Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Trigrad • oddaje

Trigrad Kamen, slovenska nadaljevanka, 8/8

19.06.2022

Črt se spopade z Milanom, ki žaga v Borštu. Med Milanom in Heleno pride do spora, Blaž mora posredovati. Črt je na sledi Živi. Usodno srečanje zaključi iskanje Nadinega groba. V Trigradu se začne novo obdobje. Milanovi ljudje začnejo žagati v Borštu in Črt se odloči, da bo ukrepal. Zaostri se tudi odnos med Milanom in Heleno. Blaž posreduje, preden pride do najhujšega. Jasna Črtu pove, kaj se je zares zgodilo z njegovo mamo Nado. Živa tava po Borštu in Črt ji sledi. Usodno srečanje s preteklostjo zaključi iskanje Nadinega groba. V Trigradu se začne novo obdobje.

Trigrad Varuhinje, slovenska nadaljevanka, 7/8

12.06.2022

Jasna sumi, da hoče Milan posekati Boršt. Žagarji hočejo Črta prisiliti, da bi prodal Boršt. Meta se spre z Milanom, Živa pove za svojo nekdanjo ljubezen Jasni. Skrivnost treh prijateljic se vedno bolj razkriva. V Milanovem gozdu žagarji začnejo s podiranjem dreves. Jasna sumi, da hoče Milan kasneje posekati tudi Boršt. Črt si poskuša razjasniti dogajanje v vasi nekoč in danes in raziskuje preteklost treh prijateljic: svoje mame Nade, Helene in Žive. Vedno bolj sumi, da Nada ni umrla naravne smrti. Žagarji hočejo Črta na vsak način prisiliti, da bi prodal Boršt. Meta se dokončno spre z Milanom. Skrivnost treh prijateljic se vedno bolj razkriva, ko Živa Jasni pove za svojo nekdanjo ljubezen.

Trigrad Sveta noč, slovenska nadaljevanka, 6/8

05.06.2022

Jasna se sooča z Živinimi dejanji in lažmi. Črt se pripravlja na očetovstvo. Helena v zvezi z žago naredi odločno potezo. Praznovanje božiča razdeli Trigrad. Jasna se sooča z Živino lažjo. Spominja se dogodka iz otroštva, ko je nekdo poskušal utopiti Črta in dobi potrditev, da Črtu še vedno nekdo streže po življenju. Žagarji medtem začnejo na črno sekati gozd, a Helena poseže v dogajanje z nepričakovanim dejanjem. Avstrijci pritiskajo na Blaža, ki se od dogajanja vedno bolj umika v prijateljstvo z župnikom. Praznovanje svete noči dokončno razdeli Trigrad, sproži plaz nasilja in konfliktov, hkrati pa poveže Črta s tremi ženskami različnih generacij v nepričakovano družino.

Trigrad Jošt, slovenska nadaljevanka, 5/8

29.05.2022

Črt se spominja besed, ki mu jih je po telefonu govoril oče. Jasna začne raziskovati Črtovo zastrupitev in postane Metina zaupnica, pred Meto je težka odločitev, ali naj obdrži otroka. Žagarji se spravijo na Črta, ker žaga vedno manj dela. Helena pa Črtu razkrije, kdo ga je kot otroka poslal od doma. Črt začne risati načrte za glamping. Milan začne pomagat žagarjem in v Aljažu sproži ljubosumje. Živa se razkrije, kaj je z njo v resnici. Žagarji se spravijo na Črta, on pa se ukvarja z načrti za glamping. Milan v Aljažu sproži ljubosumje. Izkaže se, da se je Živa pretvarjala in je vse zavajala.

Trigrad Voda, slovenska nadaljevanka, 4/8

22.05.2022

Jasna odkrije Črtov načrt z borštom, kar je povod za spor. Ponovno pa se v nevarnosti znajde Črt, katerega ljubezenska razmerja kažejo prve resne in vidne posledice. Metina nosečnost ne ostane skrita Živi. Svoj načrt za Boršt razkrije tudi župan Milan in ko njegove ter Črtove namere odkrije Jasna, je to povod za spor. Črt raziskuje, kdo stoji za dogodki v borštu in ko zastrupljen blodi po borštu sreča Tineta, ki mu pomaga. Meta se po razkritju Heleni ponovno zbliža s Črtom, ki ji zaupa, da ga je oče pred smrtjo klical.

Trigrad Nada, slovenska nadaljevanka, 3/8

15.05.2022

Med Črtom in Jasno se vnamejo strasti. Začne se mu vračati spomin na dogodke v borštu. Boršt zbudi v vaščanih različne interese. V borštu najdejo nezavestnega Črta. Po vizijah mame Nade med zdravljenjem se vrne v Trigrad, kjer poleg ljubezenskih vezi počasi odstira tudi tančice skrivnostnega dogajanja v vasi. Razkrije se, s kom je v vasi tesno prijateljevala njegova mama, hkrati pa se Črtu prične vračati spomin na dogodke v borštu. Jasna, Blaž in župan Milan razkrijejo svoje načrte, povezane z borštom, ki pa so zelo različni.

Trigrad Boršt, slovenska nadaljevanka, 2/8

08.05.2022

Črta prevzamejo zgodbe domačinov o “prekletem” borštu, ki ga je podedoval. Ne verjame jim, a ne traja dolgo, preden se v njem sam izgubi. Črt se zbudi gol sredi travnika in dojame, da se Trigrad poigrava z njim. Posluša zgodbe domačinov o podedovanem borštu, prepovedanem delu gozda, v katerem izginjajo ljudje. Postavlja vprašanja o svoji mami in ko enkrat sam vstopi v gozd, ne najde več poti iz njega. Po mrzli noči vaščani sprožijo iskalno akcijo.

Trigrad Trigrad hiša, slovenska nadaljevanka, 1/8

01.05.2022

Ko se Črt po tridesetih letih vrne v rojstno vas prodati dediščino, se enodnevni posel razvije v odkrivanje preteklosti in skrivnostnih dogodkov, ki so zaznamovali kraj. Črta so kot otroka poslali od doma. Trideset let kasneje se po očetovi smrti vrne v vas, da bi prodal podedovano hišo in gozd. Še preden mu uspe urediti prodajo, ugotovi, da je na pokopališču pokopan samo oče, ne najde pa groba svoje davno umrle mame. Skrivnostna preteklost družine in okoliščine, ko se zaplete z domačini, ga prisilijo da noč preživi v Trigradu.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov