Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Risanke - Arhiv

Vrtne prigode Enkratna

23. 1. 2021

Vladek Betki vrne rožni namaz, ker je zanič. Kako je to mogoče, ko pa je Betka tako izvrstna kuharica? Še bolj neverjetno pa je, da zdaj izvrstni rožni namaz dostavljajo iz štora. Betka zavoha prevaro in pozove goljufe, da se pred vsemi pomerijo z njo v kuhanju.

Športniki Navijačice

23. 1. 2021

Povodni konji in sloni tekmujejo na pomembni košarkarski tekmi. Nastop navijačic med odmorom bi lahko spremenil njen potek.

Športniki Sprint na 100 metrov

23. 1. 2021

V sprintu na 100 metrov se pomerita noj in žirafa. Ko se noj poškoduje, kljub bolečinam noče zapustiti steze.

Športniki Metalec diska

23. 1. 2021

Povodna konja sta zaljubljena in njuno dvorjenje vsem na očeh zmoti tekmo v metanju diska.

Športniki Telovadnica

23. 1. 2021

Skupina glasnih mladih plamencev v telovadnici odkrije tekalno stezo. Hišnik jih poskuša utišati.

Ernest in Celestinca Leteči krožnik, risanka

23. 1. 2021

Ernestu preseda, da njegova soseda neprestano vohuni za njim. Da bi jo ozdravil slabe navade, se odloči, da jo bo potegnil za nos. V glavnih vlogah zablestita Celestinca in Boltež.

Hej, hej, Šapice! Fredijev robot, risanka

23. 1. 2021

Fredi mora počistiti slačilnico, zato trening kužkov vodi novi robot, ki pa je zelo ukazovalen. Kužke drugega za drugim pošlje z igrišča in okrcani igralci kmalu spoznajo, da bi bilo skrbeti za red in trenirati s Fredijem.

Kalimero Pravi prijatelji

23. 1. 2021

Bratranca Zajca se nočeta več družiti s Hopom, zato se ga usmilijo Kalimero in prijatelji, in ga povabijo v svojo družbo. A vse to je le ukana, ki si jo je izmislil Hop, da bi Kalimeru ukradel novi strip. Kalimero spozna prevaro in Hop mu mora obljubiti, da se bo poboljšal.

Ava, Riko, Teo Mogočni prijatelj, risanka

23. 1. 2021

Pomlad je in Riko se zaljubi v čudovito cvetlico. Za svoja prijatelja se sploh ne zmeni več, kar se zelo zameri Teu. Potem pa zapiha močan veter in rožica je v nevarnosti, da jo bo izruval s koreninami vred. Edino Teo jo lahko reši …

Lili in Čarni zaliv Vrt kot labirint

23. 1. 2021

Prijatelji v Čarnem zalivu se veselijo, ker Nana peče školjčno štruco. Lili gre iskat barona Jelena, ki ima štruco zelo rad, a se izgubi v njegovem zaraščenem vrtu. Kmalu se vsi prijatelji znajdejo v težavah!

Lojzek Lojzek, nariši mi sovo, risanka

23. 1. 2021

Lojzkova sestrica Zofi je žalostna, ker je izgubila svojega medvedka. Prav kmalu se bo stemnilo, medvedka pa še zmeraj niso našli. Lojzek zato nariše sovo, ki ima oster vid in sluh in še posebej dobro vidi prav ponoči.

Bacek Jon Beeergerita

22. 1. 2021

Kmet pozabi nakrmiti ovce, Jon in čreda pa izrabita priložnost in si spečeta pico. Kmalu se razve, da najboljšo pico pečejo na kmetiji, zato morajo Jon in čreda pospešiti njihovo pripravo.

Trala trali Robotska glasba, risanka

22. 1. 2021

Dobrodošli v Trala trali – svet Muzikalčkov.

Bacek Jon Dvojnik

21. 1. 2021

Jon se dolgočasi, zato se preobleče v kmeta. Kmalu ugotovi, da tak lahko ukazuje psu Bitzerju, in svoji čredi priredi zabavo.

Dinotačke Kar je bilo naše, risanka

21. 1. 2021

Živa, Vid in Toni si želijo kotiček, ki bi bil samo njihov, toda ko ga najdejo, se ne morejo sporazumeti, kakšen naj bo. Sprejo se, potem pa spoznajo, da že imajo nekaj skupnega – prijateljstvo.

Manja Melba čisti, risanka

21. 1. 2021

Muca Melba ugotovi, da vse živali na svoj način pomagajo Manji. Kokoš Lulu ji da jajčka, bacek Karli volno ... Melba je žalostna, ker se počuti popolnoma nepotrebna.

Bacek Jon Ujeti kmet

20. 1. 2021

Ko kmet obtiči v stranišču, mu mora Bitzer hitro prinesti nujne potrebščine. Ker se mu to ne posreči, mu na pomoč priskočijo Jon in prijatelji.

Zmedi gre v Zakajzato V oaz

20. 1. 2021

Zim, Zam in Zum prijatelje povabijo na izlet v oazo. Toda zakaj ni bujna, kot vedno dotlej? Le kam je poniknila voda, ki jo napaja, in zakaj jo sploh potrebujemo?

Mandi Pajek, risanka

20. 1. 2021

V hiši je pošast, strašni pajek, ki se ga Mandi in Pipi na moč bojita. Noč raje prebijeta zunaj, zjutraj pa se odpravita k mojstru kungfuja. Nauči ju nekaj zvijač, prijatelja pa jih uporabita drugače, kot sta pričakovala.

Mulčki Velika sprememba

20. 1. 2021

Pacek je že zjutraj ves blaten. Charlie Brown ga poskuša prepričati, da bi bil čistejši. Sploh zato, ker gre v kino in na praznovanje Lucyjinega rojstnega dne. Toda Pacek meni, da je umazanija bolj praktična od čistoče. Tako ga ne nadlegujejo ne punce ne komarji.

Stran 1 od 11
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov