Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Volitve 2022 • oddaje

Volitve 2022 Slovenija zdaj: Kako smo volili

25.04.2022

V ponedeljek, 25.4., že ob 7. uri in 15 minut pripravljamo posebno polurno oddajo, v kateri bomo pogledali večerno dogajanje in odzive zmagovalcev ter poražencev parlamentarnih volitev. Z gosti bomo analizirali, kakšne bodo posledice in kakšno vlado utegne dobiti Slovenija. Igor Jurič pa se bo v živo oglasil iz Pariza in komentiral izide francoskih predsedniških volitev.

Volitve 2022 Slovenija zdaj: Volilna nedelja

24.04.2022

Večerna volilna oddaja Televizije Slovenija se bo začela ob 19.50. V oddaji bomo komentirali izide vzporednih volitev, ki jih za Televizijo Slovenija pripravlja Inštitut Mediana, nato pa ves večer pozorno spremljali štetje glasov in prve odzive. Naši novinarji bodo v volilnih štabih zmagovalcev in poražencev in v tiskovnem središču v Cankarjevem domu v Ljubljani, zanimivi sogovorniki z različnih področij pa bodo z nami tudi v studiu. Gostitelji večera bodo Vida Petrovčič, Jože Možina, Katarina Golob Veselič in Igor E. Bergant.

Volitve 2022 Slovenija zdaj: Volitve so praznik

24.04.2022

Kaj vse je zaznamovalo bitko za glasove volivcev in volivk na desetih demokratičnih in svobodnih volitvah? Po čem se te razlikujejo od prvih parlamentarnih volitev leta 1990 in vseh drugih do zdaj? Kaj so odlike poslanca in kdo so največji »zmagovalci volitev«? Kaj vse so povedali v predvolilni kampanji in tega niso mislili čisto zares? Kakšno je bilo razpoloženje na voliščih? Kakšna je politična podoba Evrope? Odgovore na ta in številna druga vprašanja, povezana z dozdajšnjimi parlamentarnimi volitvami, v oddaji Rosvite Pesek na volilno nedeljo ob 17.20.

Volitve 2022 Slovenija zdaj: Veliko soočenje predsednikov parlamentarnih strank

21.04.2022

V okviru volitev 2022 bo TV Slovenija na 1. programu predvajala 15 volilnih oddaj, 10 soočenj parlamentarnih strank, 4 soočenja zunajparlamentarnih strank ter oddajo na volilno nedeljo. Parlamentarne stranke bomo razdelili v dve skupini, kombinacija strank pa bo vsak teden drugačna, tako da se bodo v štirih tednih v soočenjih srečali vsi. Predsednice in predsedniki parlamentarnih strank pa se bodo srečali v dveh velikih soočenjih, 24. 3. in 21. 4. Vabljeni v našo družbo!

Volitve 2022 Slovenija zdaj: Soočenje parlamentarnih strank

20.04.2022

Na soočenju predstavnikov parlamentarnih strank so sodelovali Marko Balažic (Povežimo Slovenijo), Luka Mesec (Levica), Marko Pogačnik (SDS), Jernej Vrtovec (NSi), Milan M. Cvikl (SD) in Sanja Ajanović Hovnik (Gibanje Svoboda). Soočenje je vodil Marko Milenković. V okviru volitev 2022 bo TV Slovenija na 1. programu predvajala 15 volilnih oddaj, 10 soočenj parlamentarnih strank, 4 soočenja zunajparlamentarnih strank ter oddajo na volilno nedeljo. Parlamentarne stranke bomo razdelili v dve skupini, kombinacija strank pa bo vsak teden drugačna, tako da se bodo v štirih tednih v soočenjih srečali vsi. Predsednice in predsedniki parlamentarnih strank pa se bodo srečali v dveh velikih soočenjih, 24. 3. in 21. 4. Vabljeni v našo družbo!

Volitve 2022 Volitve v Državni zbor 2022

20.04.2022

Predvolilna soočenja na Televiziji Maribor. Da bo vaša odločitev lažja, bomo soočili mnenja parlamentarnih strank: v sredo 20. 4. 2022 ob 20. uri na Televiziji Maribor.

Volitve 2022 Slovenija zdaj: Soočenje zunajparlamentarnih strank

20.04.2022

Zadnjič pred volitvami so se na 1. programu TV Slovenija soočili predstavniki zunajparlamentarnih strank, in sicer na temo okolja, podnebnih sprememb, energetike in gospodarstva. Soočanja so se udeležili Gregor Kos Gibanje zdrava družba, Zoran Stevanovič Resnica, Bernard Brčič Domovinska liga, Petra Kovačec Piratska stranka, Esmeralda Vidmar lista Za ljudstvo Slovenije in Uroš Macerl Vesna. Soočenje je vodil Jan Novak. V okviru volitev 2022 bo TV Slovenija na 1. programu predvajala 15 volilnih oddaj, 10 soočenj parlamentarnih strank, 4 soočenja zunajparlamentarnih strank ter oddajo na volilno nedeljo. Parlamentarne stranke bomo razdelili v dve skupini, kombinacija strank pa bo vsak teden drugačna, tako da se bodo v štirih tednih v soočenjih srečali vsi. Predsednice in predsedniki parlamentarnih strank pa se bodo srečali v dveh velikih soočenjih, 24. 3. in 21. 4. Vabljeni v našo družbo!

Volitve 2022 Slovenija zdaj: Soočenje parlamentarnih strank

19.04.2022

V središču torkovega soočenja na Televiziji Slovenija so bila odprta gospodarska, javnofinančna in okoljska vprašanja. O njih so razpravljali predstavniki strank DeSUS, SAB, SNS, LMŠ, Naša dežela ter skupne liste strank Naša prihodnost in Dobra država. Predvolilno soočenje predstavnikov šestih strank je vodila novinarka Vida Petrovčič. V studiu so svoje poglede na gospodarska, javnofinančna, okoljska in druga vprašanja soočili Miran Daković iz stranke DeSUS, Dejan Podgoršek iz Naše dežele, predsednica SAB-a Alenka Bratušek, Robert Polnar iz SNS-a, Violeta Bulc kot predstavnica Skupne liste strank Naša prihodnost in Dobra država ter Brane Golubovič iz LMŠ-ja. V okviru volitev 2022 bo TV Slovenija na 1. programu predvajala 15 volilnih oddaj, 10 soočenj parlamentarnih strank, 4 soočenja zunajparlamentarnih strank ter oddajo na volilno nedeljo. Parlamentarne stranke bomo razdelili v dve skupini, kombinacija strank pa bo vsak teden drugačna, tako da se bodo v štirih tednih v soočenjih srečali vsi. Predsednice in predsedniki parlamentarnih strank pa se bodo srečali v dveh velikih soočenjih, 24. 3. in 21. 4. Vabljeni v našo družbo!

Volitve 2022 Slovenija zdaj: Soočenje parlamentarnih strank

14.04.2022

Predstavniki šestih parlamentarnih strank so na soočenju med drugim govorili o vladavini prava in zaupanju v slovenski pravosodni sistem, pluralnosti medijev in vlogi nevladnih organizacij. Na soočenju parlamentarnih strank na TV Slovenija so sodelovali: Vinko Gorenak (SDS), Mark Boris Andrijanič (NSi), Matej Tašner Vatovec (Levica), Urška Klakočar Zupančič (Gibanje Svoboda), Ernest Petrič (Povežimo Slovenijo) in Ivan Gale (Dobra država, Naša prihodnost). Oddajo je vodil Igor Pirkovič. V okviru volitev 2022 bo TV Slovenija na 1. programu predvajala 15 volilnih oddaj, 10 soočenj parlamentarnih strank, 4 soočenja zunajparlamentarnih strank ter oddajo na volilno nedeljo. Parlamentarne stranke bomo razdelili v dve skupini, kombinacija strank pa bo vsak teden drugačna, tako da se bodo v štirih tednih v soočenjih srečali vsi. Predsednice in predsedniki parlamentarnih strank pa se bodo srečali v dveh velikih soočenjih, 24. 3. in 22. 4. Vabljeni v našo družbo!

Volitve 2022 Slovenija zdaj: Soočenje zunajparlamentarnih strank

14.04.2022

Šest zunajparlamentarnih strank je na tretjem soočenju predstavljalo stališča do delovanja pravne države, pravosodja, protestov in civilne družbe. Mnenja so predstavili Petra Kovačec (Piratska stranka), Martina Kos (Nestrankarska ljudska lista gibanja Zdrava družba), Bernard Brščič (Domovinska liga), Uroš Macerl (Vesna), Zoran Stevanović (Resni.ca), Anica Bidar (Za ljudstvo Slovenije). Soočenje je vodil Boštjan Veselič Golob. V okviru volitev 2022 bo TV Slovenija na 1. programu predvajala 15 volilnih oddaj, 10 soočenj parlamentarnih strank, 4 soočenja zunajparlamentarnih strank ter oddajo na volilno nedeljo. Parlamentarne stranke bomo razdelili v dve skupini, kombinacija strank pa bo vsak teden drugačna, tako da se bodo v štirih tednih v soočenjih srečali vsi. Predsednice in predsedniki parlamentarnih strank pa se bodo srečali v dveh velikih soočenjih, 24. 3. in 22. 4. Vabljeni v našo družbo!

Volitve 2022 Volitve v Državni zbor 2022

13.04.2022

Predvolilna soočenja na Televiziji Maribor. Da bo vaša odločitev lažja, bomo soočili mnenja zunajparlamentarnih strank: v sredo 13. 4. 2022 ob 20. uri na Televiziji Maribor.

Stran 1 od 2
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov