Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Cast Moj RTV Televizija MMC Radio Kazalo

Arhiv

Zoki Poki Zoki Poki: Vsi za enega, eden za vse, makedonska otroška nadaljevanka, 2/10

29. 1. 2023

Zoki in Goki se spreta z Bokijem in se nočeta več družiti z njim. Boki je presenečen in se ne počuti dobro, ker se ga prijatelja izogibata. Naslednji dan po pouku pa Zoki in Goki opazita, da Bokija pred šolo nadlegujeta starejša fanta. Ker ju je strah, pobegneta, vendar se Zoki po pogovoru z očetom odloči, da bodo naslednjič stopili skupaj in nasilneža pregnali … Tako spoznajo, da lahko prijatelje nehote prizadenemo, a se tudi naučijo, kako si oprostiti in se pobotati.

Val Leteča kolesa

29. 1. 2023

Val priredi dirko na kolesih. Pomeri se z Evo na rolerjih. Da ne bi izgubil, poseže po vetrnem pogonu in s papirnatim zmajem zmaga.

Mulčki Ne daj se, Charlie Brown

29. 1. 2023

Papirnati zmaj, ki ga je spuščal Charlie, se zagozdi v krošnji. Charlie zaman zahteva, naj mu zmaježersko drevo vrne zmaja. Smolo ima tudi z bejzbolskimi karticami in Lucy, ki je dobila kartico njegovega najljubšega igralca.

Mumindol Mumindol: Muminovo noro poletje

29. 1. 2023

Mumindol preseneti povodenj in prebivalci Muminhiše čez noč postanejo brezdomci. Ker so neustrašni in iznajdljivi, hitro najdejo nov dom – plavajoče gledališče. Kaj pa, če v njem že kdo živi?

Bacek Jon Golf

29. 1. 2023

Kmet odkrije svoje stare palice za golf. Na polju odbije nekaj žogic in si takoj poškoduje hrbet. Jon izrabi priložnost in se nauči igrati golf.

Kuhar Štef Pokvarjene zavore

29. 1. 2023

Kuhar Štef skuša na vsak način zaustaviti Majčin tovornjaček s pokvarjenimi zavorami, a neuspešno. Zadaj pa ima polno zelja, ki ga potrebuje za večerjo …

Pujsa Pepa Sonce, morje in sneg

29. 1. 2023

Pepa, njena družina in prijatelji se veselijo izleta na obalo, kjer bodo gradili peščene gradove. Ko pa se pripeljejo tja, je obala vsa zasnežena!

Niki Vrum Bliskovita dostavna služba

29. 1. 2023

Motorčki ustanovijo lastno dostavno službo. Strankam zagotavljajo, da dostavljajo najhitreje od vseh. Toda kaj kmalu ugotovijo, da hitrost ni vse.

Zvit in Zaja Na cesti

29. 1. 2023

Bor povabi prijatelje na vožnjo z motorjem. Hrup in smrad odvrneta od tega vse razen Zvita, ki pa nikakor ne pride na vrsto. Ko si prebivalci gozda že ne morejo več mašiti ušes, se Zaja domisli rešitve. Z Borom se odpelje na dolg izlet. Tako porabita še zadnjo kapljo bencina in v gozd se vrne mir, Bor pa odslej motor samo še oponaša. Sem ter tja tudi z Zvitom.

Luka in Lučka Vlak z zakladom

29. 1. 2023

Luka in Lučka sta navdušena nad parnim vlakcem v starinarni. Ko gre prodajalka ven, si Luka in Lučka zamislita, da stražita namišljeni vlak. Na vlaku je zaklad, ki ga hočejo roparji. Jima ga bo uspelo obraniti?

Knjižni molj Skoki v preteklost

29. 1. 2023

Pak po nesreči razbije Pokovo najljubšo skodelico, zato si zaželi, da bi čas lahko zavrtel nazaj. Ko se jima skupaj s Pokom to res posreči, spozna, da si s tem nakoplje samo še več preglavic.

V Goščavi Dež, lutkovna nanizanka

29. 1. 2023

Konrad se zbudi sredi naliva. Kasijo prosi, da bi se šla igrat v dežju, a Kasija ne želi iti nikamor. Konrad tako dolgo vztraja, da jo prepriča. A kmalu postane jasno, da se sladkosnede poletuše vrečarice in dež ne ujemajo. Pravzaprav Kasijo dež prav žalosti. Konrad spozna, da stvari, ki se zdijo njemu zabavne, niso nujno zabavne tudi drugim.

Kepice Balinčki in izzivi

29. 1. 2023

Tekmujmo s časom! Vidina igra povabi našo druščino v vrsto domiselnih izzivov z nepričakovanim koncem.

Kepice Ptica

29. 1. 2023

Neverjetna umetnina ponese Janija na divji in nevaren polet.

Kumijine živalske zgodbice Mandril, dokumentarna serija za otroke

29. 1. 2023

Pozdravljen, mandril! Zelo pisana opica si. Tvoj obraz je rdeč in moder, okoli njega imaš rumeno dlako. Pisan pa ni samo tvoj obraz, ampak tudi tvoja zadnjica! Bolj ko imaš pisan obraz, višje na družbeni lestvici si. Glavni samec v skupini ima najbolj živo rdeč nos. Živiš v tropskem gozdu.

Kalimero Cilkina vaza, risanka

29. 1. 2023

Otroci razbijejo vazo, ki jo Cilka potrebuje za okrasitev mestne hiše. Po neuspelih poskusih z lepilom, si pomagajo z DoVinčijevim izumom, ki pa še ni izpopolnjen. Kalimero in prijatelji si morajo izmisliti drug načrt, kako bodo prišli do nove vaze.

Mucika Primer zaključen, risanka

29. 1. 2023

Čukova knjiga je izginila, zato druščina z Miševim detektivskim orodjem išče sledi. Z avtom se odpravi v Vijoličasti gozd. Tam srečajo drevoobjemajočega želvaka Emila.

Sara in Raček Zvezdno nebo, risanka

29. 1. 2023

Sara in Raček sedita pred računalnikom in spremljata novice. Marsikaj se dogaja. Neka deklica je izgubila krožnik, poleg tega pa bodo to noč z neba leteli utrinki. Sara in Raček bi jih rada videla, zato gresta po teleskop. Mesec, Venera in Mars jima pomagata iskati ozvezdje, s katerega bodo padali utrinki.

Lahko noč, mladički Papagajevke

29. 1. 2023

Papagajevka grizlja korale, ki jih obožuje. Ko se naje, si mora pripraviti posteljo. Udobno se namesti med dve skali, ki ponujata zavetje. Pridruži se ji mladička. Začneta se sliniti. Naredita si odejo, ki ju bo varovala. Ko sta oviti v prozorno tančico, nežno zaspita z odprtimi očmi. Lahko noč, papagajevki!

Tilka in prijatelji Hektorjev ljubljenček, risanka

29. 1. 2023

Ko Hektor ugotovi, da prijateljev njegov novi ples ne zanima, kuha mulo na kopici. Tam pa odkrije svojega novega prijatelja. Hektor kamen vzame za hišnega ljubljenčka. Prijatelji so navdušeni nad njegovim ljubljenčkom in se odločijo, da si jih bodo poiskali tudi sami. A kmalu postanejo zelo tekmovalni in se nočejo več skupaj igrati. Se bodo na Tilkini zabavi z ljubljenčki spet spoprijateljili?

Stran 1 od 540
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov