Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Tvoje mnenje - Arhiv

Osvežilna fronta Antikoronski žur, Na daljavo

14. 11. 2020

Nič prigrizkov! Zunaj! Alkohol obvezen! To je par pravil, če hočeš v tem koronačasu, ki ni naklonjen žuranju, imeti rojstnodnevno zabavo. S specializantom infektologije Davidom Zupančičem in slavljenko Ivo Žalec smo iskali praktične rešitve za dober antikoronski žur! Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

Osvežilna fronta Počeni? dijaki, Počeni

14. 3. 2020

Dijaki Klara Žos, Cene Hafner, Janja Sikošek in Jan Podjed so dijaki Biotehniškega centra Naklo, Vid Sodnik jih zaslišuje, kaj jih je v življenju najbolj prbilo. Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

Osvežilna fronta Impro ekipa, Ekipa

29. 2. 2020

Ko govorimo o ekipah, večinoma razmišljamo o športnih, ampak obstajajo pa tudi druge. Lahko je ekipa improvizatorjev, ki igrajo v impro ligi, ekipa prijateljev oziroma klapa. Tokrat sta z Rokom dva prjatla ter soimprovizatorja, Dino in Nejc. Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

Osvežilna fronta Anej Pinterič o skejtanju, Ekipa

29. 2. 2020

V Mariboru imajo čisto nov sk8 park, kjer Anej Pinterič trenira trike. Letos bo skejtanje namreč premierno postalo olimpijski šport, Anej pa načrtuje udeležbo čez 4 leta. Neža Prah, ki ga zaslišuje, norme najbrž ne bo izpolnila. Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

Osvežilna fronta Ekipno delo in prepiri, Ekipa

29. 2. 2020

Manca Trampuš, Goran Jagodnik in Blaž Završnik so vajeni ekipnega dela. Ampak včasih ne gre vse gladko, zato jih je Vid Sodnik zasliševal tudi o tem, kako rešujejo spore. Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

Osvežilna fronta Dijaki in hora legalis, Čas

16. 2. 2020

Hora legalis in dijaki Gimnazije Koper! Do kdaj so lahko zunaj Ivona, Gal, Laura in Mark? In kaj si namislijo, ko zamudijo, jih je zasliševal Vid Sodnik! Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

Osvežilna fronta Retro komentarji, Čas

15. 2. 2020

Bobi in Silvester sta prebrala, vse kar ste napisali in izbrala sestavek, ki je njune lase pripeljal do višav! Če si slučajno avtor zmagovalnega komentarja, nam piši na osvezilna.fornta@rtvslo.si! Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

Osvežilna fronta Lara Komar, Nik Škrlec in Mario Ćulibrk I DARILA

28. 12. 2019

Tik pred prazniki se je Vid o idejah za darila posvetoval s tremi fejmiči: Laro Komar, Nikom Škrlecem in Mariem Ćulibrkom. Kaj je bilo najboljše darilo, ki so ga dobili? Kaj dobrega pa so sami podarili? Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

Osvežilna fronta Prihodnost!? I Apokalipsa I OSVEŽILNA FRONTA

14. 12. 2019

Fabian, Tara, Lan in Nika so dijaki Dijaškega doma Tabor, Vidu Sodniku pa odgovarjajo na vprašanje, kako bo videti prihodnost! Kaj pa ti misliš? Napiši v komentar! Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

Osvežilna fronta Triki dijakov za učenje I Spomin

30. 11. 2019

Kako se učijo dijaki Gimnazije Bežigrad Filip, Ana Isa, Eva in Mark? Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

Osvežilna fronta Ana Klašnja, Dejan Zavec in Jernej Damjan I Meje telesa

19. 11. 2019

Ana Klašnja, Dejan Zavec in Jernej Damjan so spoznali meje svojega telesa, morda so jih kdaj tudi prečkali. Za vas se je s fejmiči pogovarjal Vid Sodnik! Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

Osvežilna fronta Nejc "saveey" Mis in kako video igre vplivajo na telo I Meje telesa

16. 11. 2019

Dame in gospodje, Nejc @saveeey Mis! Legenda slovenske CS:GO scene. V K67 z Nežo razpreda o tem, kako igranje video iger vpliva na telo. Ali tudi ti že čutriš posledice igranja video iger? Jutri pa ne zamudi oddaje Osvežilna fronta, v kateri bomo govorili o mejah telsa. Se gledamo 10.20 na TV Slovenija! Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

Osvežilna fronta Primož Gorenc, komentator LOL I Maščevanje

4. 11. 2019

Maščevanje je doma tudi v svetu video iger. En primer, ki ga navaja sogovornik Primož Gorenc, komentator League of Legends, je ddosanje (porazdeljena zavrnitev storitve). Slovenski igralec in streamer Mika279 je iz študentskega doma igral online turnir v Old School Runescapeu in je bil ddos-an. Preprosto povedano, boti, ustvarjeni s strani ostalih igralcev, so preobremenili internetno povezavo in zato igralec izgubi internetno povezavo oziroma se je ta izjemno upočasnila. Ker je internet v študentskih domovih povezan, je bila preobremenjena celotna mreža. To taktiko pogosto uporabljajo cyberteroristi, ampak je pa tudi način maščevanja med gejmerji. Je ena od ekstremnih metod maščevanja, ki se redko dogajajo. Več o maščevanju pa v pogovoru! Celotno oddajo si lahko ogledaš v soboto, 2. 11. 2019 ob 10.25 na TV Slovenija. Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

Osvežilna fronta Iskanje stanovanja

25. 10. 2019

???? Lov na študentsko stanovanje ???? v Ljubljani je lahko nevaren in drag šport! ???? Vseeno so Maja Vita, Alma, Neža in Nejc, Nepremičnine Plus prebrskali ponudbo! Instagram @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija ob sobotah, 10.30.

Osvežilna fronta Počitniško delo prinaša denar in izkušnje

25. 10. 2019

Žan Luka Tomanič, Zarja Vuk, Urška Kiselak in Luka Černila so dijaki Gimnazije Ptuj. Vidu Sodniku so odgovorili na vprašanje, kako in zakaj so nabirali izkušnje in denar s počitniškim delom. Instagram @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija ob sobotah, 10.30.

Osvežilna fronta Vid in fejmiči o prvem seksu | Devištvo | Osvežilna fronta

23. 8. 2019

Maja Maritna Merljak, Tin Vodopivec in Matej Zemljič odgovarjajo na vprašanja, ki jih zastavlja Vid Sodnik. Itak, da sprašuje o tem, kako je bilo, ko so prvič seksali!

Osvežilna fronta Ne boš verjel, kaj se je zgodilo! | "Lažne novice" | Osvežilna fronta

23. 8. 2019

V uredništvu oddaje Osvežilna fronta smo si izmislili laž, do spleta so nam jo pomagali spraviti štirje dijaki Gimnazije Lava (Celje) in njihov mentor, za kar smo jim iz srca hvaležni. Kakor smo hvaležni tudi vsem, ki so laži nasedli, in tistim, ki so jo prepoznali. Brez vas in vaših komentarjev in deljenja eksperimenta ne bi bilo! Gimnazija LAVA http://gl.sc-celje.si/

Osvežilna fronta Dijaki in laži v medijih | "Lažne novice" | Osvežilna fronta

23. 8. 2019

V vsej poplavi informacij v tradicionalnih medijih in na družbenih omrežjih se danes pogosto srečujemo tudi z informacijami, ki ne držijo. O tem je Vid Sodnik govoril z dijaki Gimnazije Kranj.

Osvežilna fronta ACTY | Trap | Osvežilna fronta

23. 8. 2019

Acty (19 let) pravi, da je upornik in ustvarjalec, ki so mu všeč ????????????! Najdeš ga na trap sceni in med oblekami. Pa tudi v oddaji Osvežilna fronta na ???? Slovenija. Z Rokom Bohincem se pogovarjata o sceni in besedilih!

Osvežilna fronta Anketa | Lenoba | Osvežilna fronta

6. 5. 2019

???? A fejmiči so kdaj leni, sprašuje Vid Sodnik. ???? Odgovarjajo Jože Robežnik, Voranc Boh in Sara Gorše. A ti si kdaj len? Če si ali pa če nisi fejmič. Napiši v komentar! Sledi nam še! FB: www.facebook.com/osvezilnafronta/ Instagram: @osvezilna Giphy: osvezilna fronta Snapchat: osvezi.se Yutube: https://www.youtube.com/Osvezilnafronta Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

Stran 1 od 2
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov