Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Kapitan Sabljezobi, vladar sedmih morij • oddaje

Kapitan Sabljezobi, vladar sedmih morij Zaklad pred domačim pragom, norveška otroška nadaljevanka, 16/26

25.07.2021

Jon Skaza najde zemljevid zaklada. Za iskanje določijo Pikca in Vranko, ker znata brati. Kmalu najdeta skrinjo z zakladom, ki pa je navadna kuharska knjiga. Nerodova in Prismodova mama jo je skrila pred radovednim ladijskim kuharjem. To je priložnost za Pikca. Postal bo kuharski pomočnik in kuharju bral recepte.

Kapitan Sabljezobi, vladar sedmih morij Najboljši kuhar, norveška otroška nadaljevanka, 15/26

25.07.2021

Sabljezobi pripravlja ladjo za nov roparski pohod. Tokrat bodo imeli na krovu tudi kuharico, Nerodovo in Prismodovo mamo. Vendar Sabljezobega kmalu mine potrpljenje in odloči se, da ne bo več poslušal nenehnega nerganja. Raje bo še naprej jedel čudne zvarke, ki jih posadki pripravlja kuhar Kost.

Kapitan Sabljezobi, vladar sedmih morij Nepridiprava, norveška otroška nadaljevanka, 14/26

23.07.2021

V pristanišču se znajdeta neznana nepridiprava. Pretvarjata se, da sta doživela brodolom, toda v resnici kujeta podlo zaroto. Pikec in Vranka jima prijazno pomagata, vendar razbojnika kmalu zapravita zaupanje. Prišla sta namreč ukrast Sabljezobovo ladjo.

Kapitan Sabljezobi, vladar sedmih morij Rozi in dolgoprsti, norveška otroška nadaljevanka, 13/26

23.07.2021

Pikec in Vranka odkrijeta, da sta Rozi in Dolgoprsti že dolgo zaljubljena, a si tega ne priznata. Otroka napišeta ljubezenski pismi, toda že takoj nastopijo težave, saj enega po nesreči prebere ladijski kuhar Kost. On seveda ni Rozijina velika ljubezen. Treba bo poskusiti drugače.

Kapitan Sabljezobi, vladar sedmih morij Valdemar, norveška otroška nadaljevanka, 12/26

16.07.2021

Pikec in Vranka se odpravita iskat Valdemarja. Prepričala bi ga rada, naj dokaže svojo nedolžnost. To bo hočeš nočeš tudi moral storiti, saj ga zahrbtni Jon ugrabi in ponosno preda Sabljezobemu. Še dobro, da mu bo pomagala Vranka, ki bo razvozlala uganko umrle Lilije.

Kapitan Sabljezobi, vladar sedmih morij Džungla, norveška otroška nadaljevanka, 11/26

16.07.2021

Vranka in Pikec izvesta, da je izobčenec Valdemar nekoč ukradel Sabljezobovo neprecenljivo bodalo. Odpravita se ga iskat, da bi s tem očarala kapitana in bi smel Pikec na krov. Toda podvig je obsojen na propad, saj se Pikec in Vranka že na začetku spreta. Vranka za pomoč poprosi Jona, vendar na zoprneža ni mogoče računati.

Kapitan Sabljezobi, vladar sedmih morij Lilija, norveška otroška nadaljevanka, 10/26

09.07.2021

Jon s pretvezo zvabi Vranko v zakleto hišo. Ta tam spozna duha umrle ženske Lilije. Jonu uspe v hišo zapreti tudi Pikca, toda kmalu se ujame na lastne limanice. Vranka in Pikec se namreč preoblečeta v duhova in prestrašita Jona in njegovo tolpo.

Kapitan Sabljezobi, vladar sedmih morij Kuhinjski tat, norveška otroška nadaljevanka, 9/26

09.07.2021

Vrankina mama očetu proti njegovi volji uvede posebno prehrano. Prav takrat po vasi začne izginjati hrana. Vsi so prepričani, da je kriv izobčenec Valdemar, toda Vranka in Pikec v mrežo ujameta nekoga drugega, Vrankinega očeta. Na srečo tega ne bo nihče izvedel, po Jonovi zaslugi je tatvin namreč obtožen vaški pujs.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov