Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Cast Moj RTV Televizija MMC Radio Kazalo

Arhiv

Srečo kuha Cmok Tista o vodi

2. 8. 2022

Cmok ima v rokavu marsikatero nabrito presenečenje. Ničesar razen vode ni pripravil. Otroka, ki prideta lačna iz šole, sta izredno začudena. Ker pa sta otroka, se z vodo igrata. No, na koncu se le dobro izteče, saj Cmok s svojim prihodom poskrbi, da ne ostane nihče lačen in žejen.

Ribič Pepe Kako ptice pridejo na svet?

26. 3. 2022

Kakadudu spoznava svojo vrsto, a ptice so različne. Le kako je Kakadudu prišel v Mali pristan?

Ribič Pepe Pepe na obisku: rešimo ptička

26. 3. 2022

Gašper in Mila sta našla ptičje gnezdo s prepeličjim jajčkom. Kaj naj z njim? Ker nista vedela, sta poklicala ribiča Pepeta, seveda, Pepe gotovo pozna odgovor! Pa tudi prijatelji iz Malega pristana pridejo, zabava zagotovljena, pridružite se!

Ribič Pepe Zakaj je pomembno, da jemo brokoli?

19. 3. 2022

Zakaj jemo brokoli? Pomemben je pogled v zgodovino plenilcev!

Ribič Pepe Pepe na obisku: žabja selitev

12. 3. 2022

Maša, Tim in Taj so na prav posebni misiji, na kvakajoči selitvi. Pepe sicer pravi, da v Malem pristanu ni selitvenega servisa, a kljub temu bo žabam pomagal čez cesto. Ne pozabi svetilke, odsevnega jopiča in vedra!

Ribič Pepe Kako deluje elektrika?

26. 2. 2022

Kaj je elektrika in kako deluje? Kje nastane? Pepe zna ustvariti statično elektriko, čisto sam, preverimo!

Ribič Pepe Pepe na obisku: kdo je ugasnil luč?

26. 2. 2022

V Malem pristanu je zmanjkalo elektrike, Nikola in Iman pa v Ronjini družbi raziskujeta, kako elektrika sploh deluje. Pridruži se jima tudi Pepe, ki pri tem naleti na nekaj električnih ovir. To bo spet zabavno!

Ribič Pepe Pepe pa zna: lebdeča foljia

26. 2. 2022

Brez elektrike ne gre. A Pepe zna ustvariti statično elektriko. Za dokaz potrebuje plastično cev, zmečkano folijo in brisačo. Cev zdrgne in folija lebdi v zraku! Boste poskusili tudi vi? Gremo skupaj!

Ribič Pepe Kaj vemo o grmenju?

19. 2. 2022

Zakaj pride do grmenja, kako nastane strela? Kakadudu meni, da so to Marsovci s fotoaparati iz vesolja ... pa to drži?

Ribič Pepe Š...trik: rožnata voda

5. 2. 2022

Morje nas lahko preseneti in spremeni svojo barvo. Njegova modrina je čez dan povsem drugačna kot recimo zvečer. Pepe pa ima plastenko, v kateri se dobro vidi, da voda nima barve. Kakadudu pa razmišlja, da bi lahko bil svet precej bolj barvit in zanimiv, če bi bila obarvana. Seveda, moral bi biti rožnat kot Kakadudu - pa je to mogoče?!

Ribič Pepe Kaj vemo o morju in gladnji plovil?

5. 2. 2022

Ribič Pepe in prijatelji iz Malega pristana razmišljajo o tem, kako so prvi ljudje začeli z gradnjo plovil, pridružite se nam v raziskovanju!

Ribič Pepe Pepe pa zna: barčica na vodni pogon

5. 2. 2022

Današnje velike tovorne ladje poganjajo sodobnejša goriva, Pepe pa zna napraviti plovilo celo na … na ... na vodni pogon! Prevrimo, če res zna!

Ribič Pepe Pepe na obisku: Adijo, žuželke!

29. 1. 2022

Kristina, Pino in drugi so na taboru. Vse lepo in prav, če ne bi bile tam tudi uši. Pepe je odločen, da gomazeči nadlogi naredi konec še preden uši ne uničijo tabora. Zaplete se, ko uši napadejo še Ronjo in Foksnerja. Bo druščini uspelo pregnati uši?

Ribič Pepe Pepe pa zna: pikapolonica

29. 1. 2022

Pepe nas pouči o žuželkah in izdela pikapolonico, pridružite se nam!

Ribič Pepe Pepe pa zna: čistilna metlica

22. 1. 2022

Pepe noče, da je razmetano. Ne mara umazanega perila in posode. Najbolj pa mu gre na živce prah! Odločil se je, da bo ustvaril vrtalnik z metlico, preverimo!

Ribič Pepe Kaj novega vemo? #2

22. 1. 2022

Pepe pravi, da se strahov znebimo tako, da se z njimi spoprimemo. To velja tudi za strah pred onesnaževanjem narave. Trud za čisto Zemljo se začne pri vsakem od nas, zato je ne packajmo z smetmi, odplakami, izpušnimi plini in hrupom. Če imaš ti težavo, ki je ne znaš rešiti sam, se posvetuj z odraslim, ki mu zaupaš. Ali pa pokliči Tom telefon.

Ribič Pepe Pepe na obisku: žur z umazanijo

22. 1. 2022

Pepe ni navaden ribič, med drugim je malo čiv čiv na čistočo. Tijan in Enya Lara pa sta ga povabila na žur z umazanijo. Le kako se ta zabava konča?

Infodrom Pravila v karanteni

14. 1. 2022

V naslednjem igranem prispevku z družino Grušovnik pozorno prisluhnite, kaj morate upoštevati, ko starši dobijo obvestilo, da morate v karanteno.

Krompir O netopirjih

11. 12. 2021

Kako za skrivnostne prebivalce jam in opuščenih podstrešij skrbijo v Slovenskem društvu za varstvo in proučevanje netopirjev?

Studio Kriškraš Živalska družba na kmetiji

13. 11. 2021

Spoznajmo še nekaj živalskih prijateljev, s katerimi Amari na kmetiji preživi najlepše trenutke.

Stran 1 od 8
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov