Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Koncerti – razvedrilni program • prispevki

Koncerti – razvedrilni program Zadnji večer s Klemnom Slakonjo (v vlogi Jana Plestenjaka)

Igralec, pevec, imitator, komik in voditelj Klemen Slakonja je za zadnji večer v letu 2019 pripravil za eno nogometno tekmo uspešnic, priredb, imitacij in parodij. Spremljala sta ga oba hišna orkestra, Big band in Simfonični orkester RTV Slovenija, z dirigentom Patrikom Greblom. Skladbe: Ona sanja o Ljubljani Smeh in solze Naj stvari so tri Avtor besedila in glasbe: Jan Plestenjak Avtor priredbe: Lojze Krajnčan

31.12.2019

Koncerti – razvedrilni program Zadnji večer s Klemnom Slakonjo (Nipke, Zlatko, Challe Salle)

Igralec, pevec, imitator, komik in voditelj Klemen Slakonja je za zadnji večer v letu 2019 pripravil za eno nogometno tekmo uspešnic, priredb, imitacij in parodij. Spremljala sta ga oba hišna orkestra, Big band in Simfonični orkester RTV Slovenija, z dirigentom Patrikom Greblom. Skladbe: Popoln lajf (Damjan Jovič/Boštjan Nipič/Lojze Krajnčan) Svet je lep (Anže Kacafura/Zlatan Čordić/Lojze Krajnčan) Lagano (Damjan Jović/Saša Petrović/Saša Petrović/Lojze Krajnčan)

31.12.2019

Koncerti – razvedrilni program Zadnji večer s Klemnom Slakonjo (Zala in Gašper: Sebi)

Igralec, pevec, imitator, komik in voditelj Klemen Slakonja je za zadnji večer v letu 2019 pripravil za eno nogometno tekmo uspešnic, priredb, imitacij in parodij. Spremljala sta ga oba hišna orkestra, Big band in Simfonični orkester RTV Slovenija, z dirigentom Patrikom Greblom. Skladba: Sebi (Zala Kralj in Gašper Šantl/Zala Kralj in Gašper Šantl/Patrik Greblo)

31.12.2019

Koncerti – razvedrilni program Zadnji večer s Klemnom Slakonjo (Nova navijaška arija »Kdor ne skače, ni Sloven'c, s tenoristom Janezom Lotričem)

Igralec, pevec, imitator, komik in voditelj Klemen Slakonja je za zadnji večer v letu 2019 pripravil za eno nogometno tekmo uspešnic, priredb, imitacij in parodij. Spremljala sta ga oba hišna orkestra, Big band in Simfonični orkester RTV Slovenija, z dirigentom Patrikom Greblom. Skladba: Nessun dorma (Giacomo Puccini)

31.12.2019

Koncerti – razvedrilni program Zadnji večer s Klemnom Slakonjo (Luka Šulić: Čardaš)

Igralec, pevec, imitator, komik in voditelj Klemen Slakonja je za zadnji večer v letu 2019 pripravil za eno nogometno tekmo uspešnic, priredb, imitacij in parodij. Spremljala sta ga oba hišna orkestra, Big band in Simfonični orkester RTV Slovenija, z dirigentom Patrikom Greblom. Skladba: Čardaš (Vittorio Monti)

31.12.2019

Koncerti – razvedrilni program Zadnji večer s Klemnom Slakonjo (v vlogi Oliverja Dragojevića)

Igralec, pevec, imitator, komik in voditelj Klemen Slakonja je za zadnji večer v letu 2019 pripravil za eno nogometno tekmo uspešnic, priredb, imitacij in parodij. Spremljala sta ga oba hišna orkestra, Big band in Simfonični orkester RTV Slovenija, z dirigentom Patrikom Greblom. Skladba: Sad je tu sve EU (Klemen Slakonja/Marko Bezjak/Klemen Slakonja/Lojze Krajnčan

31.12.2019

Koncerti – razvedrilni program Zadnji večer s Klemnom Slakonjo (Raiven in Perpetuum Jazzile: Slovenija, od kod lepote tvoje)

Igralec, pevec, imitator, komik in voditelj Klemen Slakonja je za zadnji večer v letu 2019 pripravil za eno nogometno tekmo uspešnic, priredb, imitacij in parodij. Spremljala sta ga oba hišna orkestra, Big band in Simfonični orkester RTV Slovenija, z dirigentom Patrikom Greblom. Skladba: Slovenija, od kod lepote tvoje (Slavko Avsenik/Vilko Avsenik/Marjan Stare/Slavko Avsenik, ml.)

31.12.2019

Koncerti – razvedrilni program Rpr-koncert nina puslar v krizankah-20191015-002-odlomek test mmc barbara

Posnetki koncertov popularne glasbe različnih zvrsti (narodnozabavne, pop, rock, metal,..).

15.10.2017

Koncerti – razvedrilni program Šank Rock: NEKAJ VEČ

Tina Maze bo na Pohorju odpeljala svoj poslovilni veleslalom. Na Trgu Leona Štuklja bo potekal športno-razvedrilni dogodek, kjer se bomo skupaj z gledalci, navijači, Mariborčani zahvalili Tini Maze za vse njene uspehe, s katerimi je med svojo veličastno športno kariero razveseljevala in združevala Slovence, gledalce doma in na tujem. S svojimi športnimi uspehi je premikala meje mogočega in postala športna kraljica brez primere. Na prireditvi Hvala, Tina! se bomo spomnili njene športne poti in se ji še zadnjič poklonili. Za zabavno in športno vzdušje bodo poskrbeli številni pevci, ansambli in sogovorniki, ki bodo postavili piko na i na športno zgodbo, kot je Slovenci še nismo imeli.

07.01.2017

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov