Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Otroški - Arhiv

Govoreči Tom in prijatelji Spopad parov, 2. del

4. 12. 2020

V televizijski oddaji Govoreči Tom in Angelca tekmujeta proti Govorečemu Benu in njegovemu dekletu Ksenon, kateri od parov je boljši.

Vse o Rozi Opla!, risanka

4. 12. 2020

Medved je v težavah. Ko je Medvedku pripravljal borovničevo pito, je popackal knjigo, ki si jo je sposodil od Capka. Kaj bo naredil, ko jo bo Capko hotel nazaj?

Lojzek Lojzek, nariši mi morskega leva, risanka

4. 12. 2020

Lojzek poskuša žonglirati, pa mu ne gre prav dobro od tačk. Le kako naj se nauči te spretnosti? Lojzek nariše morskega leva. On ga bo naučil! Resda je nadarjen žongler, dober učitelj pa še zdaleč ne.

Govoreči Tom in prijatelji Spopad parov, 1. del, risanka

3. 12. 2020

Zaradi novega sistema ocenjevanja pri tekmovanju v priljubljenosti na spletu, prijatelji nenadoma postanejo sovražniki.

Vse o Rozi Zadnja snežena kepa, risanka

3. 12. 2020

Ko se Medved zbudi iz zimskega spanja in je pripravljen, da bi se igral na snegu, sonce že sije in sneg se je že skoraj stopil. Rozi se spomni snežaka na Hrastarjevem hribu. Morda je ostalo še dovolj snega za zadnjo snežno kepo ...

Mandi Jeti, risanka

3. 12. 2020

Mandi in Pipi se v Tibetu odpravita v gore. Domačini ju svarijo. V gorah je strašni jeti! Prijatelja jim ne verjameta in se pogumno podata v sneg. Tam pa ju pričaka prijazni snežni človek.

Športniki Drog, risanka

2. 12. 2020

Na drogu se pomerita želva in povodni konj.

Zmedi gre v Zakajzato Življenjsko okolje, risanka

2. 12. 2020

Zim in Zam izgubita nadzor nad oblakoplovom. Odnese ju na ledeni sever in v vročo puščavo. Zoja, Feliks in Zmedi ju skušajo dohiteti in pri tem spoznajo različna življenjska okolja.

Športniki Namizni tenis, risanka

2. 12. 2020

Nojevka z velikim kljunom je pomočnica igralca namiznega tenisa.

Govoreči Tom in prijatelji Samo prijatelja, risanka

2. 12. 2020

Med "prijateljskim" obiskom semnja se Govoreči Tom in Angelca trudita, da se večer ne bi spremenil v romantični zmenek.

Mulčki Pravega prijatelja spoznaš v nesreči, risanka

2. 12. 2020

Charlie Brown je dobrega srca. Tako dobrega, da to marsikdo izrablja, pa naj bo to njegov zvesti pasji prijatelj Snoopy ali Peppermint Patty, ki naj bi bila zaljubljena vanj.

Kalimero Medaljon, risanka

2. 12. 2020

Prijatelji ugotovijo, da listi drevesa v DoVinčijevi delavnici rumenijo. Drevo je bolno in bolezen se hitro širi. Če bo dosegla vrh drevesa, jo bodo opazili tudi drugi, in privabila bo nepovabljene goste. Prijatelji morajo v Dovinčijevi knjigi brž poiskati zdravilo.

Vse o Rozi Čas je za slovo, Medvedek, risanka

2. 12. 2020

Medvedek najde puhožuža z ranjenim krilom. Posvoji ga, nahrani in vzljubi ... Potem pa puhožuž nenadoma izgine. Vsi prijatelji ga začnejo iskati.

Tilka in prijatelji Rija in peresna vila, risanka

2. 12. 2020

Ko Tilka izgubi svoj mlečni zob, njeni prijatelji nestrpno pričakujejo obisk zobne vile. Razen Rije, ki sploh nima zob. Uboga Rija se počuti zapostavljeno, ker ji zobna vila pod vzglavnikom še nikoli ni pustila cekina. Tilka in prijatelji ji poskušajo poiskati nadomestne zobe, a jim ne uspe. Potem pa odkrijejo, da ima zobna vila prijateljico, ki zbira peresa.

Sara in Raček Zvezdno nebo, risanka

2. 12. 2020

Sara in Raček sedita pred računalnikom in spremljata novice. Marsikaj se dogaja. Neka deklica je izgubila krožnik, poleg tega pa bodo to noč z neba leteli utrinki. Sara in Raček bi jih rada videla, zato gresta po teleskop. Mesec, Venera in Mars jima pomagata iskati ozvezdje, s katerega bodo padali utrinki.

Pujsa Pepa Števila, risanka

2. 12. 2020

Pepa in njeni prijatelji se na igralni urici gospe Gazele skozi igro učijo šteti.

Trala trali Pokvarjena tipka, risanka

2. 12. 2020

Dobrodošli v Trala trali – svet Muzikalčkov.

Lojzek Lojzek, nariši mi grad, risanka

2. 12. 2020

Kot vsaka prava cvetlična kraljična tudi Pika potrebuje velik in razkošen grad. Vitez Lojzek prihiti na pomoč in nariše prečudovito grajsko poslopje za prijateljico pikapolonico. Naj živi kraljična Pika!

Bacek Jon Izgubljena posebnost, risanka

1. 12. 2020

Ovce ne prepoznajo Jona, saj je izgubil eno svojih najznamenitejših posebnosti. Prijatelj Bitzer mu pomaga poiskati izgubljeno pokrivalo, pri tem pa se Jon zelo naveže na eno izmed kokošk.

Kalimero Kalimero, kralj bendža

1. 12. 2020

Kalimero in njegov očka se prijavita na glasbeno tekmovanje in piščanček že težko čaka na njun prvi skupni nastop. Ker se boji močnih tekmovalcev, župan očku naloži veliko opravil, in Kalimero mora sam stopiti pred občinstvo.

Stran 1 od 9
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov