Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Otroški - Arhiv

Erika Težavica z neokusno pico, risanka

Gospod DiGiovanni je za rojstni dan nečakinje Taje spekel pico po novem receptu. Ko jo Erika in Aleks pokusita, se jima ne zdi tako dobra kot druge pice iz te picerije. Zanima ju, zakaj je tako. Je mogoče, da je gospod DiGiovanni izgubil okus?

4. julij 2020

Mi 4je Soočenja, nemška nadaljevanka za mlade, 5/6

Od doma pobegne tudi Moritz. Dovolj ima mame in očeta, ki si ne vzameta časa zanj, in jima namesto sebe pusti kar lutko. Z Rüyet in njenim bratom se zateče v azilni dom, tam pa Aminato čakajo že nove težave. Njen brat preprodaja ukradeno blago, da bi tihotapcem ljudi odplačal dolg za pot v Evropo. Ko Aminata izve, kje bo kradel zvečer, ga zapre v klet in pokliče policijo, da bi tatove polovila.

4. julij 2020

Govoreči Tom in prijatelji Rezervni genij, risanka

Govoreči Ben se odloči, da potrebuje varnostno kopijo svojih možganov, nekoga , ki mu bo predal vse svoje znanje. Le kdo bo postal njegov varovanec?

4. julij 2020

Knjiga o džungli Knjiga o džungli: Žeja, risanka

V deželi vlada suša in Šir kan ne dovoli živalim, da bi se odžejale pri slapu. Piti jim bo dovolil le, če se mu Mavgli preda. Mavgli je to pripravljen narediti, Balu in Bagira pa iščeta drugačno rešitev.

4. julij 2020

Mimi in Liza Teme se nič ne boj, risanka

Liza se vseli v novo stanovanje in spozna slepo deklico Mimi. Takoj postaneta prijateljici in se podata raziskovat grad iz kock. Poredni klovn, ki ga je Liza zaprla v kovček, ju v velikem gradu ustrahuje in zveže. Mimi z njenim izostrenim čutom uspe, da razvozla vrv in ju reši. Postaneta nerazdružljivi prijateljici.

4. julij 2020

Kalimero Moč rožic, risanka

Otroci si želijo novo otroško igrišče in Kalimerov očka mestu zanj podari zemljišče, na katerem stoji DoVinčijev mlin. To pa pomeni, da bodo mlin porušili. Kalimero in prijatelji iščejo način, kako bi mlin rešili.

4. julij 2020

Ava, Riko, Teo Ava, Riko in Teo - Ptičica selivka, risanka

Ava, Riko in Teo v gozdu najdejo ptičko, ki še ne zna leteti. Ker bi rada dohitela svojo jato, ki se seli v tople kraje, ji prijatelji pomagajo, da se nauči dvigniti od tal in jadrati v zraku.

4. julij 2020

Balončkovo Mrzel dan, risanka

Na Balončkovem zmrzuje, zato Žarko in Živa vse živali naženeta v skedenj. Toda tam ugotovita, da je tudi v skednju mraz! Ko najdeta luknjo v steni, se odločita, da jo bosta zabila. Skupaj bosta poskrbela, da bodo njuni prijatelji na toplem.

4. julij 2020

Lojzek Lojzek, nariši mi sovo, risanka

Lojzkova sestrica Zofi je žalostna, ker je izgubila svojega medvedka. Prav kmalu se bo stemnilo, medvedka pa še zmeraj niso našli. Lojzek zato nariše sovo, ki ima oster vid in sluh in še posebej dobro vidi prav ponoči.

4. julij 2020

Mišo in Robi Mišo in Robi: Prehlad, risanka

Mišo se je prehladil! Robi se trudi pomagati prijatelju, vendar v hiši nima vsega, kar potrebuje. Jima bo kdo priskočil na pomoč? In ali bo Mišo nehal kihati?

3. julij 2020

Govoreči Tom in prijatelji Spopad parov, 2. del

V televizijski oddaji Govoreči Tom in Angelca tekmujeta proti Govorečemu Benu in njegovemu dekletu Ksenon, kateri od parov je boljši.

3. julij 2020

Špasni učitelj Grafiti, nizozemska otroška nanizanka, 2/24

Keesova učenka Jackie je ponosna na starejšega brata Ryana, ki ustvarja čudovite grafite. Ko nekega dne z njimi okrasi šolska vrata, ga zaloti ravnateljica Dreusova in pokliče policijo. Zgrožena nad vandalizmom se odloči, da je treba učence poučiti, kaj je prava umetnost.

3. julij 2020

Muk Darilo za rojstni dan

Muki in Lucijan na Japonskem kupujeta rojstnodnevno darilo za Popija in Miko. Morala ga bosta poslati po pošti, v tuji deželi pa ni vedno lahko odposlati paketa. Sploh če ti ga odnesejo.

3. julij 2020

A veš, koliko te imam rad Vonji pomladi

Nekega pomladnega jutra se Zajček Rjavček zbudi in zavoha zrak, poln čudovitih vonjev. S Poljsko miško se odpravita na travnik in v gozd, da bi našla, kar tako čudovito diši.

3. julij 2020

Vse o Rozi Rozino dirkališče, risanka

V vrtu vlada strašansko vznemirjenje, kajti danes je na vrsti dirka. Capko bi rad vozil motor, ampak Rozi ni prepričana, da je pripravljen. Zato si Capko sposodi Vidovo staro desko.

3. julij 2020

Milan Pokuševalni dan

V Milanovem razredu imajo pokuševalni dan. Učiteljica pripravi različno sadje in vsak mora pokusiti nekaj, česar še ne pozna. Na koncu pa iz vsega skupaj pripravijo sadno solato, v kateri je za vsakega nekaj.

3. julij 2020

Živživalice Žirafa, risanka

Mala žirafa bi se rada najedla listov z drevesa. Toda listi so previsoko. Tudi veliki žirafi ji nočeta pomagati. Mala žirafa skače od jeze. Večji žirafi jo zbadata. Nato pa zapiha tako močan veter, da se začnejo drevesa upogibati.

2. julij 2020

Dinotačke Kar se je majalo, risanka

Živa najde kamnite sklade, ki se prelepo majejo. Izmisli si, kako se morajo vesti, da jih ne bi podrli, in prav to je razlog, da vsi končajo na tleh.

2. julij 2020

Govoreči Tom in prijatelji Spopad parov, 1. del, risanka

Zaradi novega sistema ocenjevanja pri tekmovanju v priljubljenosti na spletu, prijatelji nenadoma postanejo sovražniki.

2. julij 2020

Svetovalka Hana Pogumen kot lev

Leon je lev, ki se boji zobozdravnika. Hana mu pomaga premagati strah, da postane pogumen kot lev.

2. julij 2020

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov