Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Knjiga o džungli

Mavgli, Balu, Bagira, Šir kan ... čarobna imena, ki jih poznajo otroci po vsem svetu, odkar je pred stoletjem izšla nesmrtna klasika Rudyarda Kiplinga Knjiga o džungli. Pustolovščine dečka, ki so ga vzgojili volkovi v indijski džungli, so prvič oživele v 3D HD animirani seriji za otroke, stare od 6 do 9 let.
Mavgli je še vedno deček in njegovi podvigi izražajo njegov radoživi, drzni duh. Le kako ne bi bil človek, ki so ga vzgojili volkovi, naustrašen, še posebej, ker so njegovi najboljši prijatelji modri medved, panter in pitonka. Obdarjen s smislom za humor, izostrenim nagonom in optimističnim pogledom na svet, se Mavgli uči premagovati težave in preživeti v džungli. Ob vztrajnem sovražniku kot je tiger Šir kan, je to poseben izziv. Mavgli se mora braniti tudi pred zahrbtnim šakalom in opičjim ljudstvom, ki se ne zmeni za zakone džungle.
Mavglijeve dogodivščine se odvijajo v tropskem gozdu, med ruševinami indijske kraljevske utrdbe, v templjih, na slapovih ... Nastopajo tudi druge osebe iz Kiplingovih zgodb: volk Akila, vodja tropa, Mavglijevi voljčji "starši", eksotične živali in celo ljudje.

Zadnje oddaje

Nazaj
Naprej
Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov