Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Cast Moj RTV Televizija MMC Radio Kazalo

Arhiv

Infodrom Striparka Neža

7. 4. 2023

Stripe mladih si že lahko ogledate na razstavi ob koncu natečaja Živel strip! Živela animacija! Svoje izdelke je poslalo kar 329 učencev. Delo 12-letne Neže Štular pa je izbrano tudi za vabilo na razstavo. Poleg likovnega ustvarjanja ima Neža rada še ples, glasbo in plezanje po drevju.

Infodrom Mali princ

31. 3. 2023

Mali princ je ena izmed knjig, ki so prevedene v največ jezikov. Letos aprila bo že osemdeset let od njene prve objave. Ob sedmih zvečer pa bo v Ajdovščini premiera glasbene predstave Mali princ, pri kateri sodeluje okoli 60 osnovnošolcev. Mi smo jih obiskali na eni zadnjih vaj.

Infodrom Otroška poročevalka Lana in Viktorija Bencik Emeršič

24. 3. 2023

Ljubitelji umetnosti ste ta teden prišli na svoj račun. V ponedeljek je bil dan gledališča za otroke in mlade, v torek smo se ob svetovnem dnevu poezije spomnili naših največjih pesnikov, že takoj v začetku naslednjega tedna pa bo svetovni dan gledališč. Čeprav v gledališču delo opravljajo ljudje različnih poklicev, so v ospredju najpogosteje ravno igralci. Kako je, če si igralka, je zanimalo otroško poročevalko Lano, odgovore pa je poiskala pri Viktoriji Bencik Emeršič.

Krompir Ladybugz in Miha Renčelj: Boogie Woogie Bugle Boy

25. 2. 2023

V originalu izvajajo The Andrews Sisters

Krompir Violinsko tekmovanje Matije Bravničarja

25. 2. 2023

Da glasba pomirja, pritrjujejo tudi mlade violinistke, ki se pripravljajo za nastop na drugi izvedbi mednarodnega violinskega tekmovanja Matije Bravničarja, ki ga organizira GŠ Logatec.

Krompir Živa Polutnik in Miha Renčelj: Ne bodi kot drugi

25. 2. 2023

Besedilo: Feri Lainšček Glasba in aranžma: Gorazd Čepin

Infodrom Otroška poročevalka Nina in Alja Horvat

10. 2. 2023

Za nekatere je umetnost sestavni del vsakdana, tudi za mlado oblikovalko in ilustratorko Aljo Horvat. Ker navdih pogosto najde v naravi, jo je naša otroška poročevalka Nina poiskala v Botaničnem vrtu Univerze v Ljubljani

Infodrom Pesnica Ana

20. 1. 2023

Ana se je naučila brati ob stripih o Tintinu, zato ni nič čudnega, da je tudi sama ustvarila strip. Njegov naslov je Enodnevnica o muhi enodnevnici, ki pa živi več kot en dan. Ana je poleg tega še pesnica in dobitnica nagrade Župančičeva frulica, uvrstila pa se je tudi na državno prvenstvo v slamovski poeziji. Če ne veste, kaj je to, prisluhnite Ani.

Infodrom Glasbenica Sara

6. 1. 2023

Spoznajmo multiglasbenico Saro!

Male sive celice Hitre celice #7

3. 12. 2022

Nizu soglasnikov dodajte samoglasnike in se poigrajte s presledki, tako da boste dobili vsebinsko ustrezne besede, imena ali fraze. Tokratni vsebinski sklopi: 1. Otroške pesmice o domačih živalih 2. Stvari z imenom iz dveh istih zlogov - PRIMER: BONBON 3. Slavni Portugalci

Firbcologi ILUSTRATOR: Kakšno je delo ilustratorja?

19. 11. 2022

Firbcologi najdejo odgovore na vsa vprašanja! V imenu vseh radovednih otrok opazujejo, sprašujejo, preizkušajo in komentirajo vse, kar jih zanima v svetu, ki nas obdaja. Najdeš nas tudi na Tik toku https://www.tiktok.com/@cist_hudo

Firbcologi LPS EVROSONG: Kako je peti na Pesmi Evrovizije?

5. 11. 2022

Firbcologi najdejo odgovore na vsa vprašanja! V imenu vseh radovednih otrok opazujejo, sprašujejo, preizkušajo in komentirajo vse, kar jih zanima v svetu, ki nas obdaja. Najdeš nas tudi na Tik toku https://www.tiktok.com/@cist_hudo

Krompir Glasbena ustvarjalnost in iskanje lastnega izraza

25. 8. 2022

Najstništvo je naporno obdobje - večna borba med pričakovanji okolice in lastnimi željami; biti samosvoj, biti drugačen ali se zliti z večino? Eno od področij iskanja identitete je tudi glasbena ustvarjalnost. Niku in Niki se bosta v studiu pridružila eden najbolj samosvojih kitaristov in komponistov mlajše generacije v svetovnem merilu SAMO ŠALAMON in njegov učenec, 13-letni NACE, spoznali bomo angažirana 14-letna rockerja UMO in MAKSA, ki ustvarjata svojo glasbo in besedila. Kako so prebili najstniška leta, se iskali in našli svoj glasbeni izraz pa nam bodo zaupali člani vroče mariborske punkrock zasedbe ALO!STARI.

Ribič Pepe Zapojmo in zaplešimo: Foksner

2. 4. 2022

FOKSNER JE NAJBOLJ ZVIT IN NABRIT PIRAT IMA RDEČ REP IN UMAZAN VRAT JE NAJBOLJ NESRAMEN OD VSEH TOLOVAJEV IN VELIK LJUBITELJ OCVRTIH PAPAGAJEV KAM SE SPET JE FOKSNER SKRIL MALO PREJ ŠE TU JE BIL KAM JE ŠEL ZDAJ TA FALOT IŠČEMO GA VSEPOVSOD A JE PUSTIL KAKŠNO SLED DA VSAJ VEMO, KJE ZAČET FOKSNER (J. POTREBUJEŠ/J. POTREBUJEŠ, I. RIBIČ/M. VLAŠIČ, J. POTREBUJEŠ) IZVEDBA: ČUKI KOREOGRAFIJA: ANITA VIHTELIČ

Ribič Pepe Zapojmo in zaplešimo: KO-KO-KO

26. 3. 2022

OD-KOKORAKALO JE PIŠČE ČEZ DVORIŠČE OD-KOKORAKALO DA DOM SI NOV POIŠČE JE KOKODAKALO NA GLAS KOT DA POSLAVLJA SE OD NAS OD NAS KI SMO GA PITALI VES ČAS OD-KOKORAKALA JE PUTKA ČEZ DVORIŠČE OD-KOKORAKALA DA PIŠČE TAM POIŠČE JE KOKODAKALA NA GLAS KOT DA POSLAVLJA SE OD NAS OD NAS KI SMO JO PITALI VES ČAS PE-PETELINČEK ZJUTRAJ SVOJO PUTKO IŠČE PE-PETELINČEK IŠČE TUDI NJUNO PIŠČE IN KIKIRIKAL JE NA GLAS KOT DA POSLAVLJA SE OD NAS OD NAS KI SMO GA PITALI VES ČAS

Ribič Pepe Zapojmo in zaplešimo: Žabja svatba

12. 3. 2022

Žabe svatbo so imele, zbrane iz sosednjih mlak, jedle pile so in pele: rega, rega rega, kvak, kvak. Skokica nevesta mlada, ženin bil je dolgokrak, rajala oba sta rada: rega, rega rega, kvak, kvak.

Ribič Pepe Kam se želvica je skrila?

19. 2. 2022

KAM SE ŽELVICA JE SKRILA, KAM, LE KAM JE SPET ODŠLA? KAJ, ČE SE JE IZGUBILA? DOLGČAS JE BREZ NJE DOMA. TAM OKLEP JE POZABILA, GOR POTRKAM: » EN DVA TRI – HEJ!« KAM SE ŽELVICA JE SKRILA, TAM V OKLEPU MIRNO SPI. KAM SE ŽABICA JE SKRILA, KAM, LE KAM JE SPET ODŠLA? KAJ, ČE SE JE IZGUBILA? DOLGČAS JE BREZ NJE DOMA. PA NAPNEM ŠE BOLJ UŠESA; DA ZASLIŠIM, KJE KAK: »KVAK – HEJ!« KAM SE ŽABICA JE SKRILA? ŠLA JE PLAVAT V VODNJAK. KAM SE JE ŽIRAFA SKRILA, KAM, LE KAM JE SPET ODŠLA? KAJ, ČE SE JE IZGUBILA? DOLGČAS JE BREZ NJE DOMA. PA POGLEDAM GOR MED KROŠNJE GOSTIH LISTNATIH DREVES: »HEJ!« TAM JE ENO DEBLO VIŠKA, TAM JE TA ŽIRAFA VMES.

Ribič Pepe Kaj vemo o klovnih?

17. 9. 2021

Kdaj v preteklosti so se pojavili klovni? So vsi klovni enaki? Kakadudu meni, da najbrž čemu služijo, pa ne pogrunta, čemu. Pepe in Foksner imata odgovor, Kakadudu pa ostane brez besed - je to mogoče?

Ribič Pepe Pepe pa zna: preobrazba v klovna

12. 2. 2022

Pepe se iz ribiča spremeni v klovna, zabavna dogodivščina! Je dovolj, če imaš klovnovski priročnik ali se kot klovn rodiš?

Ribič Pepe Transmašina #5

12. 2. 2022

Transmašina in Kakadudu predstavljata nov izziv! Le kakšno presenečenje nas čaka tokrat?

Stran 1 od 9
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov