Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Tvoje mnenje - Arhiv

Lara Komar, Nik Škrlec in Mario Ćulibrk I DARILA

Tik pred prazniki se je Vid o idejah za darila posvetoval s tremi fejmiči: Laro Komar, Nikom Škrlecem in Mariem Ćulibrkom. Kaj je bilo najboljše darilo, ki so ga dobili? Kaj dobrega pa so sami podarili? Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

Prihodnost!? I Apokalipsa I OSVEŽILNA FRONTA

Fabian, Tara, Lan in Nika so dijaki Dijaškega doma Tabor, Vidu Sodniku pa odgovarjajo na vprašanje, kako bo videti prihodnost! Kaj pa ti misliš? Napiši v komentar! Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

Triki dijakov za učenje I Spomin

Kako se učijo dijaki Gimnazije Bežigrad Filip, Ana Isa, Eva in Mark? Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

Ana Klašnja, Dejan Zavec in Jernej Damjan I Meje telesa

Ana Klašnja, Dejan Zavec in Jernej Damjan so spoznali meje svojega telesa, morda so jih kdaj tudi prečkali. Za vas se je s fejmiči pogovarjal Vid Sodnik! Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

Nejc "saveey" Mis in kako video igre vplivajo na telo I Meje telesa

Dame in gospodje, Nejc @saveeey Mis! Legenda slovenske CS:GO scene. V K67 z Nežo razpreda o tem, kako igranje video iger vpliva na telo. Ali tudi ti že čutriš posledice igranja video iger? Jutri pa ne zamudi oddaje Osvežilna fronta, v kateri bomo govorili o mejah telsa. Se gledamo 10.20 na TV Slovenija! Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

Primož Gorenc, komentator LOL I Maščevanje

Maščevanje je doma tudi v svetu video iger. En primer, ki ga navaja sogovornik Primož Gorenc, komentator League of Legends, je ddosanje (porazdeljena zavrnitev storitve). Slovenski igralec in streamer Mika279 je iz študentskega doma igral online turnir v Old School Runescapeu in je bil ddos-an. Preprosto povedano, boti, ustvarjeni s strani ostalih igralcev, so preobremenili internetno povezavo in zato igralec izgubi internetno povezavo oziroma se je ta izjemno upočasnila. Ker je internet v študentskih domovih povezan, je bila preobremenjena celotna mreža. To taktiko pogosto uporabljajo cyberteroristi, ampak je pa tudi način maščevanja med gejmerji. Je ena od ekstremnih metod maščevanja, ki se redko dogajajo. Več o maščevanju pa v pogovoru! Celotno oddajo si lahko ogledaš v soboto, 2. 11. 2019 ob 10.25 na TV Slovenija. Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

Iskanje stanovanja

???? Lov na študentsko stanovanje ???? v Ljubljani je lahko nevaren in drag šport! ???? Vseeno so Maja Vita, Alma, Neža in Nejc, Nepremičnine Plus prebrskali ponudbo! Instagram @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija ob sobotah, 10.30.

Počitniško delo prinaša denar in izkušnje

Žan Luka Tomanič, Zarja Vuk, Urška Kiselak in Luka Černila so dijaki Gimnazije Ptuj. Vidu Sodniku so odgovorili na vprašanje, kako in zakaj so nabirali izkušnje in denar s počitniškim delom. Instagram @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija ob sobotah, 10.30.

Vid in fejmiči o prvem seksu | Devištvo | Osvežilna fronta

Maja Maritna Merljak, Tin Vodopivec in Matej Zemljič odgovarjajo na vprašanja, ki jih zastavlja Vid Sodnik. Itak, da sprašuje o tem, kako je bilo, ko so prvič seksali!

Ne boš verjel, kaj se je zgodilo! | "Lažne novice" | Osvežilna fronta

V uredništvu oddaje Osvežilna fronta smo si izmislili laž, do spleta so nam jo pomagali spraviti štirje dijaki Gimnazije Lava (Celje) in njihov mentor, za kar smo jim iz srca hvaležni. Kakor smo hvaležni tudi vsem, ki so laži nasedli, in tistim, ki so jo prepoznali. Brez vas in vaših komentarjev in deljenja eksperimenta ne bi bilo! Gimnazija LAVA http://gl.sc-celje.si/

Dijaki in laži v medijih | "Lažne novice" | Osvežilna fronta

V vsej poplavi informacij v tradicionalnih medijih in na družbenih omrežjih se danes pogosto srečujemo tudi z informacijami, ki ne držijo. O tem je Vid Sodnik govoril z dijaki Gimnazije Kranj.

ACTY | Trap | Osvežilna fronta

Acty (19 let) pravi, da je upornik in ustvarjalec, ki so mu všeč ????????????! Najdeš ga na trap sceni in med oblekami. Pa tudi v oddaji Osvežilna fronta na ???? Slovenija. Z Rokom Bohincem se pogovarjata o sceni in besedilih!

Anketa | Lenoba | Osvežilna fronta

???? A fejmiči so kdaj leni, sprašuje Vid Sodnik. ???? Odgovarjajo Jože Robežnik, Voranc Boh in Sara Gorše. A ti si kdaj len? Če si ali pa če nisi fejmič. Napiši v komentar! Sledi nam še! FB: www.facebook.com/osvezilnafronta/ Instagram: @osvezilna Giphy: osvezilna fronta Snapchat: osvezi.se Yutube: https://www.youtube.com/Osvezilnafronta Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

Lenoba je gonilo izumov | Lenoba | Osvežilna fronta

V studiu z Rokom Bohincem sta tokrat Miha Miklavc, eden od soustanoviteljev Inštituta 4.0, in Aljaž Vaupotič, eden izmed ustvarjalcev v Inštitutu in izumitelj robota, ki zlaga majice. V naslednjem videu pa boš izvedel več o Inštitutu 4.0. Sledi nam še! FB: www.facebook.com/osvezilnafronta/ Instagram: @osvezilna Giphy: osvezilna fronta Snapchat: osvezi.se Youtube: www.youtube.com/Osvezilnafronta Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

Prvakinje pod stresom in čokolada| risinja Pija Strniša | Stres | Osvežilna fronta

???? Koliko risinj se lahko natlači v kiosk K67?! ???? Prvi in edini stresni test prinaša odgovor na prav to vprašanje. Na svetovnem prvenstvu Divizije II-A so risinje (ženska hokejska reprezentanca) zadnji dan z zmago proti Mehiki osvojile prvo mesto in se prebile razred višje!!! Velika tekmovanja so stresna! Zato Pija Strniša v oddaji Osvežilna fronta razloži, kaj pomaga in kaj ne! Se gledamo v soboto, 20. 4. 2019, na Televizija Slovenija! ???????? Sledi nam še! FB: www.facebook.com/osvezilnafronta/ Instagram: @osvezilna Giphy: osvezilna fronta Snapchat: osvezi.se Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCDyTUsOye9Wf5s-RV7f8d9w Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

Bobi in Silvester podarjata slušalke | Stres | Osvežilna fronta

Osvežilna fronta, 20. april 2019, TV SLO 1 Drage Osvežilke in Osvežilci, čas je, da pogledamo vaše komentarje in ugotovimo, ali vas naše vsebine pomirjajo ali pa vam povzročajo stres! Dobitnik slušalk naj napiše sporočilo na osvezilna.fronta@rtvslo.si Sledi nam še! FB: www.facebook.com/osvezilnafronta/ Instagram: @osvezilna Giphy: osvezilna fronta Snapchat: osvezi.se Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCDyTUsOye9Wf5s-RV7f8d9w Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

Dijaki Gimnazije Franceta Prešerna Kranj | Stres | Osvežilna fronta

Osvežilna fronta, 20. april 2019, TV SLO 1 Tudi dijaki Gimnazije Franceta Prešerna so občasno pod stresom! Itak, spraševanja, tekme, ljubezen, pa starši. In prfoksi! Ampak znajo uravnavat kortizol. Zasliševal jih je Vid Sodnik. Sledi nam še! FB: www.facebook.com/osvezilnafronta/ Instagram: @osvezilna Giphy: osvezilna fronta Snapchat: osvezi.se Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCDyTUsOye9Wf5s-RV7f8d9w Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

DIJAKI SREDNJE ŠOLE SLOVENSKA BISTRICA | UMETNA INTELIGENCA | OSVEŽILNA FRONTA

Vid Sodnik se je z ekipo zapeljal v Slovensko Bistrico in tam zaslišal dijake o umetni inteligenci. Skupaj so pogledali tudi v prihodnost, ko bomo mogoče z roboti celo vzgajali otroke! Sledi nam še! FB: www.facebook.com/osvezilnafronta/ Instagram: @osvezilna Giphy: osvezilna fronta Snapchat: osvezi.se Youtube: https://www.youtube.com/c/Osve%C5%BEilnaFronta Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

DOMEN KRALJ | UMETNA INTELIGENCA | OSVEŽILNA FRONTA

Domen Kralj je eden izmed najmlajših udeležencev tekmovanja v računalniškem programiranju - LIA. Lia je programersko tekmovanje v umetni inteligenci, kjer programerji pišejo AI bote, s katerimi tekmujejo drug proti drugemu. https://garaza.io/ekipe/lia/ž Sledi nam še! FB: www.facebook.com/osvezilnafronta/ Instagram: @osvezilna Giphy: osvezilna fronta Snapchat: osvezi.se Youtube: https://www.youtube.com/c/Osve%C5%BEilnaFronta Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

ALI R. TAHA IZ SIRIJE - 2. del | LOČITEV | OSVEŽILNA FRONTA

Tokratni gost Ali R. Taha je pred sedmimi leti prišel v Slovenijo, da bi študiral, in je ostal. Država, iz katere prihaja, je namreč Sirija. Tam že osem let poteka državljanska vojna, je izvedel tudi Rok Bohinc. Poklikaj tudi na drugi del pogovora! Klik na spodnje povezave pa te bo pripeljal do vsebin, ki jih ustvarja Ali. https://www.youtube.com/watch?v=KhkZdOv-nrM https://www.youtube.com/watch?v=s0COE_piqIU https://youtu.be/zvJGvX8icWQ?list=UUv68quf3X5_jdNDYCciIxCg https://soundcloud.com/alirtaha Sledi tudi nam! FB: www.facebook.com/osvezilnafronta/ Instagram: @osvezilna Giphy: osvezilna fronta Snapchat: osvezi.se Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija. Režija: Ema Muc.

Prijavite se na e-novice