Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Ozare - Arhiv

Ozare

Drugačnost je izziv za gradnjo mostov, ne pa zidov. Razmišlja Kinda el Mansour Kranjec.

Ozare

“Nekateri se celo življenje ne nehajo vračati po vodo k suhi strugi. Iščimo raje izvir.” Razmišlja Stanka Majc.

Ozare

Delaj, kar govoriš in govori, kar delaš. Razmišlja Karel Gržan.

Ozare

Razkritje osebnih podatkov na spletu je podobno tubi z zobno pasto. Ko jo enkrat iztisnemo, je ne moremo več spraviti nazaj. Razmišlja Robert Waltl.

Ozare

Včeraj sem bil pameten, zato sem hotel spremeniti svet. Danes sem moder, zato sem sklenil spremeniti sebe. Razmišlja Barbara Kozar.

Ozare

Delaj, kar govoriš in govori, kar delaš. Razmišlja Andrej Saje.

Ozare

Razmišlja Geza Erniša.

Ozare

Socialno neomreženi: ali je že prepozno zanje? Lahko se le medsebojno všečkajo s prijaznimi nasmeški in spodbudnimi besedami. Razmišlja Barbara Kozar.

Ozare

Zakaj rečeno je: tvoj sovražnik je najboljši zdravnik za tvoje hibe, zakaj bolje jih vidi kot pa prijatelj, ki jih iz vljudnosti, ali laskanje nikoli ne bo odkrito izrekel! Razmišlja Andrej Saje.

Ozare

Prijatelja spoznaš v stiski. Tam sledilci ne pomagajo. Razmišlja Robert Waltl.

Ozare

"Zame ni mračnjak nekdo, ki priznava svojo nevednost, temveč tisti, čigar zavest se še ni razvila niti toliko, da bi vedel, da je neveden." (C. Jung) Razmišlja Barbara Kozar.

Ozare

Trma je energija neumnih. Razmišlja Robert Waltl.

Ozare

Preobrazba se lahko začne zgolj pri posamezniku, kajti množice niso, kot to prav dobro vemo, nič drugega kot slepe živali. Razmišlja Andrej Saje.

Ozare

Misli umrljivih so bojazljive, naše sodbe nestanovitne, kajti minljivo telo tlači dušo, zemeljski šotor utesnjuje zaskrbljeni um. Razmišlja Katja Kotnik.

Ozare

Kdor se povišuje, bo ponižan, in kdor se ponižuje, bo povišan. Razmišlja Mitko Gazinkovski.

Ozare

Revščine se nikomur ni treba sramovati. Marsikdo pa bi se moral sramovati bogastva. Razmišlja Geza Erniša.

Ozare

Osebno razmišljanje, ki ga avtor sam tudi interpretira. Nagovori se osredotočajo na bivanjska vprašanja s katerimi se srečujemo v vsakdanjem življenju.

Ozare

Naredite si mošnje, ki ne ostarijo, neizčrpen zaklad v nebesih, kamor se tat ne približa in kjer molj ne razjeda. Kjer je namreč vaš zaklad, tam bo tudi vaše srce. Razmišlja Geza Erniša.

Ozare

Dober človek se ne grize, ker drugi ne vidijo njegovih zaslug, skrbi ga, da on ne bi spregledal zaslug drugih. Razmišlja Katja Kotnik.

Ozare

Vsakdo lahko pobesni. Toda razsrditi se na pravo osebo, s pravo mero, ob pravem času, iz pravih razlogov in na pravi način, tega pa ne zmore vsakdo. Razmišlja Mitko Gazinkovski.

Prijavite se na e-novice