Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Cast Moj RTV Televizija MMC Radio Kazalo

Arhiv

Male sive celice Našpiči ušesa!

3. 6. 2023

Čaka nas zvočna igra, zato smo vsem tekmovalcem dali čez oči prevezo. Na plazmi bodo izpisani različni pojmi, navijači pa jih bodo skušali čim bolje "ozvočiti". Za ugibanje imajo tekmovalci največ 90 sekund, vsak pravilen odgovor prinese 1 točko. Če bo kdo res izviren pri zvokih, mogoče dobi še kakšno dodatno točko.

Male sive celice Možganski labirint, dopolnjen s pantomimo

3. 6. 2023

Možganski labirint tokrat prinaša dvojno tekmo, najprej gremo v labirint, potem pa se bomo hecali s pantomimo. Preverimo, kako spretni so naši tekmovalci!

Male sive celice Prepoznaj ples!

3. 6. 2023

Tokrat se pomerimo v poznavanju sveta plesa. S pomočjo prikazanega plesa ali slišane melodije bodo tekmovalci odgovorili na vprašanje. Že zdaj pa lahko povemo, da bodo imela nekatera vprašanja tudi joker točke, ki si jih bodo tekmovalci lahko prislužili.

Male sive celice Hitri lončki: tekmovanje posameznikov

3. 6. 2023

Pomerili se bodo Lara, Žiga, Jernej in Tian Samo, ki so na izboru po spletu dosegli najhitrejši čas.

Male sive celice Nov film o spopadu superjunakov

27. 5. 2023

Hollywood letošnje poletje v kinematografe pošilja nov film o spopadu superjunakov. Ob tem so se za nakup vstopnic na spletu pojavili lažni oglasi z lažnimi filmskimi naslovi. Kateri oglas za film je gotovo takšen? a) Aquaman proti Supermanu b) Ironman proti Stotniku Ameriki c) Thor proti Hulku d) Spiderman proti Batmanu

Male sive celice Hitri lončki: OŠ Vojnik in OŠ Bogojina

27. 5. 2023

Čas je, da dobimo prvega zmagovalca letošnje sezone Malih sivih celic ... In sicer zmagovalno ekipo Hitrih lončkov! Vseh šest velikih finalistov se bo pomerilo med seboj za naslov najspretnejših rokohitrcev; . iz OŠ Bogojin se bodo borili Jaka, Miša in Tian Samo iz OŠ Bogojina iz OŠ Vojnik pa Ožbej, Tjan in Marcel - navijači, ste pripravljeni? Začnimo!

Male sive celice Napaka pa taka #31

27. 5. 2023

Tekmovalce čakajo tri trditve, v vsaki je ena beseda neustrezna. Če vam uspe najti pravilen nadomestek v petnajstih sekundah, boste za to nagrajeni s petimi točkami.

Male sive celice Rebus iz fotografij

27. 5. 2023

Katera fotografija naj nadomesti veliki vprašaj, da bo zaporedje smiselno? Izberi med sličicami: a - b - c - d!

Male sive celice Hitri lončki: OŠ Vojnik in OŠ Toma Brejca Kamnik

20. 5. 2023

Navijači, čas je za stiskanje pesti za ekipi hitrih lončkov. Pomerili se bodo Ožbej, Tjan, Marcel iz OŠ Vojnik in Jona, Kim, Luka iz OŠ Toma Brejca Kamnik. Navijači, zdaj gre zares!

Male sive celice Rimski pesniki in Joker Out

13. 5. 2023

Najprej prisluhnite odlomku skladbe. Slišali ste pesem skupine Joker Out. Sodeč po naslovu bi lahko pesem napisal tudi: a) Homer b) Horacij c) Sokrat d) Periklej

Male sive celice Prepoznaj Mozartovo notacijo!

13. 5. 2023

V kateri od naslednjih glasbenih notacij je pisal skladatelj Wolfgang Amadeus Mozart? Izberi med sličicami: a - b - c - d!

Male sive celice Hitri lončki: OŠ Bogojina in OŠ Franceta Bevka Ljubljana

13. 5. 2023

Navijači, čas je za stiskanje pesti za ekipi hitrih lončkov. Pomerili se bodo Jaka, Miša in Tian Samo iz OŠ Bogojina ter Pia, Zarja in Maruša iz OŠ Franceta Bevka Ljubljana. Začnimo!

Male sive celice Napaka pa taka #28

6. 5. 2023

Tekmovalce čakajo tri trditve, v vsaki je ena beseda neustrezna. Če vam uspe najti pravilen nadomestek v petnajstih sekundah, boste za to nagrajeni s petimi točkami.

Male sive celice Razmisli, oceni: kulturni vpliv Slovenije

6. 5. 2023

Pozorno prisluhnite modremu uvodu v to vprašanje. Število mednarodnih kulturnih dogodkov, izvoz kulturnih dobrin in storitev (razstav, filmov), svoboda gibanja ter svoboda tiska kažejo na t. i. globalni kulturni vpliv Slovenije. Ocenite, na katerem mestu od 169 držav je po zadnjem merjenju kulturnega vpliva Slovenija, če veste, da je na prvem mestu Belgija, Hrvaška na 22., Avstrija pa na 4. mestu. Zapiši/povej svojo oceno!

Male sive celice Hitre celice #28

6. 5. 2023

Nizu soglasnikov dodajte samoglasnike in se poigrajte s presledki, tako da boste dobili vsebinsko ustrezne besede, imena ali fraze. Tokratni vsebinski sklopi: 1. Batmanovi nasprotniki 2. Način izločanja tekočine iz telesa - PRIMER: URINIRANJE 3. Šport/igra, za katero potrebujemo palico

Male sive celice Hitri lončki: OŠ Tabor 1 Maribor in OŠ Toma Brejca Kamnik

6. 5. 2023

Pred nami je zadnja četrtfinalna spretnostna tekma. Z nami sta ekipi iz OŠ Tabor 1 Maribor in OŠ Toma Brejca Kamnik. Začnimo!

Male sive celice Hitri lončki: OŠ Vojnik in OŠ Šmarje - Sap

29. 4. 2023

Pred nami je res dobra spretnostna tekma. Z nami so Ožbej, Tjan in Marcel iz OŠ Vojnik ter Žiga, Urban, Oskar iz OŠ Šmarje - Sap. Začnimo!

Male sive celice Hitri lončki: OŠ Ivana Groharja Škofja Loka in OŠ Bogojina

22. 4. 2023

Čas je za Hitre lončke. Pomerili se bosta OŠ Ivana Groharja Škofja Loka, oziroma: Neža, Filip, Jernej in OŠ Bogojina, ki jo zastopajo Jaka, Tian Samo in Miša. Začnimo!

Male sive celice Balet v beli in črni

22. 4. 2023

Ana si je ogledala baletno predstavo, kjer se dobro in zlo bojujeta oblečena v belo in črno. Katero predstavo si je ogledala? a) Labodje jezero b) Hrestač c) Romeo in Julija d) Carmen

Infodrom Jezikanje

21. 4. 2023

Če vam kdo reče, da jezikate, se verjetno izražate z neprimernimi besedami in ste nesramni. To pa ne drži za vse, ki so sodelovali na osmem Unescovem projektu Jezikajmo, ki ga je gostila Osnovna šola profesorja doktorja Josipa Plemlja Bled. V okviru projekta so na trinajstih šolah raziskovali pestrost kultur in jezika, na sklepni prireditvi pa so svoja spoznanja strnili v glasbenih, plesnih in gledaliških točkah.

Stran 1 od 14
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov