Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Otroški - Arhiv

Erika Uganka o tatu malin, risanka

Zdi se, da nekdo krade maline na skupnostnem vrtu. Erika se odpravi iskat tatu. Malin namreč ne sme zmanjkati. S Tajo jih potrebujeta, da bosta lahko osvojili nagradni priponki za vrtnarjenje in peko. Bosta zalotili kradljivca?

6. junij 2020

Mi 4je Odkritja, nemška nadaljevanka za mlade, 1/6

Moritz je jezen na svoje starše, ki zaradi službe ne najdejo časa zanj. Še dobro, da ima za sošolko živahno Rüyet, ki ga vedno spravi v dobro voljo. Prav zaradi nje se postavi po robu razrednima pretepačema, ki se spravita na sirskega begunca Jasirja. To je za Rüyet in Moritza vstopnica v nov svet begunskega doma, kjer živi tudi senegalska deklica Aminata.

6. junij 2020

Govoreči Tom in prijatelji Skrajni prvi zmenek, risanka

Govoreči Tom se končno odloči, da bo Angelco povabil na zmenek. Prijatelji ga opozorijo, da si bo moral izmisliti skrajno zanimivo vabilo.

6. junij 2020

Knjiga o džungli Knjiga o džungli: Drevo želja, risanka

Med posebno vadbo Fao spotakne Mavglija, da bi ta padel na izpitu, po katerem bi smel loviti z volčjim tropom. Vmeša se Tabaki in Mavglija prepriča, da bo drevo želja rešilo vse njegove težave.

6. junij 2020

Marcelino Kruh in vino Na morju, risana nanizanka

V samostan prispe Četrtkova razglednica iz New Yorka. Marcelino se odloči, da ga bo obiskal. Kot slepi potnik na vlaku osvobodi trop vojvodovih ovac. Ko prispe na obalo, je zelo presenečen, a se v malem čolničku takoj poda na morje. Prijazni delfin ga reši pred morskimi psi, pomaga pa mu tudi galeb Smejko. Brodolomec Marcelino se zdaj vkrca na ladjo kapitana Jonasa, ki potuje sam in nima rad družbe. Marcelina pošlje pomivat posodo, sam pa pokliče reševalce. Njegovo sporočilo prestreže tudi doktor Matej in presenečenim fratrom pove, kam jo je mahnil Marcelino. Brez obotavljanja se odločijo, da ga bodo poiskali.

6. junij 2020

Balončkovo Skrivalnice, risanka

Žarko in Živa sta pripravila zabavno igro skrivalnic za živali na dvorišču, toda Žarkov navdušen pristop ni uspešen, zato hoče odvreči svojo detektivsko čepico. Živa mora pomagati Žarku in poiskati skrite živali.

6. junij 2020

Lojzek Lojzek, nariši mi rakovico, risanka

Lojzek in Pika na plaži zidata peščeni grad, pri tem pa izkopljeta pravo pravcato skrinjo. Kdo ve, morda se v njej skriva zaklad. Toda skrinja je prevezana z vrvjo, ki je sama ne moreta preščipniti. Lojzek zato nariše rakovico z ostrimi kleščami.

6. junij 2020

Pujsa Pepa Omara za igrače, risanka

Pepina in Juretova košara za igrače je polna. Mami pujsa naroči novo omaro. Omaro dostavi poštar, gospod Zebra. Težava pa je v tem, da je omaro treba sestaviti.

5. junij 2020

Živživalice Deževnik, risanka

Deževnik ima dve glavi, ki se ves čas prepirata. Ena bi šla levo, druga desno. Ena bi spala, druga brala knjigo. Ena bi se kopala, drugi pa to ni všeč. Na koncu se tako spreta, da se pretrgata. In potem lahko vsak od deževnikov počne, kar se mu zljubi.

5. junij 2020

Ezopovo gledališče Bajski prekopavajo - Zaklad v vinogradu, risanka

Nova igra govori o vinogradniku, ki je imel tri lene sinove. Preden umre jim pove, da je v vinogradu zakopan zaklad. Sinovi pridno prekopljejo cel vinograd, a o zakladu ni sledu. Jeseni, ko trta, ki je bila dobro okopana, bogato obrodi, sinovi uvidijo, da trdo delo rodi največji zaklad. Bajski bi radi zasadili novo grozdje, ker so ga pojedli pred predstavo. Ker tako dobro prekopljejo zemljo v okolici gledališča, začnejo služiti s prekopavanjem.

5. junij 2020

Pujsa Pepa Medvedkov izlet, risanka

Pepa in njena družina imajo piknik. Ob odhodu domov Pepa pozabi svojega Meda. Zebra Zalka in poštar, gospod Zebra, Pepi dostavita posebno pošiljko ...

5. junij 2020

Niko Doma na plaži, risanka

Niko, Betka in Nupi se odpravljajo na plažo, a jim nevihtaprekriža načrte. Nato se odločijo, da bodo imeli svojo plažo kar pri Niku doma.

5. junij 2020

Mucika Trobentasta drevesa, risanka

Muciki in prijateljem veter prinese nenavaden list, zato se z balonom na vroči zrak odpravijo iskat Gozd trobentastih dreves. Pot jim prekriža poskočni listni mož Skoko, ki jim preluknja balon.

5. junij 2020

Dinotačke Kar je bilo okroglo, risanka

Živa ima občutek, da jo čaka poseben dan, in res je tako. Toni se spotakne ob smeškokrog. Ko ga Vid izgubi, pa prijatelji preživijo zelo poseben dan.

4. junij 2020

Timi gre Timi gre: Gokart, risanka

Timi je navihana mala ovčka. Pravkar je dopolnil tri (ovčja) leta in zdaj gre v vrtec. To pa sploh ni preprosto: v skupini se bo moral veliko naučiti. Predvsem to, da je treba stvari deliti in paziti na čustva drugih. Ni dovolj, da nadarjeni mali nogometaš odlično brca žogo – naučiti se jo mora tudi dobro podati. Vsak nov dan je s pomočjo prijaznih vzgojiteljev nova zabavna učna ura.

4. junij 2020

Svetovalka Hana Sramežljivost

Mira je sramežljiva želva, ki ne zna sklepati prijateljstev. Hana in njena pomočnika ji pomagata premagati sramežljivost.

4. junij 2020

Ezopovo gledališče Lenart spije napoj - Čudežni napoj, risanka

Lenart zlomi svoja sončna očala. Ker nima denarja za nove, se odloči, da bo prodal nekaj stare krame. Bajske naplahta, da so predmeti čarobni. Oni mu verjamejo in predmete kupijo. Ezopa to razjezi, zato napiše igro o trgovcu, ki je prodajal navaden zvarek kot čudežni napoj. Soigralci v igri prisilijo Lenarta, ki dobi glavno vlogo, da zvarek v resnici spije.

4. junij 2020

Pujsa Pepa Polijine počitnice, risanka

Pepa in Jure pazita papigo Poli. Poli je zelo zabavna in ponovi vse, kar kdo reče. Ko Poli uide na vrt, se Jure domisli, kako jo bodo zvabili z drevesa.

4. junij 2020

Niko Razkrinkan, risanka

Berto se pretvarja, da je bolan, Niko pa teka naokrog in skrbi zanj. Ko pa Niko za pomoč prosi zdravnico, Berto ve, da ga bodo razkrinkali.

4. junij 2020

Mucika Pojoči čriček, risanka

Žaži je razočaran, ker njegov novi čriček ne poje, kot so mu obljubili. Mucika predlaga, da se z balonom na vroči zrak odpravijo v tople kraje, da bi poiskal kraj, kjer bo čriček zapel.

4. junij 2020

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov