Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Pogovorne oddaje - Arhiv

Zadnja beseda! Zadnja beseda!

23. 1. 2021

Vsak konec tedna se za okroglo mizo zberejo štiri dame, vsaka s svojim izrazitim karakterjem, in na poljuden način komentirajo aktualna dogajanja z najrazličnejših področij. Da je vse skupaj še bolj zanimivo, v svojo družbo vsak teden povabijo tudi posebnega gosta. Z njimi se boste lahko strinjali ali pa ne, vsaka ima pač svoje mnenje. Čigava beseda bo Zadnja beseda?

Zadnja beseda! Inavguracija predsednika ZDA in slovo Jelka Kacina Gostja: mag. Tanja Porčnik, predsednica inštituta Visio

23. 1. 2021

Joe Biden je na zahodni strani kongresne palače z roko na družinskem svetem pismu iz 19. stoletja, ki ga je držala prva dama zda Jill Biden, prisegel na položaj 46. predsednika ZDA. Doma pa se je Jelko Kacin, po dobrih desetih mesecih, poslovil z mesta uradnega vladnega govorca za covid-19. S svojim neposrednim sporočanjem vladnih ukrepov je večkrat razburil javnost, nekatere njegove izjave so skoraj ponarodele.

Zadnja beseda! Ledeni izziv Gostja: Ivica Flis Smaka, dr. med

23. 1. 2021

Na družbenih omrežjih se je pojavil nenavaden trend. Kar naenkrat je opaziti fotografije ljudi, ki goli pozirajo v snegu ...

Zvezdana Prva pomoč za starše

17. 1. 2021

Intimni večerni pogovori, ki rušijo tabuje. Igralka Zvezdana Mlakar se pogovorov loteva strastno, osebno in brez predsodkov. Zvezdanin gost je dr. Ranko Rajović, ki bo z nami delil dragocena in znanstveno podprta znanja o zgodnjem razvoju otroške inteligence. Predšolsko obdobje je izjemnega pomena za miselni razvoj otroka. Otrokovi možgani se razvijajo z gibanjem. Pomembno je tudi, da naši otroci učenje doživljajo kot igro. Preveč zaščitniški starši s svojimi ravnanji prepogosto nenamerno zaviramo razvoj svojih otrok. »Če bi imela vse te informacije pred leti, ko sem vzgajala svoje otroke, bi bila bolj samozavestna mama,« je po pogovoru povedala Zvezdana.

Zadnja beseda! Zadnja beseda!

16. 1. 2021

Vsak konec tedna se za okroglo mizo zberejo štiri dame, vsaka s svojim izrazitim karakterjem, in na poljuden način komentirajo aktualna dogajanja z najrazličnejših področij. Da je vse skupaj še bolj zanimivo, v svojo družbo vsak teden povabijo tudi posebnega gosta. Z njimi se boste lahko strinjali ali pa ne, vsaka ima pač svoje mnenje. Čigava beseda bo Zadnja beseda?

Zadnja beseda! Izigravanje epidemioloških ukrepov in regulacija družbenih omrežij

16. 1. 2021

Število prebivalcev Kranjske Gore se je v lanskem letu podvojilo – gre za izigravanje pravil? Kakšen svet nam ustvarjajo družbena omrežja in kdaj bodo ta spoznana za medije in prevzela ustrezno odgovornost?

Zadnja beseda! Ko se zatresejo tla - gostja: dr. Ina Cecić, seizmologinja

16. 1. 2021

Vprašanje ni če, ampak kdaj se bodo tla stresla. Kako živeti z nepredvidljivim strahom pred potresom?

Zadnja beseda! Kamala Harris na naslovnici revije Vouge, vrača se serija Seks v mestu

16. 1. 2021

Sproščena, v supergah, malo zgubanih hlačah in pred pomečkano rožnati zaveso - kaj nam pove fotografije nove ameriške podpredsednice na naslovnici modne biblije? Seks v mestu po 50. letu? Junakinje kultne nadaljevanke se vračajo na male zaslove, bodo sploh še koga zanimale?

Zvezdana Seksualna medicina

9. 1. 2021

Intimni večerni pogovori, ki rušijo tabuje. Igralka Zvezdana Mlakar se pogovorov loteva strastno, osebno in brez predsodkov. Zvezdanina gostja je dr. Nina Bašić Marković, zdravnica družinske medicine in ena redkih na Hrvaškem, ki so se specializirali za področje seksualne medicine. Z Zvezdano bosta v sobotnem večeru spregovorili o seksu strokovno, a brez zadržkov. To bo večer, v katerem bodo padali tabuji, povezani z našimi spolnimi navadami. Zdravnica ponuja številne preproste in praktične nasvete, ki bodo poživili življenje v naših spalnicah in blagodejno vplivali tudi na naše zdravje.

Zadnja beseda! Zadnja beseda! - IZBOR

9. 1. 2021

V izboru si oglejte najboljše razprave preteklega tedna. V oddaji "Zadnja beseda!" se sicer vsak petek za okroglo mizo zberejo štiri dame, vsaka s svojim izrazitim karakterjem, in na poljuden način komentirajo aktualna dogajanja z najrazličnejših področij. Da je vse skupaj še bolj zanimivo, v svojo družbo vsakič povabijo tudi posebnega gosta. Z njimi se boste lahko strinjali ali pa ne, vsaka ima namreč svoje mnenje. Katera pa bo imela zadnjo besedo?

Od blizu Tadej Golob

5. 1. 2021

Biti blizu, zares blizu, na televiziji, je iluzija. A lahko poskusimo. Priti bližje, čisto blizu, od blizu, včasih preblizu. Vesna Milek se pogovarja s pisateljem, alpinistom in gotovo najbolj vročim žanrskim pisateljem pri nas. Tadej Golob se je pravzaprav rodil drugič. Septembra je Slovenijo pretresla vest, da se je v gorah hudo poškodoval. Okreval je odmaknjen od oči javnosti, ob izdaji četrte kriminalke Virus zdaj gostuje v studiu oddaje Od blizu.

Zvezdana Lukova mama

2. 1. 2021

Intimni večerni pogovori, ki rušijo tabuje. Igralka Zvezdana Mlakar se pogovorov loteva strastno, osebno in brez predsodkov. Zvezdana se pogovarja z Mirjam Poterbin, mamo košarkarskega zvezdnika Luke Dončiča. Mirjam bo v sproščenem pogovoru iskreno spregovorila o vzgoji profesionalnega športnika, o svojem odnosu s sinom in o življenju v Združenih državah Amerike. Mirjam je bila v mladosti plesalka, spogledovala se je z manekenstvom, kasneje se je profesionalno ukvarjala s kozmetično dejavnostjo, zdaj svojo podjetniško pot združuje s kariero svojega sina in ustanavlja dobrodelno fundacijo. Luka Dončič je dvanajsti Slovenec, ki mu je uspel preboj v ligo NBA, in je trenutno član moštva Dallas Mavericks.

Od blizu Mitja Okorn

29. 12. 2020

Biti blizu, zares blizu, na televiziji, je iluzija. A lahko poskusimo. Priti bližje, čisto blizu, od blizu, včasih preblizu. Že leta 2005 je Mitja Okorn z gverilskim filmom Tu pa tam zarisal novi »Kranjsterdam« in postavil nova merila pri snemanju filmov z nizkim proračunom. Od takrat se je Okorn spustil po toboganu filmskega ustvarjanja in leta 2011 posnel romantično komedijo Pisma Sv. Nikolaju, ki je postal najbolj gledan film tistega leta na Poljskem in je prislužil več kot 12 milijonov dolarjev. Zdaj mu je kot prvemu slovenskemu režiserju uspel prodor v Hollywood s filmom Leto življenja, ki ga producirata zvezdnika Will Smith in Jade Pinkett Smith.

Zadnja beseda! Gostje: Mojca Mavec, dr. Dan Podjed in dr. Manca Košir

27. 12. 2020

Vsak konec tedna se za okroglo mizo zberejo štiri dame, vsaka s svojim izrazitim karakterjem, in na poljuden način komentirajo aktualna dogajanja z najrazličnejših področij. Zadnja beseda v letu 2020 bo padla v poznem nedeljskem popoldnevu. Komentatorkam se bodo pridružili gostujoči komentatorji: Mojca Mavec, dr. Dan Podjed in dr. Manca Košir, izbirali bodo besedo, ki je zaznamovala iztekajoče se leto, komentirali najbolj viralne trende leta 2020 in se spraševali, katere lekcije nam je leto 2020 prineslo.

Od blizu Pater Branko Cestnik

22. 12. 2020

Biti blizu, zares blizu, na televiziji, je iluzija. A lahko poskusimo. Priti bližje, čisto blizu, od blizu, včasih preblizu. V predbožični oddaji Vesna Milek gosti patra Branka Cestnika, ki je leta 1986 vstopil v red klaretincev, študiral je v Rimu in Madridu ter na Salezijanski univerzi magistriral s temo Iskanje Boga v gledališču Eugèna Ionesca. Njegov impresiven roman Sonce Petovione je med bralci doživel velik uspeh, bil je tudi med finalisti za najboljši slovenski roman leta.

Zadnja beseda! Zadnja beseda!

19. 12. 2020

Vsak konec tedna se za okroglo mizo zberejo štiri dame, vsaka s svojim izrazitim karakterjem, in na poljuden način komentirajo aktualna dogajanja z najrazličnejših področij. Da je vse skupaj še bolj zanimivo, v svojo družbo vsako soboto povabijo tudi posebnega gosta. Z njimi se boste lahko strinjali ali pa ne, vsaka ima pač svoje mnenje. Čigava beseda pa bo Zadnja beseda?

Zadnja beseda! Konflikti v vrhunskih športnih ekipah

19. 12. 2020

Smučarska zveza Slovenije je sporočila, da je bil slovenski skakalec Timi Zajc zaradi kritik na račun trenerja Gorazda Bertonclja izključen s svetovnega prvenstva v Planici. Mladi skakalec se je za svoj zapis na družbenem omrežju opravičil.

Zadnja beseda! Smo pripravljeni na cepljenje proti korona virusu? Gost: dr. Borut Štrukelj

19. 12. 2020

Solidarnostni izziv za celotno družbo: kako s svojimi ravnanji misliti na drugega? Kaj pa vi, se boste cepili proti korona virusu?

Zadnja beseda! Otroci in stres, ki ga povzroča korona kriza Gostja: Darja Groznik

19. 12. 2020

Otroci in stres, ki ga povzroča korona kriza

Od blizu Brina Svit

15. 12. 2020

Biti blizu, zares blizu, na televiziji, je iluzija. A lahko poskusimo. Priti bližje, čisto blizu, od blizu, včasih preblizu. Gostja oddaje je pisateljica Brina Svit, ob kateri voditeljica Vesna Milek najprej pomisli na krhkost, eteričnost, čarobnost. Tudi knjižne junakinje iz romanov Brine Svit so kozmopolitske, občutljive, dvojne in nenavadne. Romani Brine Svit so prejeli številne nagrade in zaznamovali njeno nenehno odhajanje in vračanje od enega jezika k drugemu.

Stran 1 od 28
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov