Steklena streha hotela je ročno poslikana. Foto:
Steklena streha hotela je ročno poslikana. Foto:

Takim bo kmalu na voljo hotel Town House Galleria v Milanu, kjer bo gostom na voljo kraljevsko udobje. In to dobesedno, saj hotel domuje v palači iz 19. stoletja, goste že na letališču pričaka osebni šofer v dolgi limuzini s potnikovo najljubšo glasbo, v najbolj luksuznih apartmajih je "serijski" tudi osebni služabnik.

Vrhunsko so pohištvo, izbor hrane in vin, elektronske naprave so zadnji krik tehnike, ročno izdelani copati in halja ne pustijo nikogar hladne. Visokim zahtevam je prilagojena tudi visoka cena, do 800 do 4.000 evrov bi vas prišla stati razvajanje v hotelu. Da so gostje v Milanu zelo zahtevni in jim kar nekaj hotelov s šestimi zvezdicami ni več dovolj, niti ni presenetljivo, saj je drugo največje italijansko mesto eno izmed finančnih prestolnic Evrope.

Trenutno je hotel še v fazi 10 milijonov evrov vrednih obnovitvenih del, njegovi vodilni pa pričakujejo, da bo od švicarskega podjetja SGS, ki je pristojno za podeljevanje nazivov, v letu dni prejel status prvega hotela s sedmimi zvezdicami na svetu.

Sedem zvezdic si neuradno sicer že lasti slavni Burj Al Arab v Dubaju, a SGS še ni uradno potrdil njegovega razkošnega statusa.