Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Živživalice - Arhiv

Živživalice Deževnik, risanka

Deževnik ima dve glavi, ki se ves čas prepirata. Ena bi šla levo, druga desno. Ena bi spala, druga brala knjigo. Ena bi se kopala, drugi pa to ni všeč. Na koncu se tako spreta, da se pretrgata. In potem lahko vsak od deževnikov počne, kar se mu zljubi.

5. junij 2020

Živživalice Konj, risanka

Konj veselo skaklja po travniku. Nenadoma mu odpade podkev. Od tistega trenutka naprej ima samo smolo. Namesto sonca dežuje, sredi dneva se znoči, za nameček pa stopi še v … Konj vzame kladivo in si pribije podkev nazaj. Toda potem mu odpade še ena ...

3. junij 2020

Živživalice Mravlja, risanka

Mravlje odlično sodelujejo. Pridno pijejo vodo in nosijo liste. Toda ena vse počne drugače. Ubira druge poti kot preostale mravlje. Nadzornik jo okara, toda potem jo začnejo posnemati tudi druge mravlje.

29. maj 2020

Živživalice Pingvin, risanka

Pingvini imajo zabavo. Pingvin si želi, da bi bila popolna. Povabljenim toči pijačo in servira tortice. Potem pa mu s tortice pade češnja. In ta češnja povzroči pravo zmedo.

28. maj 2020

Živživalice Delfin

Delfin se zabava s pisanim mehurčkom. Mimo priplava riba mečarica in ga prebode. Delfin je žalosten. Približa se mu zlata ribica. Delfin ji zaupa, kaj se je zgodilo. Ko mimo priplava še ena riba, ji zlata ribica pove, kaj se je pripetilo. Ta riba pove mečarici, kaj je naredila.

26. maj 2020

Živživalice Lenivec

Lenivec zagleda ptičico, ki prodaja sladoled. Odloči se, da ga bo kupil. Toda ker je počasen, se sladoled stali, preden ga lahko poje. Prepočasen je. Ptičica se trudi, da bi lenivec vseeno dobil sladoled.

22. maj 2020

Živživalice Lev, risanka

Lev dremucka. Ko vzame daljnogled, opazi gazelo, ki pije čaj. Teče za njo, a je ves zadihan. Nič čudnega – treba bo telovaditi. Lev se odločno loti dela. Telovadi, dviguje uteži, teka. Gazela je začudena, ko jo lev kar naenkrat prehiti.

21. maj 2020

Živživalice Hobotnica

Hobotnica bi rada spekla slastno breskovo torto. Toda ena njenih lovk ima s peko drugačne načrte. Sploh noče sodelovati. Na vsak način bi rada spravila v testo čokolado.

13. maj 2020

Živživalice Krava

Krava gre spat in sladko sanja. Ko se zjutraj zbudi, vzorca na njeni dlaki ni več. Odpravi se ga iskat. Na trati najde reči, podobne njenemu vzorcu. Ga bo našla?

8. maj 2020

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov