Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Cast Moj RTV Televizija MMC Radio Kazalo

TV - Informativni • oddaje

TV - Informativni Podnebni štrajk 2023, prenos

03.03.2023

Mladi za podnebno pravičnost tudi letos organizirajo podnebni protest, saj se kljub vznemirljivim dogodkom po vsem svetu o podnebni krize niti ne govori niti se je ne rešuje z ustrezno resnostjo. Podnebna kriza je boj, ki presega okoljevarstveno sfero, zato so letos izbrali slogan: “Obljube razne, še vedno prazne!”

TV - Informativni 2. vseslovenski shod upokojencev, prenos

01.03.2023

Ljudska iniciativa Glas upokojencev Slovenije v sredo, 1. marca 2023 ob 15. uri na Trgu republike organizira 2. vseslovenski shod upokojencev. Za boljše pokojnine, za dostojanstvo in večje upoštevanje tistih, ki so desetletja prispevali v državno blagajno, zdaj pa životarijo v revščini.

TV - Informativni Kraljica

15.09.2022

Pred pogrebom kraljice z našimi novinarji neposredno iz Londona in z gosti v studiu. V Združenem kraljestvu pričakujejo pogreb stoletja, ki se ga bodo udeležili številni svetovni voditelji. V posebni oddaji Kraljica tudi o fenomenu navdušenja ljudstva nad monarhijo v 21. stoletju – kljub silnemu bogastvu, potratnosti in aferam kraljeve družine. Posebna oddaja, ki jo pripravljajo ekipa Tarče in novinarji zunanjepolitične redakcije, v četrtek ob 20. uri.

TV - Informativni Vojna v Ukrajini

24.02.2022

V posebni oddaji o vojni v Ukrajini. Kakšne so razmere v državi, kjer je Rusija začela vojaško operacijo? Iz Ukrajine prihajajo poročila o številnih eksplozijah in smrtnih žrtvah, prebivalci množično bežijo. Kaj lahko stori mednarodna skupnost? Dogajanje bomo analizirali s prispevki, dopisniki in gosti.

Stran 1 od 41
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov