Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Šport - Arhiv

Infodrom Infogrom o uživanju na snegu

15. 1. 2021

Čeprav novi koronavirus trenutno kroji naša življenja, pa še vedno znate najti trenutke, ko pozabite na vse to. Mladim z Zaplane je tako veliko veselja prinesel sneg. Infogrom.

Infodrom Otroški poročevalec Matic in šah

8. 1. 2021

Nekdanja svetovna prvakinja v šahu do 18 let in šahovska velemojstrica je navdušena nad tem, da je šah, tudi med mladimi, čedalje bolj priljubljen. Poglejmo, kaj še je izvedel naš otroški poročevalec Matic.

Infodrom Tajski boks in Lily

4. 12. 2020

Konec oktobra je bilo virtualno svetovno prvenstvo v tajskem boksu in udeležili so se ga tudi mladi tekmovalci iz Slovenije. 10-letna Lili iz kluba Scorpion Gym je dosegla odličen rezultat v kar dveh disciplinah.

Infodrom Koronatelovadba

20. 11. 2020

Potem ko že daljši čas sedite pri računalniku in knjigah ob pouku na daljavo, vse težje ostanete zbrani, vaše oči, vrat in hrbet pa se utrudijo. Le pet minut je treba, da se razmigate.

Izodrom Pregled aktivnosti za prosti čas

29. 5. 2020

Če vas bo med počitnicami zamikalo, da bi počeli kaj odštekanega, preverite izbor naših aktivnosti. Prepričani smo, da boste med našimi zamislimi našli tako, ki vam bo polepšala dan!

Izodrom Aktivnost: ciljna ravnina

29. 5. 2020

Zdaj je pred vami samo še ciljna ravnina letošnjega šolskega leta. Nekateri boste zdrveli do konca, druge morda čaka tek čez ovire, spet tretji boste do konca šolskega leta kar odjadrali. Zaključek, ki vas čaka, je lahko priložnost za ponovno spoznavanje vaših sošolcev, učiteljev, šole in (na koncu koncev) tudi za zabavo. Vam v čast je zadnja igra, imenovana "Ciljna ravnina". Glede na to, da smo se danes pogovarjali o času, ga bomo vsakič tudi merili. "Šprinti" bodo raznoliki in razigrani, kolikor se le da. Poglejte ...

Izodrom Razgled z vrha

29. 5. 2020

Najlepši del pohoda je zagotovo prihod na vrh in malica. Kakšen razgled je občudovala Leila in s čim se je posladkala, preverite v prispevku iz oddaje Studio Kriškraš.

Izodrom Varno v hribe

29. 5. 2020

Čeprav greste nazaj v šolo, so že skoraj pred vrati tudi počitnice. Pridružil se nam je inštruktor planinske vzgoje Borut Peršolja, s katerim smo se pripravili na varno pot v hribe.

Izodrom Aktivnost: stanovanjske olimpijske igre

22. 5. 2020

Čeprav zaradi virusa nismo več primorani biti zaprti med štiri stene, še vedno kdaj pride kakšen deževen dan, ko bi najraje ostali kar doma. Za vsak slučaj sta Nika in Nik pripravila še stanovanjsko verzijo olimpijskih iger. Pripravila sta več disciplin, preverimo!

Izodrom Aktivnost: umetnostno plavanje

20. 5. 2020

Danes smo plavali in očitno Nika in Nik ne moreta več brez plavalne čepice. Poglejte, česa sta se domislila tokrat! Namig -  skladnost je zelo pomembna, zato se bosta potrudila in vse počela hkrati. 

Izodrom Kako deluje telo med plavanjem in tehnike plavanja

20. 5. 2020

Skupaj s profesorjem športne vzgoje Borom Dereanijem smo skočili v bazen in ponovili nekaj osnovnih plavalnih tehnik. No, vsaj v mislih. Kakšna je osnovna plavalna oprema in katere so osnovne plavalne tehnike?

Izodrom Trening gimnastike

18. 5. 2020

Kako poteka pravi gimnastični trening, so v oddaji Studio Kriškraš pokazali trije fantje. Pridružite se Tobiasu, Jašu in Nejcu.

Izodrom Športne igre s Saro in Maticem

11. 5. 2020

Sara in Matic sta v oddaji Studio Kriškraš pripravila čisto posebne športne igre. Tudi tekla sta, tako kot Nika in Nik za športno vzgojni karton.

Izodrom Kaj obsega športno vzgojni karton?

11. 5. 2020

Naša voditelja sta se že ogrevala za testiranje, danes bo šlo zares. Pridružil se jima je učitelj športa iz OŠ Franceta Bevka Domen Hribar. S športno vzgojnim kartonom in pridobljenimi podatki lahko učenci skupaj s starši spremljate svoj telesni in gibalni razvoj, učitelji športa pa tako vidijo, kje ste napredovali in pri kateri disciplini vas lahko še dodatno spodbudijo.

Izodrom Športniki invalidi

7. 5. 2020

Na svežem zraku, pa tudi v dvoranah in bazenih, bodo lahko spet začeli trenirati vrhunski športniki in športnice, v kratkem se bodo začela tudi prva tekmovanja, seveda brez gledalcev. Ob gibanju veliko časa preživita Brina in Tim. Oba ste v Infodromu lahko že spoznali. Tim je superuspešen paraplavalec, ki si želi na paraolimpijske igre: v bazenu bo spet začel trenirati po 15. maju. Plavanje pa je tudi Brinin najljubši šport, a zdaj, ko so bazeni zaprti, za dobro telesno pripravljenost skrbi na suhem. Podala se je na kolesarski izlet ...

Izodrom Aktivnost: merske igre

7. 5. 2020

Danes sta Nika in Nik pela in merila. Lahko bi se pomerila v petju, a sta se odločila, da se raje spopadeta v merskih igrah. Tekmovala sta v treh disciplinah, ki jih lahko izmerimo. Prva igra je klasična, vsem dobro poznana disciplina iz športno vzgojnega kartona, skok v daljino z mesta. Druga igra je bolj gimnastična; merila sta, kdo naredi boljšo špago. In tretja, finalna disciplina, najbolj zabavna od vseh, je limbo. Merila sta, kdo se med limbo plesom lahko spusti nižje, ne da bi padel. No, pa začnita ...

Izodrom Domača naloga: domači bowling

6. 5. 2020

Bowling običajno igramo v dvorani. Ampak iznajdljivost v teh časih ne pozna meja. Ana in Neža sta izdelali svoji različici bowlinga in ga igrali kar na domačem dvorišču. Pripravite svojega in nam pošljite fotografije.

Izodrom Brina na športnem vozičku

4. 5. 2020

Infodromovka Brina je podelila še nekaj dobrih idej za športne aktivnosti ...

Izodrom Skrivališča tabornika Ožbeja

4. 5. 2020

Med najbolj atraktivne dejavnosti na prostem zagotovo sodi taborništvo oziroma vse aktivnosti v naravi. Ožbej iz oddaje Studio Kriškraš je pravi navdih za izvirna domača skrivališča.

Izodrom Šport pomaga reševati težave

4. 5. 2020

V času izolacije je telesna aktivnost lahko rešilna bilka številnih fizičnih in psihičnih težav. Ker nas zanima, zakaj je temu tako, smo v našo družbo povabili učitelja športne vzgoje z OŠ Savsko naselje. Bor Dereani, pozdravljeni! S pomočjo njegovih mladih biatloncev sta se Nik in Nika v biatlonu preizkusila kar v studiu ...

Stran 1 od 3
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov