Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Cast Moj RTV Televizija MMC Radio Kazalo

Vetrnica • oddaje

Vetrnica Darilni papir

17.12.2022

Ste kdaj pomislili, kako nastane zavijalni papir, v katerem dobimo prečudovita darila? Veliko mojstrov je potrebnih. Slikar nariše slike, nariše vzorce, tiskarji natisnejo, še prej zmešajo barve... In končni rezultat je papir za najlepša darila.

Vetrnica Loululu in Malalua

22.10.2022

Deklici sta iz plemena Masajev. Življenje v Afriki se zelo razlikuje od življenja, ki ga poznamo mi. Radi se igrata, iz smeti ki jih najdeta, pa naredita igrače. Ja, smeti znajo biti zelo uporabne. Naredita avto, s katerim prevažata kipce živali, ki sta jih tudi sami naredili. Pravi umetnici sta.

Vetrnica Z bratom v šoli

02.05.2022

Šole po svetu se razlikujejo. Pri nas so drugačne kot šole v karibskem morju. Kako pa poteka pouk, če menjaš šolo, ki jo poznaš s šolo, ki je precej drugačna? Zna biti zanimivo.

Vetrnica Emily in John na safariju

29.04.2022

Emily in John živita v Afriki. Tam je mnogo živali, ki jih mi lahko vidimo le v živalskih vrtovih. Njun očka pa je oskrbnik živali v narodnem parku. Otroka zelo zanimajo živali, zato vedno pomaga očku. Lahko opazujeta žirafe, zebre ... In to kar na prostem, brez ograd. Res veličastno. Pridružite se jima. Zanimivo bo.

Vetrnica Večerja za očka

28.04.2022

Emilyin in Johnov očka je oskrbnik narodnega parka in ima vsak dan veliko dela. Otroka sta že toliko velika, da se sama odpravita v trgovino in nakupita vse za večerjo. V trgovini sredi Kenije prodajajo skoraj vse. Boste videli.

Vetrnica Beli nosoroginji

27.04.2022

V Kenijo so iz evropskih živalskih vrtov pripeljali zadnje predstavnike belih nosorogov. Mislili so, da bodo lahko nadaljevali vrsto, vendar je samec poginil. Emily in John zadnji beli nosoroginji vsak dan obiskujeta in jima prinašata hrano. Bo znanstvenikom morda uspelo obdržati te čudovite živali?

Vetrnica Vetrnica: Skrivnostni urad: Jagodna skrivnost, finska otroška serija

22.04.2019

Babica in Radkon potrebujeta počitek med napornim raziskovalnim delom. Privoščita si jagode. Toda jagode so plastične. Le kdo je tako poreden, da je to storil? Bosta razkrinkala nepridiprava?

Vetrnica Vetrnica: Prepečenec

01.04.2019

Fanta, ki se ne moreta najesti prepečenca, gresta v tovarno, kjer ga delajo in spoznata, kako nastane.

Vetrnica Vetrnica: Skrivnostni urad: Skrivnostni diamanti, finska otroška serija

01.04.2019

Urad za skrivnosti ima novo detektivsko nalogo. Je zakopana škatla na vrtu sumljivega soseda polna draguljev ali se v njej skriva kaj drugega? Radkona detektivska žilica žene do razkritja.

Vetrnica Vetrnica: Neja sadi rože, otroška serija

28.03.2019

V Vetrnicah so predstavljeni otroci iz dežel celega sveta, zato so prispevki zelo raznoliki. Spoznavamo otroke v okolju, kjer živijo, raziskujejo, se igrajo,..

Vetrnica Vetrnica: Učenje kung fuja

07.01.2019

Deklice se ravno tako navdušujejo nad borilnimi veščinami kot fantje. Seveda se je potrebno najprej prepričati, če jim je všeč.

Vetrnica Vetrnica: Čokoladni rogljič

21.12.2018

Kako zelo so dobri rogljički polnjeni s čokolado. Videti, kako nastajajo, je nadvse zanimivo.

Stran 1 od 15
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov