Prijavite se na kviz Vem!

Prijavite se za tekmovanja v kvizu Vem. Kliknite sem in vpišite svoje podatke. Pogoj za sodelovanje je polnoletnost.





OPIS IN PRAVILA IGRE

  1. V nagradni igri v kvizu VEM! sodelujejo gledalci na objavljenem spletnem naslovu www.rtvslo.si/vem-kviz tako, da uganjujejo manjkajočo črko v iskani besedi. Na zaslonu se izpišejo: vprašanje, beseda z manjkajočo črko ter dve črki, od katerih je samo ena rešitev nagradne igre. Črki se izpišeta za zaporednima številkama 1 in 2.
  2. V nagradni igri lahko sodelujejo vsi uporabniki interneta. Sodelovanje je brezplačno. Navodila za sodelovanje so vsakič objavljena v oddaji.
  3. Spletna aplikacija za sodelovanje je odprta od ponedeljka do petka med 18.20 in 24. uro. Med ponovitvijo oddaje sodelovanje v tej nagradni igri ni mogoče.
  4. Sodelovanje je omejeno na 1 poskus na nagradno vprašanje.
  5. O zmagovalcu, torej izbrani telefonski številki, odloča računalniški žreb med vsemi sodelujočimi, ki so v spletni aplikaciji označili številko, za katero je bila izpisana pravilna manjkajoča črka.
  6. Zmagovalec nagradne igre v oddaji je objavljen na spletni strani www.rtvslo.si/vem-kviz v 3 dneh po opravljenem žrebanju.
  7. Nagrada je 40 evrov na darilni kartici podjetja SPAR Slovenija. Kartica bo nagrajencu predana osebno ali poslana po pošti s povratnico. Nagrada ni zamenljiva.
  8. Varstvo osebnih podatkov.

Termin oddaje

Od ponedeljka do petka ob 18.20 na TV SLO 1.

Pišite nam

Kontakt: Tv.kviz@rtvslo.si