Foto:
Foto:


Ljubljana InYourPocket je licenčna revija za tujce, ki ima funkcijo turističnega vodiča in bralcu ponudi informacije o hotelih, restavracijah, nakupovanju, sprostitvi, nočnem življenju in ostalih zanimivostih v Ljubljani.
Tuji novinarji brez dlake na jeziku imajo prav posebno nalogo, predstaviti svetu svoj pogled na različna evropska mesta. Do sedaj jim je v sklopu projekta InYourPocket uspelo predstavili že več kot 120 mest. Ti vodilni evropski mestni vodiči pa so na voljo že od leta 1992 in so visoko cenjeni po svetu Med drugim jih svojim bralcem priporočajo BBC, The Wall Street Journal, The New York Times, Le Monde, The Guardian, Sunday Times, Rough Guides, Lonely Planet…
Ljubljana je bila 66. mesto, ki je bilo predstavljeno v sklopu tega mednarodnega projekta, prvič pa je bila Ljubljana InYourPocket izdana aprila 2008. V letu 2009 se nam obeta šest številk iskrenih, objektivnih, praktičnih in aktualnih nasvetov tujih novinarjev, ki bodo o Ljubljani povedali prav vse.
Na voljo nam je že prva letošnja številka s prenovljeno podobo in novim urednikom iz Miamija. Izšla je februarja 2009, najdemo jo v hotelih, ambasadah, turistično informativnih centrih ali v prosti prodaji. Za skromnih 2,90 evra bomo v roke prejeli 100 strani ekskluzivnih urbanih informacij v angleškem jeziku, ki nam bodo vsekakor koristile pri raziskovanju Ljubljane.
Novico je napisal uporabnik InYourPocket