Ovčji sir narežemo na rezine. Rukolo operemo in dobro odcedimo. Razporedimo jo po krožniku. Na rukolo položimo fige in rezine sira.
Potresemo z grobo nasekljanimi orehi in prelijemo z olivnim oljem.
Po želji lahko prelijemo tudi z balzamičnim kisom.
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Sestavine: 8 fig, 200 g ovčjega sira, 200 g rukole, orehi, oljčno olje.
Ovčji sir narežemo na rezine. Rukolo operemo in dobro odcedimo. Razporedimo jo po krožniku. Na rukolo položimo fige in rezine sira.
Potresemo z grobo nasekljanimi orehi in prelijemo z olivnim oljem.
Po želji lahko prelijemo tudi z balzamičnim kisom.
V Gault & Millau Slovenija 2024 se s 4 kapami ponaša 10 restavracij
Po svetu je okoli 70 tovrstnih restavracij, ki jih vodijo po franšiznem modelu.
Energijska vrednost hrenovih omak je različna, prav tako dodatki v njih
Kdo bo tokrat zastopal Slovenijo?
Neveljaven email naslov
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje