Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Otroški - Arhiv

Muk Muk: Božič na soncu, risanka

8. 3. 2021

Muk in Lucijan sta na Madagaskarju. Domisliti se morata, kako narediti božično drevesce. V kraju, kjer ni zime, to ni najlažja naloga. Ko že skoraj obupata, jima vendarle uspe.

Šola za pošasti Okostje

8. 3. 2021

Pošasti doživijo presenečenje, ko gospa Jokinstok v razred prinese dinozavrovo okostje z imenom Erik. Opozori jih, da se ga ne smejo dotikati, a med odmorom je ne ubogajo, in Erik razpade. Jim ga bo uspelo sestaviti, preden za to izve učiteljica?

Niko Čistilna akcija, risanka

8. 3. 2021

Čarli ponesreči odvrže svoje smeti v morje in vsi prijatelji mu jih pomagajo pospraviti. Niko preseneti Betko tako, da ji nekaj izdela.

Muk Drsanje, risanka

8. 3. 2021

Muk in Lucijan kolesarita okoli sveta. Spoznavata nove kraje in ljudi. Sta najboljša prijatelja in se veliko pogovarjata. Muk je radoživ in drzen, Lucijan pa previden in skrben. V njunih pogovorih je veliko modrosti in vedno tudi humorja.

Milan Zdravniški pregled, risanka

8. 3. 2021

Ves Milanov razred gre na zdravniški pregled, kjer jih zdravnica med drugim stehta, izmeri in preveri, ali dobro vidijo. Pri tem pa je treba tudi odložiti oblačila, kar je Milanu hudo neprijetno. A zdravnica ga potolaži, da to ni nič nenavadnega, in ima pripravljeno rešitev tudi za to.

Mali Timotej Saturnovi prstani

7. 3. 2021

Saturnovi obroči so kot obroč, ki ga ima mali Timotej. S prijateljem morskim levom rada skačeta skozenj. Toda potem obroč izgubita. Odpravita se ga iskat v vesolje in igro nadaljujeta kar na Saturnu.

Šola za pošasti Pošastne knjige

7. 3. 2021

V šoli je dan pošastnih knjig in vsi so našemljeni v svoje najljubše knjižne junake. Pikica pa je žalostna. Ni ji všeč njen punčkasti kostum Pepelke. Ji Bučko lahko pomaga in jo spremeni v najbolj pošastno Pepelko v deželi?

Bacek Jon Polet z balonom

7. 3. 2021

Na ovčjem polju pristane zablodeli balonar. Jona in prijatelje balon na topli zrak zelo zanima in nehote poletijo proti nebu.

Dinotačke Kar je vedelo vse, risanka

7. 3. 2021

Živa je mislila, da je ona tista, ki ve vse. Na koncu mora priznati, da ne ve ničesar, da pa lahko skupaj s prijatelji najde marsikateri odgovor.

Kalimero Skrivna naloga

7. 3. 2021

Petrček je žalosten, ker njegov ati vse dneve dela, celo na rojstni dan njegove mamice! Valentinčku pa je vse jasno: Petrčkov ati je skrivni agent. Zato vedno nosi s seboj nekakšne čudne papirje in je neprestano odsoten!

Knjiga o džungli Kačji pik, risanka

7. 3. 2021

Nocoj je čas za svet volkov, a Akele ni nikjer. Fao se pripravlja, da se bo razglasil za vodjo tropa, ko ugotovijo, da je Akelo pičila kača. Mavgli se odloči, da bo šel v človeško vas po zdravilo.

Svetovalka Hana Vztrajaj, Berti

7. 3. 2021

Po športni poškodbi se Berti boji znova igrati košarko.

Mucika Ples z dežnikom

7. 3. 2021

Alma pleše za prijatelje, ko ji sunek vetra odpihne pisani dežnik. Mucika prijatelje odpelje do Račje reke, kjer naj bi rastle skrivnostne dežnikarice. Na poti srečajo Superkvaka in njegovega pomočnika.

Niko Drsanje, risanka

7. 3. 2021

Niko bi rad šel lovit ribe, a je jezero zamrznilo. Čarli ga nauči drsati.

Jurij in Pavel Labirint, risanka

7. 3. 2021

Jurij in Pavel zgradita ogromen labirint. Pa sta si zapomnila, kje je izhod?

Timi gre Grad

7. 3. 2021

Timi je navihana mala ovčka. Pravkar je dopolnil tri (ovčja) leta in zdaj gre v vrtec. To pa sploh ni preprosto: v skupini se bo moral veliko naučiti. Predvsem to, da je treba stvari deliti in paziti na čustva drugih. Ni dovolj, da nadarjeni mali nogometaš odlično brca žogo – naučiti se jo mora tudi dobro podati. Vsak nov dan je s pomočjo prijaznih vzgojiteljev nova zabavna učna ura.

Mandi Plesalca, risanka

7. 3. 2021

Pipija povabijo v baletni ansambel. V predstavi bi moral odigrati čebelico, ki zleti na cvet. Ne posreči se mu, vse dokler se v rožico ne preobleče Mandi. Zdaj bosta plesalca lahko navdušila občinstvo.

Tinka in Žverca Tinka, Žverca in mali raček

7. 3. 2021

Tinka in Žverca najdeta malega račka. Skrbela bosta zanj, dokler ne najdeta njegove mamice.

Ava, Riko, Teo Pišček

7. 3. 2021

Ava, Riko in Teo srečajo pišče, ki se je komaj izvalilo iz jajca. Pišče Avo zamenja za mamo, kar njej neizmerno godi. Toda napoči čas kosila, prijatelji pa ne vedo, kako naj pišče nahranijo.

Lojzek Lojzek, nariši mi poštno kočijo, risanka

7. 3. 2021

Lojzek in Pika srečata konja Emila, ki pravi, da je svoj čas na Divjem zahodu razvažal pošto s poštno kočijo. Zelo rad bi jo spet imel, zato mu jo Lojzek nariše. Na koncu se sicer izkaže, da si je Emil vse skupaj izmislil, a nič zato …

Stran 1 od 9
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov