Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Deli Televizija MMC Radio Kazalo

Midva

Serija Midva je ekranizacija romana Davida Nichollsa (slov. prevod: Midva, Mladinska knjiga, 2016), ki se je podpisal tudi pod scenarij.

Zakonca Connie in Douglas ter sedemnajstletni sin Albie načrtujejo tritedensko potovanje po Evropi, kar naj bi bilo njihovo zadnje skupno dopustovanje, preden gre Albie na univerzo. Tik pred odhodom Connie moža preseneti z izjavo, da želi začeti znova, a brez njega. Douglas je prizadet, še vedno ljubi Connie in je zdaj, ko gre sin od doma, pričakoval, da bosta imela več časa zase.
Douglas upa, da si bo Connie na potovanju premislila in ga ne bo zapustila, obenem pa bo potovanje priložnost, da se zbliža s sinom, s katerim sta imela vedno napet odnos. A kaj, ko dogodki ne tečejo po načrtu. Mu bo uspelo ohraniti zakon, končno popraviti odnos s sinom in po vrnitvi domov srečno živeti s Connie?

Na trenutke hudomušna serija, ki nas popelje v Pariz, Amsterdam, Benetke, Sieno in Barcelono, se ukvarja z vzponi in padci v razmerju ter z odraščanjem in odnosom med otrokom in starši.

US / Velika Britanija / 2020
scenarij: David Nicholls
režija: Geoffrey Sax
v glavnih vlogah: Tom Hollander, Saskia Reeves, Sofie Gråbøl, Tom Taylor, Iain De Caestecker, Thaddea Graham

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov