Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Risanke - Arhiv

Športniki Košarka

19. 4. 2021

Plamenci in žirafe se pomerijo v košarki. So plamenci žirafam sploh lahko kos?

Mali Timotej Dirka na kometu

19. 4. 2021

Ko mali Timotej in njegov prijatelj noj dirkata, srečata komet. Zelo hitro leti. Komet ju povabi, naj pristaneta na njem. Zanju ima presenečenje: ko se bližajo Soncu, se led na kometu spremeni v gejzirje.

Simon Zdravnikov pomočnik

19. 4. 2021

Zdravnik pride cepit Simona in Gašperja. Opazi, da se bratca cepljenja bojita, zato Simonu predlaga, da bi bil njegov pomočnik. Simon kar sije od ponosa in svojo zadolžitev jemlje smrtno resno. Z drobnimi zvijačami zdravniku uspe tako zamotiti Gašperja, da ta sploh ne ve, kdaj ga je zdravnik špiknil. Tudi Simon junaško prenese špikec. Prav nič ne zaboli!

Nejko Kljunaševa plesna točka

19. 4. 2021

V Podlesju prirejajo ples. Nejko se uči plesati, a mu ne gre dobro od nog. Prijatelji ga učijo različnih plesov, on pa se kmalu naveliča. Čekan mu poskuša pomagati s svojim izumom in Nejko zdaj lahko na plesišču navduši s svojimi plesnimi koraki.

Šola za pošasti Njambov klobuk

19. 4. 2021

Očka in mamica nimata časa, da bi Njambu pomagala narediti klobuk za šolsko tekmovanje, zato ga naredi čisto sam. Gospa Jokinstok mu pokaže, kaj vse lahko dosežeš, kadar se zares potrudiš.

Milan Milan: Milan gre v mesto, risanka

19. 4. 2021

Očka vzame Milana s seboj v središče mesta. Obema se zdi vrvež v mestu še najbolj podoben džungli: semafor primerjata s kameleonom, ki spreminja barve, tovornjak s slonom, ki trobi, in prehod za pešce z – zebro.

Bacek Jon Zebrasti rački

18. 4. 2021

Rački prekrije pepel in zamenjajo ju za par redkih afriških zebrastih račk. Kmet zavoha masten zaslužek in Jonovo polje spremeni v ogrado za eksotični rački.

Vrtne prigode Duh v panju

18. 4. 2021

Izmučeni Vladek odide na počitnice in skrb za panj prepusti preplašenemu Grintu. Mali stražar je ves na trnih: kako bo kos nalogi, če bodo v panju težave? Res že prvo noč zasliši čuden zvok. Z Marjetko in Apolonom se odpravijo iskat grajskega duha, ki pa ni nihče drug kot Vladek, ki ni zdržal zdoma.

Nejko Rešimo morsko zvezdo

18. 4. 2021

Ko se Nejko ponoči zbudi, po nesreči pohodi morsko zvezdo. O ne! To je bila Mavricijeva igrača. Nejko se na vse pretege trudi, da bi jo popravil. Vsi prijatelji mu poskušajo pomagati in zakrpati Mavricijevo igračo. Težava pa je, da nazadnje sploh ni več podobna morski zvezdi.

Dinotačke Kar je bilo skoraj Toni

18. 4. 2021

Toni najde prijateljico Tonko, ki je skoraj taka kot on. Zelo se zabavata, Živa pa je ljubosumna. Vse dokler ne ugotovi, da ima Tonka svoje prijatelje, ki jo bodo kmalu odpeljali naprej.

Šola za pošasti Pošastne knjige

18. 4. 2021

V šoli je dan pošastnih knjig in vsi so našemljeni v svoje najljubše knjižne junake. Pikica pa je žalostna. Ni ji všeč njen punčkasti kostum Pepelke. Ji Bučko lahko pomaga in jo spremeni v najbolj pošastno Pepelko v deželi?

Kalimero Skrivni ogled

18. 4. 2021

Novi film Spretnega Roka bodo začeli predvajati na dan, ko mora Valentinček s starši na počitnice, zato Kalimero prosi gospoda Pevca, da Valentinčku omogoči predogled. Eden od filmskih kolutov pa se odkotali v DoVinčijev mlin, kjer ga zmešalnik barv spremeni iz barvnega v črno-belega.

Knjiga o džungli Kobrino jajce, risanka

18. 4. 2021

Tabaki najde slastno malico, jajce, a kmalu ugotovi, da je kobrino. Izmisli si ukano in Mavglija pregovori, da kot dokaz svoje zrelosti kobri izmakne jajce. V resnici pa ga hoče zvabiti k Šir kanu.

Sovice Sovice: Roža, rožica, krasna rožica, risanka

18. 4. 2021

Bubi, Bibi in Boni se na gobah igrajo skok v višino. Bibi prosi Bubi, naj na supergobo ne skoči sama, a Bubi prošnjo kar presliši. Ko visoko odskoči, jo čaka presenečenje: drugačen gozd. Na supergobi še enkrat skupaj odskočijo in zagledajo cvetlično polje. Napotijo se proti rožnemu vrtu. Tam se Boni spoprijatelji z veveričkom, ki jim razodene skrivnosti pomladi. Tri sovice se odločijo nabrati vsaka svoj šopek rož, darilo za mami. Mami doma iz treh šopkov naredi enega in jim zapoje pesmico o tem, da je v življenju najlepše vse početi skupaj.

Mali Timotej Še enkrat!

18. 4. 2021

Mali Timotej sliši, kako nekdo na nebu vedno znova govori “še enkrat”. Nato s prijateljico kresnico odkrije galaksijo. Ugotovita, da ta zavpije vsakokrat, ko eksplodira ena od njenih zvezd.

Pujsa Pepa Počitnice z avtodomom, risanka

18. 4. 2021

Pepa in njena družina so na počitnicah z avtodomom. Ko obiščejo Račjo deželo, presenečeni ugotovijo, da se avtodom lahko spremeni v čoln.

Svetovalka Hana Mami, dolgčas mi je!

18. 4. 2021

Racak Damjan se ne zna zabavati, ne da bi zapravljal denarja. Hana pa ga pelje na piknik, kjer opazujeta zvezde.

Ezopovo gledališče Lenart najde prijatelja - Mišje zborovanje

18. 4. 2021

Gozdne živali si ne upajo na predstavo, ker se bojijo leva, ki se je priselil v okrožje. Nihče si levu ne upa reči naj se umakne zato prijatelji izzovejo Lenarta, ki je že tolikokrat trdil, da je bil v prejšnjem življenju lev. Lenart zaradi časti sprejme nalogo. Z levom se tako spoprijatelji, da ga povabi na predstavo. V predstavi se miši prepirajo, katera bo mački za vrat obesila zvonec, da jo bodo slišale, ko prihaja. Nobena si ne upa. Dobra zamisel je res dobra šele, ko jo kdo uresniči.

Mucika Kapljavi gozd

18. 4. 2021

Na Čuku pristane žužek Tonček. Druščina se odloči, da ga bo z avtodomom odpeljala domov v Kapljavi gozd. Ko se jim pokvari vozilo, na pomoč prihiti Vijačni Lojze, nezanesljivi mehanik.

Malčki Buča

18. 4. 2021

Malčki so spet na igrišču, a nikjer ni videti Piščka. Razidejo se, da bi ga poiskali, in povsod nalepijo plakate z njegovo sliko. Oli in Švigec ob ribniku najdeta njegove stvari in ugotovita, da je Piščka nekaj prestrašilo. Videl je nekaj čudnega, pa si ne upa pogledati, kaj bi to bilo. Na koncu ugotovijo, da ga je prestrašila buča. Gaber jim pove, da brez strahu tudi poguma ni. In Malčki se spet veselo igrajo.

Stran 1 od 10
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov