Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

EMA freš • oddaje

EMA freš EMA freš, finalni izbor

28.01.2022

Ema freš je tekmovanje glasbenih novincev, ki so do zdaj izdali največ tri skladbe in niso starejši od trideset let. Po štirih tednih spletnega izbora EMA freš imamo 14 finalistov, ki se bodo zdaj predstavili še na televiziji. Nastopajoči v vrstnem redu: Mia Vučković, De Liri, Jon Vitezič, INA, Marijan & Špela, Stela Sofia, Leya Leanne, Nika S., Katja Kos, Jaka Hliš, Anja Vodošek, Emma, LPS in LUMA. Izvajalci se s skladbami potegujejo za štiri mesta na izboru EMA 2022. Tja se bosta uvrstili dve najboljši skladbi po telefonskem glasovanju, še dve pa bo izbrala strokovna žirija. Voditelji izbora EMA freš so Melani Mekicar, Eva Boto in Arne.

EMA freš EMA Freš

18.01.2020

EMA Freš je predtekmovanje novih, še neuveljavljenih izvajalcev, ki želijo sodelovati na izboru pesmi, ki bo zastopala RTV Slovenija na izboru za pesem Evrovizije 2020. Izvajalci izbora EMA Freš so stari največ 26 let in so do zdaj izdali največ tri pesmi. V oddaji EMA Freš bomo dobili dva zmagovalca izbora, ki bosta postala udeleženca finalnega izbora EMA 2020. V oddaji bodo enega zmagovalca izbrali gledalci s telefonskim glasovanjem, drugega pa tričlanska žirija. V finalu EMA Freš bodo v naslednjem vrstnem redu nastopili: Stella – Ne vem, če sem v redu, Younite – The Cure, Alfirev – Črno bela lika, Klarity – Diham, Marmoris – Moj pristan, SAŠKA – Še kar lovim tvoj nasmeh, Pia Nina – Tukaj in zdaj, Lana Hrvatin – Dream, Parvani Violet – Cupid, Astrid in Avantgarden – Sing to Me. Voditelja bosta Maja Pinterič in Bojan Cvjetićanin, ki sta bila tudi komentatorja in voditelja celotnega tekmovanja, ki je s predstavitvijo demo posnetkov tekmovalnih pesmi in dnevnim glasovanjem že od novembra preteklega leta potekalo na spletu.

EMA freš Ema FREŠ

18.11.2019

EMA FREŠ, Je predtekmovanje za izbor EMA 2020, na katerem tekmujejo mladi še neuveljavljeni glasbeniki. Od ponedeljka do srede na strani rtvslo.si/emafres poteka glasovanje o dnevnih zmagovalcih, dva tedenska zmagovalca, ki ju v petek izberejo gledalci/uporabniki spleta pa se uvrstita v finalni izbor EMA FREŠ, ki bo na sporedu konec decembra. V decembrskem finalu bosta izbrana dva zmagovalca akcije, ki se neposredno uvrstita na EMO 2020 in se pridružita že uveljavljenim glasbenikom. V pomoč pri dnevnem glasovanju vam bo 5 komentatorjev, o zmagovalcih pa odločate vi. V tretjem tekmovalnem tednu se za naziv zmagovalca tedna podajata v boj Saška in Ljudmila Frelih.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov