Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Sreda, 15. apr. 2020

TV Koper/Capodistria • Sre, 15. apr.

Telegiornale regionale del Friuli Venezia Giulia.

Regionalni dnevnik v italijanskem jeziku za FJK.

La trasmissione si occupa di elettronica di consumo e telefonia, elettrodomestici, motori, videogiochi, innovazione e tempo libero.

Oddaja je namenjena uporabi elektronskih naprav in telefonije, beli tehniki, motorjem, videoigram, inovacijam in prostemu času.

Serie di documentari autobiografici dedicati a personaggi, piu` o meno noti, della nostra comunita` nazionale e del territorio.

Ciklus autobiografskih dokumentarnih oddaj, ki so posvečene znanim pa tudi manj znanim osebnostim italijanske narodne skupnosti in našega področja.

Petrarca si propone di raccontare l’Italia attraverso storie di libri e librerie, scrittori, biblioteche, personaggi e mestieri collegati al libro o alla scrittura, proponendo incontri tra libri e lettori.

Petrarca pripoveduje Italijo skozi zgodbe knjig in knjižnic, pisateljev, knjižnice, osebe in obrti, povezanih s knjigo ali pisanju ter predlagala srečanja med knjigami in bralci. Oddaja je namenjena tudi jeziku kina, gledališča in glasbe. Pripoveduje na nov način obraze, glasove, besede in podobe italijanske kulture, z "mešanjem" zvrsti, ki prispevajo k njenem velikim bogastvom.

Magazine di automobilismo.

Oddaja o avtomobilizmu.

Talk show con intermezzi musicali.

Pogovorna oddaja z glasbenimi točkami.

Tuttoggi Scuola e' la trasmissione che presenta il mondo scolastico in Tv. In primo piano gli Istituti della Comunita' nazionale italiana di Slovenia e croazia, ma non solo. Ogni settimana, il martedi', si rinnova l'appuntamento con un nuovo argomento: dall'attivita' didattica a quella formativa. Con cadenza mensile, all'interno di Tg Scuola Ragazzi, di volta in volta, una scuola presenta il proprio Telegiornale.

Tuttoggi Scuola je TV serija, ki obravnava šolsko problematiko in razkriva življenje za šolskimi klopmi. Poudarek daje predvsem inštitucijam Italijanske narodne skupnosti, tako v Sloveniji kot na Hrvaškem. V posamezni oddaji so predstavljene različne tematike, od didaktičnih do izobraževalnih. Vsak konec meseca se oddaja prelevi v TG Scuola Ragazzi, kjer nastopajo učenci posamezne šole, ki se predstavijo s svojim televizijskim dnevnikom.

Iz Bavarske zgodba o več kot 1000 let stari trgovski povezavi na območju Alp, Donave in Jadrana, o tako imenovani »zlati stezi« med Bavarsko in Češko, po kateri so tovorili večinoma sol, ki je nekoč stala celo premoženje.
Sodelavci RAI Furlanije - Julijske krajine predstavljajo Claut, prvo italijansko vas na drevesih. Iz Madžarske o modni oblikovalki Tünde Hrivnák, ki svoje sodobne kreacije prepleta s tradicionalnimi vezeninami županije Békés.
Iz Hrvaške prispevek o slikovitem majhnem otoku Ilovik in njegovih prebivalcih, ki se, po življenju v tujini, radi vračajo v domače okolje.
V oddaji tudi novica o obnovljeni monumentalni panoramski sliki Prihod Madžarov Árpáda Fesztyja in o stalnih zbirkah Slovenskega muzeja pošte in telekomunikacij ter münchenskega Muzeja Brandhorst.

18:35
Vreme

Primorska kronika je informativna oddaja, ki ji dajejo značaj aktualnost, verodostojnost in regionalnost. Poročamo o vsem, kar se dogaja na Primorskem, segamo od Pirana pa vse do Bovca. Razvejana dopisniška mreža omogoča, da čutimo utrip krajev, tudi najmanjših. Prav zato lahko življenje v njih slikamo tako prepričljivo in doživeto. Odzivamo se na dnevne dogodke, hkrati pa ves čas razkrivamo in opozarjamo na družbene nepravilnosti. V naši oddaji z veseljem postrežemo tudi z dobrimi novicami, ki lepšajo naš vsakdan in naredijo našo/vašo oddajo skupaj z drugimi vestmi resnično vredno ogleda.

Telegiornale

Poročila

Notiziario sportivo quotidiano.

Dnevna športna oddaja.

La piccola Nell (さすらいの少女ネル Sasurai no shōjo Nell?) è un anime giapponese prodotto nel 1979 da Dax International in 26 episodi, tratto dal romanzo "La bottega dell'antiquario" di Charles Dickens.

Nella nuova puntata parleremo delle belle arti nella regione dell'Oltremura.
Conosceremo lo scrittore Feri Lainšček
e la ballerina di flamenco Urška Centa.
Faremo le arrampicate con due scalatrici sportive Mia e Lučka
e voli con gli sci dal trampolino gigante di Planica.

Spoznali bomo prekmursko likovno umetnost,
pisatelja Ferija Lainščka,
plesalko flamenka Urško Centa,
plezali s športnima plezalkama Mio in Lučko
ter poleteli pod planiško velikanko.

Tedenska oddaja, ki izpostavlja in komentira dogajanja na spletu in v socialnih omrežjih. Oddajo pripravlja in vodi Rebeka Legović.

Telegiornale.

Dnevnik.

La bellissima biblioteca della famiglia Grisoni oggi e`consultabile a tutti. Ripercorriamo insieme le vicende della antica famiglia capodistriana che ha donato tutto il suo ingente e straordinario patrimonio alla collettivita`.

Zelo pomembna grisonijeva knjižnica je danes končno dostopna v "Osrednji knjižnici Srečka Vilharja" v Kopru. V dokumentarni oddaji lahko spremljamo dogodke te plemenite koprske družine, ki je zapustila izjemno kulturno in bogato posestvo v dobrodelne namene, predvsem v korist najbolj potrebnim lokalnim otrokom.

La trasmissione si occupa di elettronica di consumo e telefonia, elettrodomestici, motori, videogiochi, innovazione e tempo libero.

Oddaja je namenjena uporabi elektronskih naprav in telefonije, beli tehniki, motorjem, videoigram, inovacijam in prostemu času.

Pregled najzanimivejših športnih prenosov preteklih let.

Telegiornale.

Dnevnik.

Telegiornale in lingua slovena della Sede regionale RAI per il FVG. Il telegiornale e' curato dalla redazione giornalistica slovena.

Dnevnik deželnega sedeža RAI FJK v slovenskem jeziku, ki ga pripravlja novinarsko uredništvo slovenskega programa RAI FJK.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov