Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Vikend paket - Arhiv

Vikend paket

V nedeljski popoldanski oddaji Vikend paket z Bernardo Žarn in Jožetom Robežnikom tudi v novi sezoni ostajajo stalnica zgovorni in zabavni komentatorji, ki bodo analizirali dogodke in teme preteklega tedna, čakajo pa jih tudi povsem novi izzivi in zabavne preizkušnje. K sproščenemu vzdušju bodo svojo energijo prispevali tudi zanimivi in vedno aktualni gosti, ki se prav tako ne bodo mogli izogniti presenečenjem, ki jih zanje pripravljata Bernarda in Jože. Po krajšem premoru se kot stalna rubrika Vikend paketa vrača legendarna skrita kamera s Francijem Kekom. Franci bo tako s svojim humorjem, navihanostjo in svežimi idejami ponovno popestril zimske in spomladanske nedeljske popoldneve. Novost sezone je rubrika, ki je posvečena novodobnim vplivnežem oz. 'influencerjem', kot jih imenujejo na družbenih omrežjih. Ta so tudi njihovo glavno področje delovanja, kjer imajo velikanske množice sledilcev, bralcev in gledalcev, tematsko pa pokrivajo raznovrstna področja: od glasbe, avtomobilizma, nasvetov za ličenje, humorja do družinskega življenja.

Vikend paket

Ob praznovanju 100-letnice priključitve Prekmurja matični domovini prihaja v Bernardino družbo Ksenija Horvat, vodja projekta v naši RTV hiši. Na zeleni zofi gostimo še Alenko Tetičkovič, Urško Hlebec, Luko Markusa Štajerja in Romana Končarja, ustvarjalce prihajajoče komedije Dve na enega. Na glasbenem odru se veselimo Nuše Derenda, tam pa se bodo z novimi skladbami predstavili tudi Nika Zorjan in Isaac Palma ter skupina Čuki. Pevka Nika Zorjan, glasbenik Jože Potrebuješ in igralka Tanja Ribič so imena tokratnega Jožetovega komentatorskega omizja. S Francijem Kekom in njegovo skrito kamero se odpravljamo na nove zabavne dogodivščine, ob koncu Vikend paketa pa vas čaka nagradna igra s privlačno nagrado.

Vikend paket

Vsestranska Salomé, igralec Jernej Kuntner in stand up komik Admir Baltić so imena Jožetovega komentatorskega omizja. Tik pred nastopom na Pesmi Evrovizije se v Vikend paket iz Izraela javljata Zala Kralj in Gašper Šantl. V Bernardino družbo pa prihajata komentator prenosa prireditve Andrej Hofer in naša lanskoletna predstavnica Lea Sirk. Veselimo se njenega nastopa na glasbenem odru. Tam se predstavljajo še Luka Sešek in skupina Proper ter legendarni Tulio Furlanič. Na obisk prihajajo tudi predstavniki društva za terapijo s pomočjo psov Tačke Pomagačke, Franci Kek pa nam s skrito kamero obljublja nove zabavne dogodivščine. Ob koncu Vikend paketa vas tudi tokrat čaka nagradna igra s privlačno nagrado.

Vikend paket

Ob deseti obletnici delovanja prihaja v Vikend paket mednarodno uspešna slovenska akrobatska skupina Dunking Devils. Drzni akrobati pripravljajo za našo oddajo prav poseben nastop. Na zeleni zofi Bernarda gosti Slavka Ivančića, umetniškega vodjo prihajajočega glasbenega festivala Melodije morja in sonca. Primorski glasbenik se z novo skladbo predstavlja na našem glasbenem odru. Veselimo se tudi obiska pevca Gašperja Riflja in njegovega nastopa s skupino Kvatropirci. Kantavtor Tomaž Domicelj ter voditelja Oriana Girotto in Nejc Šmit so imena Jožetovega komentatorskega omizja. S Francijem Kekom in njegovo skrito kamero se tudi tokrat odpravljamo na zabavne dogodivščine.

Vikend paket

Igralka in voditeljica Zvezdana Mlakar, Poskočni muzikant Dejan Krajnc ter igralec in komedijant Luka Korenčič so imena Jožetovega velikonočnega komentatorskega omizja. V Bernardino družbo prihajajo župnik in bloger Martin Golob ter pevec Marko Vozelj z družino. Veselimo se njegovega nastopa na glasbenem odru. Tam se predstavljajo tudi raper Challe Salle in Poskočni muzikanti - tokrat v malo drugačni izvedbi. Franci Kek nam s skrito kamero obljublja nove zabavne dogodivščine, ob koncu Vikend paketa pa vas tudi tokrat čaka nagradna igra s privlačno nagrado.

Dobrodelni Vikend paket

V dobrodelno obarvanem Vikend paketu s pomočjo gledalcev zbiramo sredstva in se tako pridružujemo akciji Pomežik soncu, s katero želijo pri Zvezi prijateljev mladine Slovenije čim večjemu številu otrok iz socialno ogroženih družin zagotoviti brezplačne počitnice na morju. O zbiranju sredstev donatorjev in gledalcev oddaj Televizije Slovenija – Tednika, kviza Vem! in Vikend paketa se bomo pogovarjali s predsednico ZPMS Darjo Groznik. Na Bernardo zofo prihajajo še ambasadorja akcije Primož Suhodolčan in Urška Vučak Markež ter Anja Rupel in Aleš Klinar, avtorja himne Eno srce. Na glasbenem odru se veselimo skupnega nastopa otroškega pevskega zbora Rock mulčki in skupine Orlek. Igralec Klemen Janežič, voditeljica Urška Vučak Markež in raper Zlatko so imena tokratnega Jožetovega komentatorskega omizja. S Francijem Kekom in njegovo skrito kamero se odpravljamo na nove zabavne dogodivščine, ob koncu Vikend paketa pa vas tudi tokrat čaka nagradna igra s privlačno nagrado.

Vikend paket

Pevec Dejan Vunjak, voditeljica Katja Tratnik in igralec Gojmir Lešnjak - Gojc so imena tokratnega Jožetovega komentatorskega omizja. V Bernardino družbo prihajajo Jure Franko, Simona Vodopivec – Franko in Alenka Godec, poleg Gojca ustvarjalci in nastopajoči v glasbeni komediji Nune v akciji!. Veselimo se točke iz njihove predstave. Na zeleni zofi gostimo še pevca Luko Basija in Marka Škugorja, poleg njiju pa se na našem glasbenem odru predstavlja tudi pevka Raiven. S Francijem Kekom in njegovo skrito kamero se odpravljamo na nove zabavne dogodivščine, ob koncu Vikend paketa pa vas tudi tokrat čaka nagradna igra s privlačno nagrado.

Vikend paket

Ob koncu smučarske sezone prihajajo v Bernardino družbo kar trije naši letošnji junaki belih strmin: na svetovnem prvenstvu v alpskem smučanju srebrni Štefan Hadalin, zmagovalec veleslalomske tekme za svetovni pokal v Saalbachu Žan Kranjec ter deskar na snegu Tim Mastnak, srebrni na svetovnem prvenstvu v paralelnem veleslalomu. Pred Ljubljanskim tednom mode na zeleni zofi gostimo še modno oblikovalko Majo Štamol Droljc in njeno družino. Pevka Nuška Drašček, stand up komik Boštjan Gorenc – Pižama in kantavtor Adi Smolar so imena Jožetovega komentatorskega omizja. Veselimo se tudi njegovega glasbenega nastopa, na glasbenem odru pa gostimo še skupino MJAV. S Francijem Kekom in njegovo skrito kamero se odpravljamo na Obalo.

Vikend paket

Pevec Luka Sešek, voditeljica Ula Furlan in igralec Marko Miladinović so imena tokratnega Jožetovega komentatorskega omizja. Poleg Marka Miladinovića prihajata v Bernardino družbo še plesalka Nadiya Bychkova in igralec Primož Vrhovec. Vsi trije so namreč protagonisti popularne komedije Seks nasveti od A do Ž. Na zeleni zofi gostimo tudi pevko Alyo in se veselimo njenega nastopa na našem glasbenem odru. Tam pa se nam obeta tudi nastop dvojca BQL z njuno novo skladbo. S Francijem Kekom in njegovo skrito kamero se odpravljamo na nove zabavne dogodivščine, ob koncu Vikend paketa pa vas tudi tokrat čaka nagradna igra s privlačno nagrado.

Vikend paket

V Bernardino družbo prihajata igralec Jure Ivanušič, režiser nove Predstave, ki gre narobe ter Matej Zemljič, eden od igralcev v predstavi, sicer pa tudi dobitnik nagrade vesna za najboljšo glavno moško vlogo na 21. Festivalu slovenskega filma. V Vikend paketu si bomo ogledali tudi odlomek iz Predstave, ki gre narobe. Na zeleni zofi gostimo še glasbenika Samuela Lucasa. Na glasbenem odru se veselimo njegovega nastopa, tja pa prihajajo tudi plesalke Šole irskega plesa. Igralec Luka Cimprič, raper Klemen Klemen in strokovnjakinja za zdravo prehrano Marija Merljak so imena tokratnega Jožetovega komentatorskega omizja. S Francijem Kekom in njegovo skrito kamero se odpravljamo na nove zabavne dogodivščine, ob koncu Vikend paketa pa vas čaka nagradna igra s privlačno nagrado.

Vikend paket

Tokrat Jože za svojim komentatorskim omizjem gosti manekenko Iryno Osypenko, jasnovidko in svetovalko Maručo s kristali ter glasbenika in komika Tilna Artača. V Bernardino družbo pa prihajata dva legendarna moška – prvi je Jonas Žnidaršič, voditelj nove satirične oddaje naše televizije Kaj dogaja, drugi pa glasbenik Andrej Šifrer, ki se pripravlja na veliki koncert v Cankarjevem domu. Na glasbenem odru se veselimo vsestranskega Gala Gjurina in vrhunske Mie Žnidarič, ki jo bomo v naslednjih dneh lahko občudovali tudi na koncertih z Big Bandom RTV Slovenija. S Francijem Kekom in njegovo skrito kamero se odpravljamo na nove zabavne dogodivščine, ob koncu Vikend paketa pa vas tudi tokrat čaka nagradna igra s privlačno nagrado.

Vikend paket

To nedeljo se bosta Bernardi na zofi pridružila operna umetnica, sopranistka Martina Zadro in glasbenik Jan Plestenjak, ki bosta kmalu nastopila na ljubljanskem koncertu legendarnega tenorista Joseja Carrerasa. V Vikend paket prihaja tudi voditeljica in modna strokovnjakinja Lorella Flego. Jožetu se bodo za komentatorskim omizjem pridružili raper Denis Porčič - Chorchyp, nekdanja kuharska sodnica Alma Rekić in stand up komik Vid Valič. Vidu bo Jože pripravil posebno glasbeno presenečenje. Na glasbenem odru bo nastopila tudi Ula Ložar, udeleženka letošnje Eme. Ciril Komotar je ime, ki ga bomo tokrat predstavili v rubriki o vplivnežih z družbenih omrežij. Ne zamudite tudi novih dogodivščin Francija Keka in njegove skrite kamere.

Vikend paket

Pevka Anika Horvat, stand up komik Sašo Stare in igralec Igor Štamulak bodo to nedeljo sodelovali z Jožetom za komentatorskim omizjem. Bernardi se bodo na zofi pridružile komentatorke Zadnje besede, nove oddaje naše televizije. Bernarda bo gostila tudi glasbenico Raiven, ki je ravnokar izdala novi album. Na glasbenem odru nas bosta zabavala Anika Horvat in Klemen Mramor – Clemens. V rubriki o vplivnežih z družbenih omrežij bomo spoznali komika in vlogerja Marka Žerjala, s Francijem Kekom in njegovo skrito kamero pa se bomo odpravili na nove dogodivščine. Ob koncu na vas čaka še nagradna igra s privlačno nagrado.

Vikend paket

Tokratni Vikend paket bo evrovizijsko obarvan, saj bomo v oddaji gostili zmagovalca Eme, ki bo maja zastopal Slovenijo na Pesmi Evrovizije. Bernardi se bosta pridružila še Tanja Kocman in Rok Bohinc, voditelja alternativnega prenosa na MMC-ju. Ker že čez nekaj dni prihaja na naše zaslone novi kviz Joker, se na Bernardini zofi veselimo tudi voditelja kviza Maria Galuniča. Jožetu se bodo za komentatorsko mizo pridružili stand up komičarka Martina Ipša, igralec in voditelj Mario Ćulibrk ter pevka Alenka Gotar. Na glasbenem odru se bo predstavila tudi skupina Orlek. Ne zamudite nove epizode iz serije skritih kamer, ki jo za vas pripravlja Franci Kek. Na koncu oddaje pa sodelujte v naši nagradni igri in osvojite lepo nagrado!

Vikend paket

Šest dni pred slovenskim izborom za Pesem Evrovizije bo Bernarda v Vikend paketu gostila igralko Ajdo Smrekar, voditeljico letošnje Eme. Skupaj bosta preverili utrip pred velikim glasbenim dogodkom naše televizije. Bernardi se bo na zofi pridružil tudi vsestranski Jure Košir, legenda slovenskega alpskega smučanja. Smučarsko pa bo obarvano tudi Jožetovo omizje, saj se mu bo pridružila nekoč uspešna alpska smučarka Alenka Dovžan. Pri komentiranju zanimivih dogodkov minulega tedna mu bosta pomagala še pevka Kataya in vsestranski Rado Mulej. Na glasbenem odru se bo s svežo skladbo predstavil Nino Ošlak. Veselimo se tudi nastopa skupine Tabu. Franci Kek se bo s skrito kamero odpravil na Obalo, v rubriki o vplivnežih z družbenih omrežij pa bomo spoznali kontroverzni dvojec Pici & Pero. Ne zamudite tudi nagradne igre ob koncu naše oddaje!

Vikend paket

Igralka in pevka Lara Jankovič, igralec in stand up komik Ranko Babić ter imitator in voditelj Aleksander Pozvek bodo to nedeljo sodelovali z Jožetom za komentatorskim omizjem. Bernardi se bosta na zofi tokrat pridružili dve dami. Prva je Ana Tavčar, voditeljica jutranjega programa na naši televiziji, druga pa odvetnica Nataša Pirc Musar. Na glasbenem odru se bosta s svežimi skladbami predstavila Eva Boto in Kevin Koradin. Zelo zabavna bo tudi nova epizoda iz serije skritih kamer Francija Keka. Na koncu pa na vas čaka še nagradna igra s privlačno nagrado.

Vikend paket

To nedeljo bo Bernardina zofa glasbeno obarvana, saj bo Bernarda ob njegovi 70-letnici gostila legendarnega glasbenika Janeza Bončino - Benča, na obisk v Vikend paket pa prihaja tudi pevka Tanja Žagar. Jožetu bodo pri komentiranju aktualnih tem minulih dni pomagali igralka Tina Gorenjak ter voditelja Miha Brajnik in Nejc Šmit. S Francijem Kekom in njegovo skrito kamero se bomo odpravili na nove dogodivščine, spoznali pa bomo tudi duhovnika Martina Goloba, vlogerja z družbenih omrežij. Tudi tokrat ob koncu oddaje sodelujte v naši nagradni igri in si priborite lepo nagrado!

Vikend paket

Po krajšem zimskem premoru se Vikend paket vrača v vašo družbo! Bernardi se bo na zofi pridružil legendarni voditelj informativnega programa naše televizije Slavko Bobovnik, ki je pred kratkim končal bogato poklicno kariero. V Bernardino družbo prihajata tudi igralca Barbara Cerar in Gaber Trseglav iz Ekipe Bled, nove nadaljevanke Televizije Slovenija. Na glasbenem odru nas bo zabavala skupina Victory, z novo skladbo pa se bosta predstavila še Lea Sirk in raper Drill. Poleg Lee Sirk bosta Jožetu za komentatorskim omizjem pomagala igralca Anže Zevnik in Kondi Pižorn. V Vikend paket se vrača tudi mojster skrite kamere Franci Kek, ki nas bo vse do poletja zabaval z novo serijo zabavnih dogodivščin. V novi rubriki pa bomo spoznavali vplivneže oz. 'influencerje' z naših družbenih omrežij.

Silvestrski paket

Ekipa oddaje Vikend paket z Bernardo Žarn in Jožetom Robežnikom na čelu letos prvič pripravlja tudi silvestrsko druženje, ki bo priložnosti primerno praznično, razigrano in seveda nekaj posebnega. Komentatorji, ki bodo za Jožetovim omizjem poskrbeli za veselo družbo, bodo prav posebni in zabavni 'liki', med njimi tudi Miro Serpentinšek, ki ga upodablja izjemni imitator Tilen Artač. K Bernardi bo med drugimi prisedel tudi novi sodelavec oddaje v zadnji sezoni Magic Aleksander, ki si je novo znanje in izkušnje pridobival v Južni Koreji na svetovnem kongresu čarodejev in za to posebno priložnost je pripravil trik, ki ga slovensko občinstvo še ni videlo. Manjkala ne bo niti vedeževalka Emeralda, ki bo razkrila, kaj vse se nam obeta v novem letu. Prvič bomo na slovenski televiziji priča prav posebnemu glasbenemu tekmovanju 'lip sync battle' oz. ustnično-sinhronizacijskemu tekmovanju, kot so izraz poslovenili v redakciji oddaje. V tem izjemno zabavnem tekmovanju se bo pomeril komik Vid Valič, kdo pa je njegova izzivalka, bomo razkrili v sami oddaji.

Vikend paket

Prednovoletna sezona oddaj Vikend paket se počasi bliža koncu. Zato se bomo to nedeljo spomnili nekaterih najlepših in najbolj zabavnih trenutkov, ki smo jih to jesen ob nedeljskih popoldnevih skupaj doživeli v družbi Bernarde, Jožeta in njunih zanimivih gostov.

1 2 3 4 5 6 7 8