Novice
slice
Bi si opremo izposodili kar na smučišču? Priporočljivo za smuči, manj za čevlje.
Primerjalno ocenjevanje izposoje smučarske opreme na slovenskih smučiščih, 18. januar 2018 ob 13:22 Če vas nakup smučarske opreme ne zanima in bi si jo radi zgolj izposodili, je to najlažje storiti kar na smučišču.
12
 • Podobna cena v vseh izposojevalnicah
 • Polovica povprečnih in in polovica dobrih
 • Video: Idilična Slovenija osrednja "zvezda" južnokorejske limonade
  29
  16. januar 2018 ob 11:37 Ena osrednjih "zvezdnic" najnovejše južnokorejske limonade z naslovom Črni vitez, je ob glavnih igralcih tudi država - in to kar Slovenija, ki se v nadaljevanki predstavlja s svojimi ...
  Lansko leto je bilo za izolski turizem po številu prenočitev rekordno
  2
  14. januar 2018 ob 14:26 V Izoli so lani našteli 330.000 prenočitev, kar je 8 odstotkov več kot leto prej, ki je bilo tudi zelo uspešno.
  "Sporazum o investiciji v mariborsko letališče je mrtva črka na papirju."
  25
  9. januar 2018 ob 20:23 Pristojno ministrstvo opozarja lastnika mariborskega letališča, družbo SHS Aviation, in kitajsko državno gradbeno podjetje, ki želita v letališče vložiti 660 milijonov evrov, naj ne pozabita, da je ...
  Škocjanske jame – je obiskovalcev že preveč?
  7
  8. januar 2018 ob 13:43 Lani je Škocjanske jame obiskalo več kot 177.800 ljudi. Največ v njihovi zgodovini. Ali veliko število obiskovalcev dviguje temperaturo zraka, povečuje vlago, vpliva na rast kapnikov?
  V Posočju tretjič zapored rekordna turistična sezona - tudi zaradi Ane Roš V tolminski, kobariški in bovški občini se lahko pohvalijo z več kot 610.000 nočitvami v lanskem letu, kar je za 130.000 več kot leto prej. V dolini je že več kot 600 ponudnikov namestitev.
  25
  Kaj čaka oguljeno rimsko smreko? Muzej, morda predelava v svinčnike ali uto? Božično drevo v središču italijanske prestolnice, ki je s svojo oguljenostjo najprej povzročilo jezo in razburjenje, sčasoma pa si pridobilo naklonjenost Rimljanov, očitno čaka drugačna prihodnost ...
  7
  Foto: Poslednja novoletna dražba tunov na znameniti tržnici Cukidži Tokijska ribja tržnica Cukidži je v petek priredila še zadnjo ponovoletno dražbo. Po letih odlašanja naj bi se znamenita tržnica namreč končno selila na novo lokacijo.
  6
  Severna Koreja "za dobro telesno pripravljene delavce in mladino" odprla novo smučišče Severna Koreja, ki je le še korak oddaljena od udeležbe na zimskih olimpijskih igrah, je odprla še eno zimskošportno središče, ki bo razveselilo "delavce in mladino z dobro telesno pripravljenostjo."
  30
  Obilno sneženje od sveta odrezalo mnogo smučišč v Alpah Več italijanskih, švicarskih in francoskih zimskošportnih središč je dobilo ogromno pošiljko snega, zato so izdali opozorila pred plazovi.
  17
  Na Kitajskem odprli najdaljši stekleni viseči most na svetu Kitajska je od konca leta bogatejša še za eno znamenitost, ki nedvomno ni za tiste, ki jih je strah višine - v parku Hongjgu v severovzhodni provinci Hebei so odprli najdaljši viseči most s stekleno ...
  15
  Med zaklade newyorškega Metropolitanskega muzeja po pol stoletja nič več brezplačno Obiskovalci Metropolitanskega muzeja bodo morali prvič v zadnjih 50 letih plačati vstopnino, vendar bo ta vključevala tudi možnost obiska še dveh izpostav muzeja v roku treh dni.
  Taborišče smrti v Auschwitzu lani obiskalo rekordno število ljudi Nekdanje nacistično taborišče Auschwitz, kjer se danes nahaja muzej, vsako leto obišče več ljudi. Po rekordnem letu 2016, je bilo rekordno tudi lansko leto.
  19
  Foto: Tako redko, a tako lepo: Niagarski slapovi v ledenem oklepu Izjemno nizke temperature, ki so zajele Severno Ameriko, so poskrbele tudi za redke naravne prizore, ki jemljejo dih - sloviti Niagarski slapovi so namreč znova zamrznili.
  8
  Milijonta prenočitev Britancu, ki že 40 let prihaja na Bled Prvi dan novega leta je bil na Bledu še posebej slavnosten, saj so podelili listino ob milijonti prenočitvi. Dobitnik je Britanec James Barrington.
  25

  Anketa: 31. oktober 2016 ob 15:45

  Slovenija si želi postati kulinarična destinacija. Koga oz. kaj bi turistom izpostavili vi?

  Ano Roš (Hiša Franko).
  Tomaža Kavčiča (Zemono).
  Janeza Bratovža (JB).
  Igorja Jagodica (Strelec).
  Brata Denk (Hiša Denk in Mak).
  Kako domačo gostilno.
  Nič od tega, Slovenija ne more postati kulinarična destinacija.
  Arhiv
  Kazalo