Vse sestavine zmešamo in z rokami dobro pregnetemo. Testo oblikujemo v rolo in z njo napolnimo testomat. Nabrizgamo poljubne oblike piškotkov na pomaščen ali s peki papirjem obložen pekač.
Pečemo pri 180 stopinjah Celzija približno 15 minut.
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Sestavine: 300 g masla, 200 g pirine polnozrnate moke, 100 g sladkorja v prahu, 1 jajce, 1 vaniljev sladkor, 1 jedilna žlica zmletih bezgovih cvetov, 1 žlica celih bezgovih cvetov.
Vse sestavine zmešamo in z rokami dobro pregnetemo. Testo oblikujemo v rolo in z njo napolnimo testomat. Nabrizgamo poljubne oblike piškotkov na pomaščen ali s peki papirjem obložen pekač.
Pečemo pri 180 stopinjah Celzija približno 15 minut.
Po svetu je okoli 70 tovrstnih restavracij, ki jih vodijo po franšiznem modelu.
Energijska vrednost hrenovih omak je različna, prav tako dodatki v njih
Kdo bo tokrat zastopal Slovenijo?
Pogovorni večer Društva turističnih novinarjev Slovenije
Neveljaven email naslov
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje