Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Otroški - Arhiv

Knjiga o džungli Knjiga o džungli: Slap, risanka

17. 1. 2021

V drevo, na katerem sedi Mavgli, med nevihto udari strela, in Mavgli pade v deročo reko. Nese ga proti slapu. V reki so tudi krokodil, Šir kan in Tabaki. Balu in Bagira hočeta Mavglija rešiti, ta pa vztraja, da naj najprej pomagata Tabakiju.

Mali Timotej Drobec Zemlje, risanka

17. 1. 2021

Luna in Zemlja povabita malega Timoteja in njegovega prijatelja žerjava gledat, kako je nastala Luna. Pred davnimi časi je skozi naše Osončje letelo nešteto asteroidov. In marsikateri od njih se je zaletel v Zemljo.

Čarli in Lola Tudi jaz bi rada igrala

17. 1. 2021

Čarli in Maj bosta vsak s svojim glasbilom nastopila na šolski predstavi. Tudi Lola bi se jima rada pridružila. Toda zelo dolgo in vztrajno je treba vaditi, preden obvladaš kako glasbilo … Čarli zato Loli pokaže, kakšna glasbila lahko naredi iz vsakdanjih predmetov. In izkaže se, da pridejo zelo prav, ko Maj tik pred predstavo zboli.

Svetovalka Hana Ljubosumna žirafa

17. 1. 2021

Žirafa Greta noče z nikomer deliti svoje prijateljice Fride.

Mucika Zvezdni utrine

17. 1. 2021

Prijatelji na nebu gledajo zvezdne utrinke. Ker jih Mucika zgreši, se druščina z raketo odpelje v vesolje, da bi videli še druge. Poročnik Čisti pa vztraja, da morajo raketo oprati v njegovi pralnici.

Niko Glej na cesto

17. 1. 2021

Niko spozna, da je potovanje po cesti, čeznjo ali celo zraven nje lahko zelo nevarno.

Živživalice Rak

17. 1. 2021

Rak ima klešče, s katerimi zelo radi ščipa. Najprej se spravi na mroža. Toda ta je za raka prevelik izziv. Mrož ščipanje komajda čuti. Ko odkrije rakca, ga prosi, naj ga ščiplje po hrbtu. In to še ni vse. Kaj kmalu se prikažejo še drugi mroži.

Jurij in Pavel Smrčanje, risanka

17. 1. 2021

Kdo moti Jurija in Pavla, da ne moreta zaspati? Poskusila bosta najti tistega, ki glasno smrči!

Trala trali Glasbeno gledališče

17. 1. 2021

Dobrodošli v Trala trali – svet Muzikalčkov.

Timi gre Oblikovanje

17. 1. 2021

Timi je navihana mala ovčka. Pravkar je dopolnil tri (ovčja) leta in zdaj gre v vrtec. To pa sploh ni preprosto: v skupini se bo moral veliko naučiti. Predvsem to, da je treba stvari deliti in paziti na čustva drugih. Ni dovolj, da nadarjeni mali nogometaš odlično brca žogo – naučiti se jo mora tudi dobro podati. Vsak nov dan je s pomočjo prijaznih vzgojiteljev nova zabavna učna ura.

Mandi Ptiček, risanka

17. 1. 2021

Mandi in Pipi na vrtu najdeta jajce, iz katerega se izvali ptiček. Prijatelja ga hranita, zabavata in z njim gledata televizijo. Malemu ptičku je to tako všeč, da sploh noče več ven k drugim pticam. Le kako ga bosta Mandi in Pipi zvabila iz hiše?

Ava, Riko, Teo Ubrano kihanje

17. 1. 2021

Ava bi rada postala pevka, toda poje tako nemogoče, da s tem prikliče nevihto. Zaradi tega stakne prehlad, a izkaže se, da je njeno kihanje mnogo bolj ubrano kot petje.

Milan Na tržnici, risanka

17. 1. 2021

Milan in Julči gresta z mamo na tržnico. Tam si z zanimanjem ogledujeta predstavo dveh zabavnih klovnov. Čeprav obljubita mami, da jo bosta počakala na istem mestu, pa jo začneta preplašeno iskati. K sreči se vse dobro konča.

Krompir Sobotni krompir

16. 1. 2021

Nika in Nik imata po novem Sobotni krompir! V svojo družbo vabita zanimive znane in manj znane goste, lotita se zabavnih in kdaj pa kdaj tudi resnih tem, mlade spodbujata k ustvarjanju in raziskovanju, drug drugega še naprej izzivata z novimi izzivi, preverjata, kaj mladi počnejo ob sobotah in kakšno je bilo otroštvo popularnih …

Ernest in Celestinca Gumb za harmoniko

16. 1. 2021

Ernest je izgubil gumb svoje harmonike in ne more več igrati svojega najljubšega glasbila. Celestinca je prepričana, da je gumb vzela skrivnostna Zelena miš, ki zbira izgubljene stvari.

Hej, hej, Šapice! Benijev rojstni dan, risanka

16. 1. 2021

Beni ima rojstni dan in prijatelji mu pripravijo kup nogometnih iger, da bi se imel lepo. Toda Beni ta dan slabo brca in je zato vse bolj potrt. Bo vendarle spoznal, da se lahko zabava, tudi če ni najboljši?

Kalimero Pripravljen na vzlet

16. 1. 2021

Avguštin med čiščenjem mestne hiše najde igračko - letalo in ga podari Kalimeru. Prijatelji se igrajo z njim, dokler jim ga ne vzame jezni župan. Letalo poskušajo dobiti nazaj, a župan se odloči, da bo letalo odslej njegova igračka.

Ava, Riko, Teo Zvezdno nebo

16. 1. 2021

Pod jasnim zvezdnim svodom Ava, Riko in Teo občudujejo množico žarečih zvezd. Riko se pobaha, da bo eno sklatil z neba. A naj se še tako trudi, do zvezd ne more seči. Potem pa se zgodi nekaj čarobnega.

Lili in Čarni zaliv Mamica, risanka

16. 1. 2021

Baron Jelen prosi prijatelje za pomoč, saj se pripravlja na obisk pomembne gostje: njegove mamice. Toda naj se še tako trudijo, baronova mama ni zadovoljna s ponujeno zabavo, zato je baron Jelen zelo žalosten.

Lojzek Lojzek, nariši mi volka, risanka

16. 1. 2021

Lojzek in Pika se igrata Rdečo kapico in volka, toda prijazni Lojzek ni prav nič prepričljiv v svoji vlogi. Kar naprej se razposajeno smeji. Pika mu zato predlaga, naj nariše pravega volka, da se bo lahko zgledoval po njem.

Stran 1 od 8
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov