Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Nova dvajseta • oddaje

Nova dvajseta Cvetje v jeseni, slovenska nadaljevanka, (II., 18/18)

02.07.2022

Endi pogreša Dašo. Drugi se ukvarjajo s pripravami na Markov rojstni dan. Iza in Sara kuhata kosilo, Endi pa se odpravi na deželo po Dašo. Sara želi znova obuditi odtujeno prijateljstvo med Bojčem in Rajkom in pripravlja presenečenje. Mednje udari novica, da Nacionalni preiskovalni urad zadržuje Marka zaradi Silvijinih nepravilnosti, ki so jih ugotovili pri njenem delu. Vsi doma čakajo na Markov prihod. Vmes se skupaj vrneta še Endi in Daša, ki se je vsi razveselijo. Iza medtem dobi sporočilo in skrivnostno izgine. Marko pride domov, kjer ga že vsi željno pričakujejo.

Nova dvajseta Bomo zrihtali, slovenska nadaljevanka, (II. 17/18)

02.07.2022

Viki ne razume logike komisije, ki sprva ni dala soglasja za otvoritev šole, nato pa je mnenje spremenila. Pomisli, da je imela prste vmes Silvija. Celo dobi se z njo, a ta si želi predvsem srečanja z Izo, ki zdaj le pristane na kosilo s svojo mamo. Ta ji postavi ultimat, da se mora enkrat na mesec z njo dobivati na kosilu, v zameno za to pa bo Silvija s komisijo urejala stvari za plesno šolo. Viki pri frizerju naključno izve, da se je oče zapletel v intimno razmerje s Silvijo. Odhiti domov in od očeta zahteva odgovore.

Nova dvajseta Nova šefica (II., 16/18)

26.06.2022

Daša v masažnem salonu eni izmed maserk, vsa vesela kaže slike z dopusta. Veselje jo kmalu mine, ko se na vratih salona pokaže nova šefica salona. Izkaže se, da jo je Roman zamenjal in degradiral v maserko. Endijeve pesmi nočejo vrteti na radiju, a dobi ponudbo za igranje v narodno zabavnem ansamblu, svojemu prijatelju Pufiju pa priskrbi službo šoferja. Daša v službi doživlja šok za šokom. Kmalu izve, da je vodila masažni salon, ki ponuja tudi dodatne erotične usluge, pred čemer je hote ali nehote mižala. Zaradi vsega hudega se odloči, da se bo vrnila domov k svojim na podeželje. Skuša priklicati Endija, ki pa se na njene klice ne oglaša. Z vlakom zapusti mesto.

Nova dvajseta Po noči se jutro pozna (II., 15/18)

26.06.2022

Endi napiše in posname pesem. Posnetek odnese k svojemu prijatelju Guštiju, ki mu obljubi, da bo pesem izboljšal in se z njo ukvarjal kot glasbeni producent . Pokliče spremljevalno pevko Katjo, ki naj bi Endiju z vokalom pomagala pri pesmi. Ko jo Endi skuša priklicati, se na njen mobitel oglasi Roman, ki mu omeni, da je Daša v postelji. Endi se od žalosti napije. Sara in Bojan pa naprej gradita svoj odnos. Sara sicer prespi pri Bojanu, a le na kavču v dnevni sobi. Ponoči jo preseneti Endi, ki je sam presenečen nad Saro in dejstvom, da z Bojčem spita vsak zase. Čez dva dni pevka Katja zjutraj zapusti Endijevo spalnico.

Nova dvajseta Rož ni nikoli preveč (II., 14/18)

19.06.2022

Bojan kot uslužbenec meseca poda nekaj izjav za mestno glasilo. Slučajno se zopet srečata s Saro in tokrat se jima uspe dogovoriti za zmenek. Po razmisleku Endi poskuša Dašo privabiti nazaj. Marko mu predlaga, naj ji kupi šopek rož in tudi sam kupi enega. Medtem se Bojan zvečer dobi s Saro in skupaj kolesarita skozi mesto. Zmenek je uspešen, dokler Bojan ne zagleda pred Opero očeta s šopkom rož za Silvijo. Daša se odpravlja v Egipt in Endija prosi za prevoz do letališča. Med vožnjo mu Daša pove, da potuje skupaj z Romanom, lastnikom masažnega salona. Sledi prepir in Endi na poti do letališča izstopi iz avta. Ko pripešači domov, je že noč.

Nova dvajseta Nova dvajseta (II.) - Vroč seminar, slovenska nadaljevanka, 13/18

19.06.2022

Marko se odpravlja na službeni seminar v toplice. V hotelski recepciji naleti na Silvijo. Ugotovita, da sta njuni sobi ena ob drugi. Medtem se Bojan in Rajko odločita, da bosta za dodaten zaslužek prevzela del Endijevega posla z ocvirki. V starem kombiju se odpeljeta na mestno periferijo, kjer skušata prodajati mesnine. Takoj ju zaloti redar, ki sicer spozna Bojana, sotrpina v redarstvu, a vseeno jima očita nelegalno prodajo na njegovem rajonu in zato morata del dobička deliti z njim. Marko in Silvija preskočita seminarje in predavanja, ter izkoristita masaže in savne, ki jih ponujajo v toplicah. Vikijev zaplet glede odprtja zavoda plesne šole rešita Iza in tudi Silvija, ki se v toplicah zbliža z Markom.

Nova dvajseta Sprana pistacija, (II, 12/18)

18.06.2022

Viki se odloči, da bo obnovil plesno šolo in Bojan mu z Rajkom ponudi pomoč. Marko nastopi na seji mestnega sveta, kjer Silvija prav blesti. Marko doma gradivo temeljito preuči in opazi nepravilnosti, kar sporoči tudi Silviji. Skupaj vse več sodelujeta. Rajko in Bojan si ogledata Vikijevo šolo in ugotovita, da jo lahko preuredita in prebarvata. Zdaj morajo samo izbrati pravo barvo zidov. Vsi imajo svoje predloge. Medtem ko tuhtata o najboljšem, v šolo pride Sara, nekdanja plesalka. Z Bojanom se takoj ujameta in ta ji celo zaigra del svoje pesmi, kar nanjo naredi vtis. Zidovi šole pa bodo po novem v barvi sprane pistacije.

Nova dvajseta Redarjev bluz (II. 11/18)

18.06.2022

Bojan vestno opravlja službo mestnega redarja. Ob tem se mu porodi ideja za pesem, ki jo začne skladati. Endi in Daša sta vse bolj sprta, Endi Daši ljubosumno očita vse večjo odsotnost, Daša pa njemu lenarjenje in nedejavnost. Viki prizna Bojanu, da se je zaljubil v Izo, Endi mu potoži o Dašini spremembi, Marko pa ga ves čas mori s svojo volilno kampanjo. Marko v nedeljo zvečer doma čaka volilne rezultate. Bojč dokonča svojo pesem, Endi in Daša se dokončno spreta in Daša ga zapusti. Marko je izvoljen v mestni svet!

Nova dvajseta Vse ostane v družini, 10/18

12.06.2022

Bojč in Rajko skupaj prenavljata stanovanje in vmes malo sanjarita. Iza znova prespi pri Vikiju in tokrat se z Markom zapleteta v zanimiv pogovor. Tokrat Iza spregovori o svojem otroštvu in odsotni materi, s katero nima in niti ne želi imeti stikov. Marku pa nehote uide, da ima Viki posebno zgodovino s Silvijo. Ob omembi Silvijenega imena, Izi postane jasno, da je govora o njeni mami, kar ji je Viki ves čas prikrival.

Nova dvajseta Skupinski portret, 9/18

12.06.2022

Marko uradno postane neodvisni kandidat na volitvah. Zaradi tega je povabljen na soočenje kandidatov na lokalnem radiu, kjer ugotovi, da kandidira tudi nekdanje Vikijevo dekle Silvija. Fantom doma naroči, naj lepo sprejmejo novinarko, ki naj bi opravila pogovor z njim. Na radijskem soočenju Silvija potegne iz rokava osebne podatke o Markovih sinovih. Ti pa doma predstavljajo novinarki svoja življenja in dejavnosti. Seveda je kup nejasnosti v pogovoru o njihovih službah, kar spretno speljejo drugam. Endi na koncu ostane z novinarko sam in ko Marko pride domov, sta oba že rahlo okajena.

Nova dvajseta Služba je le služba, 8/18

11.06.2022

Bojč dobi službo v javni upravi, tokrat kot mestni redar. Marko se odloči, da bo kandidiral na mestnih volitvah. Daša opazno spremeni slog oblačenja, kupi si nov avto in očitno ji gre v novem poslu dobro. Endi doma bolj ali manj postopa in Daša ga zaposli z gospodinjskimi opravili. Viki se po dolgem času zopet dobi z Izo in ji predlaga, da bi skupaj prenovila in odprla plesno šolo. Bojan začne opravljati redarsko službo in spoznavati čare tega poklica. V masažnem salonu pa Daša opazi, da je ena od maserk dobila visoko napitnino. Zakaj?

Nova dvajseta Misliti s pravo glavo, 7/18

11.06.2022

Endi se s Pufijem dobi na pivu in mu začne pripovedovati o dogodkih preteklih dni. Daša je dobila vabilo od lastnika spletne klepetalnice za pogovor o resnejši službi. Medtem se je Marko doma spraševal o moralnih vprašanjih vstopa v svet politike. Daša se je za sestanek uredila, kar pa v Endiju vzbudi rahlo ljubosumje. Endi se poteguje za status kulturnika na pristojnem ministrstvu, a seznam njegovih »umetniških« dosežkov ne ustreza kriterijem. Na poti domov se ustavi pred gostilno, kjer ima Daša sestanek. Skozi okno zagleda Dašo, ki srka šampanjec in se z novim šefom drži za roke. Doživi val ljubosumja. Daša pa dobi ponudbo, da postane šefica masažnega salona v Ljubljani. Njene sanje se uresničijo. Doma dobi zanimivo darilo od novega šefa.

Stran 1 od 3
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov