Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Čist zares • oddaje

Čist zares Čist zares: Podjetniški pitch

10.10.2020

Ivan Kaštrun iz Tržiča se je že kot srednješolec prebil v deseterico najperspektivnejših mladih podjetnikov prve generacije štipendistov Ustvarjalnikove Fundacije za ustvarjalne mlade, kjer so ga spodbudili, da svojo sijajno poslovno idejo še razvije. Prav zato se je odločil pridobiti nova podjetniška znanja, kako mu je šlo, sta preverjala vlogerja Ana in Rok.

Čist zares Bio, eko in veganska kulinarika

18.09.2020

Luka, Maj in Žan so študenti ljubljanske Biotehniške fakultete. Kot bodoči biotehnologi razvijajo skupne eksperimentalne projekte. Družijo se v laboratoriju in izven njega, zanima jih zlasti ustvarjanje novih proizvodov, z novo blagovno znamko in fermentirano pijačo pa bi se radi preizkusili na trgu ter podali v poslovne vode. Ana in Rok sta jim sledila in preverila, kako uspešni so bili.

Čist zares Modna kreacija

29.08.2020

Rok in Ana bosta v tokratni oddaji Čist zares spremljala mlado modno oblikovalko Laro, ki se je lotila modnega izziva, oblikovanja unikatnih oblačil za voditeljico Ano. Lara je ustvarjalna, vsestranska, polna idej, pa tudi zelo drzna in prodorna, zato se zastavlja le vprašanje, kako ji je uspelo.

Čist zares Notranje oblikovanje

01.08.2020

Študent Blaž se je pred pol leta preselil z Gorenjske v Ljubljano, v študentsko stanovanje, v katerem je okupiral največjo sobo. Čeprav ima sam nekaj opreme in veliko idej, se je kljub temu odločil, da za pomoč zaprosi svoji ustvarjalni prijateljici Tjašo In Saro, študentki notranjega oblikovanja. Kako so se lotili prenove in kako jim je uspelo, bosta tudi tokrat preverjala vlogerja Ana in Rok.

Čist zares Sodobni ples

24.07.2020

Maša, Neja in Neža so sošolke, ki jih druži strast do sodobnega plesa. Umetniška gimnazija, ki jo obiskujejo, je okolje, kjer imajo dekleta veliko priložnosti za ustvarjanje novih plesnih projektov. Razmišljajo o celovečernem plesnem projektu, za začetek pa so se lotile krajše plesne predstave Duet za tri. Kako jim je šlo, sta preverjala, vlogerja Ana in Rok.

Čist zares Fitnes

04.07.2020

Fitnes Jan in Tine sta prijatelja, ki sta se spoznala v mladinskem projektu zavoda BOB - Livada LAB. Druži ju predvsem želja po ustvarjanju. Jan se je usmeril v športne vode in se kot naravovarstvenik odločil za izdelavo športnega rekvizita iz naravnih materialov, Tine pa je poskrbel za slastno kosilo iz Bobove samooskrbe in udoben stol iz recikliranih materialov. Kako jima je šlo, sta preverjala voditelja in vlogerja Ana in Rok.

Čist zares Cosplay

20.06.2020

Pirančanki Valerija in Jevgenija sta sestri dvojčici, ki imata tudi podobne hobije. Druži ju neizmerna domišljija, sta ljubiteljici mange in anime ter navdušeni nad cosplayem. Odločili sta se, da se prijavita na festival Makkon. Kako sta se spoprijeli z izzivom, sta preverjala voditelja in vlogerja Ana in Rok.

Čist zares Strip

07.12.2019

Gimnazijec Lovro se je že zgodaj zapisal umetnosti, predan je predvsem ilustraciji, zadnja leta ga zanima tudi animacija, svoje poglede na svet pa najraje izraža v stripovskem jeziku. Navdušil je tudi voditelja Ano in Roka, zato so se skupaj lotili zanimivega stripovskega izziva.

Čist zares Čist zares: Monociklizem

26.10.2019

Svit, Gašper in Marko so prijatelji, ki jih druži ljubezen do ekstremnih športov, zlasti monociklizma. Vztrajni so, svoje športne podvige predstavljajo tudi na spletu, za tokratno oddajo Čist zares pa so sprejeli zanimiv izziv. V središču Ljubljane so se predstavili z novo adrenalinsko točko, preskokom preko prijateljev. Ali jim je uspelo?

Čist zares Youtuberji

12.07.2019

Voditelja in vlogerja Ana in Rok bosta v prvi oddaji nove sezone oddaje Čist zares sledila youtuberki Rebeki, za katero je youtuberstvo postalo način življenja. Čeprav se včasih ni rada izpostavljala, danes svoje zgodbe in razmišljanja rada deli s svetom, pohvali pa se lahko tudi zavidljivim številom sledilcev. S prijateljema se bo lotila zanimivega izziva. Pripravili bodo čim bolj uspešno predstavitev na instagramu.

Čist zares Napovednik: Čist zares, Cosplay

07.03.2019

Vlogerja Ana in Rok pred izziv postavita sestri dvojčici, ki sta ljubiteljici mange in cosplaya.

Čist zares Napovednik youtuberji

12.02.2019

Serija v portretnih zgodbah, na mladostniško svež in atraktiven način, predstavlja mlade skozi njihovo ustvarjanje na različnih področjih od umetnosti, športa, kulinarike, podjetništva, start up idej … Rdeča nit oddaje je izziv, ki si ga mladi sami zastavijo, projekt pa s pomočjo svojih prijateljev v določenem času, s pravo mero ustvarjalnosti, iznajdljivosti in entuziazma, ki nemalokrat preseneti celo njih same, tudi izpeljejo.

Stran 1 od 3
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov