Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Zmage so doma • oddaje

Zmage so doma Nogomet - FIFA svetovno prvenstvo 2010: Nemčija - Španija, polfinale, posnetek

26.06.2020

Drugi polfinale južnoafriškega svetovnega prvenstva med Nemčijo in Španijo je bil ponovitev finala evropskega prvenstva 2008, ko so bili boljši Španci. Selektor furije Vicente del Bosque je v začetno ekipo namesto Torresa uvrstil Pedra, nemški strateg Joachim Löw pa je na igrišče poslal ekipo brez presenečenj.

Zmage so doma Gorsko kolesarstvo - svetovno prvenstvo 2019, povzetek

03.06.2020

Na svetovnem prvenstvu v spustu z gorskimi kolesi v Mont-Sainte-Annu v Kanadi so slovenski predstavniki dosegli boljše rezultate v mlajših kategorijah, v članski pa se je najbolj izkazala Monika Hrastnik.

Zmage so doma Kolesarstvo - svetovno prvenstvo: cestna dirka, povzetek 2019

02.06.2020

Lani je svetovno kolesarsko prvenstvo potekalo v angleški grofiji Yorkshire. Cestna dirka, dolga dobrih 260 kilometrov, se je razpletla presenetljivo. Nase je opozoril tudi Tadej Pogačar.

Zmage so doma Kolesarstvo - svetovno prvenstvo: cestna dirka, povzetek 2018

01.06.2020

Leta 2018 je svetovno prvenstvo v kolesarstvu gostil Innsbruck. Peter Sagan, ki je pred tem naslov svetovnega prvaka osvojil trikrat zapored, je tokrat zmago moral prepustiti drugemu. Pred dirko je bil kandidat za visoka mesta tudi Primož Roglič.

Zmage so doma Zmage so doma - Hokej na ledu (M), ZOI 2014 - Slovenija : Avstrija

14.05.2020

Slovenskim hokejistom je zmaga nad Slovaki prinesla možnost, da se na svojem prvem olimpijskem turnirju uvrstijo celo med osem najboljših reprezentanc. Na poti do tega uspeha so bili nasprotniki Avstrijci, razpletlo pa se je tako, da so Slovenci po koncu srečanja jokali. Jokali od sreče.

Zmage so doma Odbojka, kvalifikacije za OI: Slovenija - Nemčija

30.04.2020

Drugi nasprotnik Slovenije na odbojkarskih kvalifikacijah za nastop v Tokiu je bila reprezentanca Nemčije, ki jo vodi nekdanji slovenski selektor Italijan Andrea Gianni. Zadnji obračun obeh nasprotnikov je že stvar zgodovine (2016 – zmaga Slovenije), uspeh proti Nemcem pa bi Slovenijo že močno približal naslednji stopnički v kvalifikacijah.

Zmage so doma Nogomet, dodatne kvalifikacije za SP 2002: Slovenija - Romunija

27.04.2020

Samo dve leti po uvrstitvi na evropsko prvenstvo, se je Slovenski nogometni reprezentanci, ki jo je še vedno vodil Srečko Katanec ponudila še priložnost prve uvrstitve na svetovno prvenstvo. Scenarij je bil podoben – v dodatnih kvalifikacijah so si igralci pravico nastopa priborili na vzhodu, v Romuniji, temelje pa položili na domači tekmi za Bežigradom.

Zmage so doma Nogomet, dodatne kvalifikacije za EP 2000: Slovenija - Ukrajina

25.04.2020

Letos bo minilo 20 let od zgodovinskega, prvega nastopa slovenske nogometne reprezentance na kakšnem velikem tekmovanju. Po uspešnih kvalifikacijah so si igralci, ki jih je vodil Srečko Katanec priborili dodatne kvalifikacije in na bežigrajskem stadionu na prvi tekmi gostili Ukrajince. Ker letos obeležujemo tudi 100 letnico igranja nogometa na slovenskem je to lepa priložnost da obudimo spomin na ta dosežek.

Zmage so doma Hokej na ledu (M) - finale, posnetek

23.04.2020

V finalu hokejskega olimpijskega turnirja v Pjongčangu so bili Rusi proti Nemcem izraziti favoriti. Nemci so le za malenkost zgrešili eno največjih senzacij v hokejski zgodovini, potem ko so na turnirju že izločili Švede in v polfinalu tudi Kanadčane. Nazadnje je Nemčija leta 1976 v Innsbrucku osvojila bron in po 42 letih je to še presegla.

Zmage so doma Svetovno prvenstvo v kolesarstvu, BMX, posnetek

22.04.2020

Videli bomo najzanimivejše dogodke lanskega svetovnega prvenstva v disciplini BMX, ki je bilo v belgijskem Heusden-Zolderju.

Zmage so doma Mladinsko svetovno prvenstvo 2020, nordijska kombinacija, posnetek

21.04.2020

Edina posamična preizkušnja tekmovalcev v nordijski kombinaciji na mladinskem svetovnem prvenstvu v Oberwiesenthalu je prinesla zelo zanimiv razplet. Tekmovalci so po enem skoku morali preteči še 10 kilometrov. Slovenija je v tej starostni kategoriji v zgodovini osvojila 9 odličij. Tokrat je bil od naših tekmovalcev v boju za najvišja mesta Rok Jelen.

Stran 1 od 4
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov