Sestavine za preliv: limonov sok, žlica oljčnega olja, kis, strok nasekljanega česna, peteršilj, origano, sol, poper.
V kozarec drugo na drugo naložimo sestavine za solato. Naredimo preliv in prelijemo. Na vrh potrosimo feto.
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Sestavine za solato: konzervirana čičerka, kumara, šalotka, paradižnik, zelena solata/špinača, nekaj oliv, 2 žlici nadrobljene fete.
Sestavine za preliv: limonov sok, žlica oljčnega olja, kis, strok nasekljanega česna, peteršilj, origano, sol, poper.
V kozarec drugo na drugo naložimo sestavine za solato. Naredimo preliv in prelijemo. Na vrh potrosimo feto.
Po svetu je okoli 70 tovrstnih restavracij, ki jih vodijo po franšiznem modelu.
Energijska vrednost hrenovih omak je različna, prav tako dodatki v njih
Kdo bo tokrat zastopal Slovenijo?
Pogovorni večer Društva turističnih novinarjev Slovenije
Neveljaven email naslov
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje