Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Nedelja, 21. jun. 2020

TV Slovenija 1 • Ned, 21. jun.

07:00
Živ žav

Učiteljica učencem pripravi posebno presenečenje. Da bi se lahko učili, kako se obnašati v prometu, na šolskem dvorišču naredi pravo pravcato mini cesto s semaforjem, zebro in prometnimi znaki. Kako zabaven pouk!

Lojzek in Pika balinata in ena od krogel se odkotali v votlino. Ker mislita, da je nekdo v njej, si ne upata noter. Lojzek se domisli, da bi narisal dihurja, ki je še vsakogar pregnal iz votline, saj tako močno zaudarja. Toda izkaže se, da to ni najboljša rešitev.

Ava, Riko in Teo na sončnem otoku najdejo nasad palm, s katerih kar sami od sebe padajo kokosovi orehi. Čudna reč, mar ne? Le kdo tiči za tem?

Mandi in Pipi se potepata po puščavi. Najprej jima zmanjka vode, nato jima zbeži še kamela. Na srečo pa v pesku najdeta zlato svetilko. Je v njej duh? Ko že obupata, se izza sipine zasliši glas.

Timi je navihana mala ovčka. Pravkar je dopolnil tri (ovčja) leta in zdaj gre v vrtec. To pa sploh ni preprosto: v skupini se bo moral veliko naučiti. Predvsem to, da je treba stvari deliti in paziti na čustva drugih. Ni dovolj, da nadarjeni mali nogometaš odlično brca žogo – naučiti se jo mora tudi dobro podati. Vsak nov dan je s pomočjo prijaznih vzgojiteljev nova zabavna učna ura.

Zajček Pepi pride v park obiskat Klobučnika. Ta bi ga rad predstavil prijateljem. A Pepi je zelo sramežljiv in se skrije. Kaj naj naredi? Oli in Švigec postaneta radovedna in sledita Klobučniku. Prepričata se, da je res spoznal novega prijatelja. Pepija zvabita iz skrivališča s slastnimi prigrizki. Na koncu vsi spoznajo Klobučnikovega prijatelja in se skupaj igrajo. Gaber z njimi deli svojo modrost: Ni treba veliko, da premagamo sramežljivost.

Vsi menijo, da bi se krt Marko moral okopati, razen Marka samega. Niko odkrije prebrisan način, da se Marko umije in se hkrati tudi zabava.

Stanko prireja bolšji sejem, na katerem bodo prijatelji zamenjali staro šaro. Vsi naložijo šaro na Brina, ki pa ne zmore nesti takšnega bremena. Ko se prekucne, je videti, da je njegov regrat za vedno izgubljen.

Krokodil ni še nikoli smučal, a Rija sklene, da ga bo naučila. Seveda veliko bolje smuča od njega. Na začetku … Rija ne mara, da jo kdo premaga. Še posebno začetnik! Jutri bosta šla raje drsat. Saj še nisi drsal, kajne, Krokodil?

Mišu ključi padejo v ribnik. Mucika prijatelje s podmornico odpelje na lov za njimi. Na poti srečajo kapitana Packa, ki jih hoče aretirati, a jim le pokvari podmornico.

Žan je opazil, da se v njegovem novem mestu veliko stvari obrabi.
Žan in Boris se igrata vesoljska poveljnika, a kmalu postaneta žalostna, ker se gume na Borisovem vesoljskem vozilu obrabijo. Da bi ju malce zamotila, ju Doris pošlje na lov za vesoljci. To je zelo strašljiva naloga, a fanta vendarle ugotovita, da nenavadnih zvokov ne spuščajo vesoljci, temveč mamin stari flomaster, očijevi stari kozarci in babičine pletilke. Ko bi le lahko popravila Borisovo vozilo, da bi se še naprej igrala vesoljce! Žan stisne Mislija in se domisli, da lahko pokrovi očijevih kozarcev postanejo prima gume za njuno vesoljsko vozilo.

Frida je žaba, ki kar naprej laže, da bi očarala svoje prijatelje. Hana jo nauči, da je lepše govoriti resnico.

V deželo je prišla jesen. Bubi, Bibi in Boni nabirajo fige, kosmulje in lešnike. Bubi predlaga, da naberejo veliko sadežev in si pripravijo slastno sadno solato. Vse dobrote odlagajo na drevesno deblo. A vsakič, ko prinesejo nove sadeže, opazijo, da jih nekaj manjka. Odločijo se poiskati krivca. Bubi začuti, da jo nekdo opazuje. Obrne se in zagleda majhnega jazbeca, ki odnaša zadnje sadeže. Jazbeci sovicam pojasnijo, da se morajo pred zimo odebeliti, ker med prezimovanjem močno shujšajo. Tudi brlog morajo napolniti z zalogo plodov, semen in koreninic, saj je gozd opustel, ko se spomladi zbudijo. Sovice se odločijo, da bodo novim prijateljem pomagale iskati hrano. Doma navdušeno pripovedujejo o doživetju z jazbeci, mami in očka pa jim razložita, kako se živali pripravljajo na prezimovanje. Bubi zdaj tudi ve, da je jazbece po krivem obdolžila požrešnosti. Najprej moramo poznati resnico, preden koga za kaj okrivimo. Mami jih uspava s pesmico o jeseni in zimi.

Danes je v džungli zelo mrzla noč. Vse živali se nagnetejo okrog kresničke, da bi jih pogrela. Kresničko pa gruča živali utesnjuje, zato se zateče na varno v čebelji panj, kjer se spoprijatelji z Brenčijem. Čebele v panju opazijo vsiljivca, in v hipu so vsi v bojni pripravljenosti.

Pepa in Jure sta šla z babi in dedijem pujsom na plažo. Raziskujejo skale in skalne bazenčke. Najdejo rakca, školjko, fosil ...

Kužki v telovadnici igrajo z zelo pretkanimi nasprotniki, ekipo gepardov iz Lisaste gmajne. Če si ne bodo znali poiskati prostora, da bi podajali in streljali na gol, jih bo to morda stalo zmago.

Nenavadna starka iz trgovine ukrade košaro smrdljivega sira, Kalimero in prijatelji pa mislijo, da policija sumi Jožeta. Storijo vse, kar je v njihovi moči, da bi dokazali njegovo nedolžnost.

Zajček Rjavček in Poljska miška iščeta modre zaklade. Najdeta borovnice, zvončnice, jajčne lupine in ... Medtem pa Zajec Rjavec odkrije največji modri zaklad na svetu. Le kaj bi to lahko bilo?

Jezeru Retba pravijo tudi rožnato jezero. Take barve je zato, ker je v njem veliko alg, ki mu dajejo tako barvo. Zafrk pa misli, da je to jezero jagodnega mleka. In zato hoče vsega zase. Tja se odpravi, da bi jezero izpraznil. Toda čaka ga veliko presenečenje.

Zafrk v Kripi igra golf. Toda to golfišče je postalo premajhno zanj. Zaželi si večje in boljše. In takšno robotki najdejo sredi kitajskih riževih polj. Na srečo se tja odpravljajo tudi Reaktivčki, ki preprečijo, da bi Zafrk povzročil nepopravljivo škodo.

Zakaj naše srce bije zdaj tiho in zdaj glasno in zakaj mislimo, da nam bo včasih kar skočilo iz prsi? Zmedi se s prijatelji poda na pot po krvnem obtoku in spozna to zanimivo črpalko.

Maksu neprestano govorijo, da je kot vrtavka, da ne zdrži pri miru in da uničuje stvari, zato začne počasi verjeti, da je res pošast. Vila Mila mu zagotovi, da ni pošast in da druge stvari naredi zelo dobro in mu pomaga iz glave pregnati slabo mnenje o sebi.

Govoreči Henk ustvari novo supermoderno hrano, ki postane tako priljubljena, da prijatelji garažo spremenijo v restavracijo.

Učitelj Kees je zaljubljen in se poskuša na vse mogoče načine približati svoji izvoljenki. Ko ga učenci zalotijo, da riše srčke, se domisli, da bi pri likovnem pouku lahko upodabljali nedosegljivo ljubezen. Ravnateljica Dreusova nad njegovo zamislijo sploh ni navdušena, saj meni, da ljubezen ni za otroke.

Monika Bohinec je slovenska mezzosopranistka mlajše generacije, ki si s številnimi vrhunskimi nastopi na opernih in koncertnih odrih uspešno utira pot k svetovni operni karieri. Od septembra 2011 dalje je stalno angažirana kot solistka v dunajski Državni operi. Z Moniko Bohinec smo televizijsko upodobili njene odlične interpretacije arij - habanere iz opere Carmen Georgea Bizeta, Dalile iz opere Samson in Dalila CamillaSaint – Saënsa in princese Bouillonske iz opere Adriana Lecouvreur Francesca Cilea. Arije spremlja simfonični orkester RTV Slovenija pod taktirko Lorenza Castriote.
Urednica Danica Dolinar, direktor fotografije Marko Kočevar, režiser Klemen Dvornik.

Tvoj sovražnik je najboljši zdravnik za tvoje hibe, zakaj bolje jih vidi kot pa prijatelj, ki jih iz vljudnosti, ali laskanje nikoli ne bo odkrito izrekel! " kamen spotike
in skala pohujšanja. Ker niso pokorni besedi, se spotikajo. (1Pt 2,8)
Razmišlja Hana Košan

Mladi so danes marsikomu v izziv. Tudi redovnicam in redovnikom Salezijancem, ki svoje življenje posvetijo mladim.

Najbolj obrobna generacija so mladi. Na njih nas spomni v izrednem letu usmiljenja papež Frančišek. Pri odraščanju se srečujejo z mnogimi stiskami zaradi zastrupljenega okolja, ranjene družine, nepripravljenosti za življenje, brezposelnosti, odsotnosti Boga. Starši, pod pritiskom hitrega ritma življenja, nimajo časa za pogovor in družinske aktivnosti. Otroci so prepuščeni digitalnim medijem, ulici, zapadajo v odvisnost in kriminal. 75 milijonov mladih je tudi brez dela. Med vrsto dejavniki je razlog tudi neprilagodljivost ali pomanjkanje poklicne in strokovne izobrazbe.
Marsikomu je danes mar za mlade. Med njimi so redovnice in redovniki Salezijanci. Obiskali jih bomo v njihovih centrih po Sloveniji in se vam s pogovori oglasili z Rakovnika v Ljubljani. V ustvarjanje lepšega sveta in pomoč drug drugemu pa se dejavno vključujejo mladi tudi sami vključujejo z ustvarjalnostjo in darovi.

Ob ustavljeni prodaji vina, vinske kleti že napovedujejo zmanjšan odkup grozdja. Na terenu smo preverili, kako se s težavami soočajo vinogradniki, ki prodajajo grozdje ter kako tisti, ki tržijo lastna vina. Udeležili smo se vodenega ogleda žit na poskusnih poljih pri Mengšu, ki jih je organiziral Kmetijski inštitut Slovenije. Predstavljamo ukrep iz tretjega interventnega zakona za omilitev posledic epidemije, ki omogoča brezplačen zakup zaraščenih kmetijskih zemljišč in razkrivamo, kje bo zrasel največji oljčnik v naši državi.

V Prvem dnevniku ob 13.00 se lahko vsak dan v letu hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta. V tej krajšI informativni oddaji dajemo prednost hitrosti, ažurnosti in jedrnatosti.

13:15
Šport

V prvih dnevnih športnih poročilih vas bomo seznanili z najpomembnejšimi rezultati tekmovanj, ki so se odvijali prejšnji večer ter napovedali dogodke v tekočem dnevu.

13:20
Vreme

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

Ob deveti obletnici igranja so Biseri v Pivko povabili številne glasbene prijatelje - ansambla Smeh in Narcis, Vesele Dolenjce, Klapo Škvadra, Primorske fante, Mladiko, Poskočne muzikante ter skupini Mauro Staraj in La Banda.

Na lepše - osrednja turistična oddaja, ki nas spomni na to, kako velika je Slovenija in koliko razlogov za odhod na lepše imamo samo par korakov stran od domačega praga. Za vas tedensko iščemo aktualne novosti, skrite destinacije in neznane produkte. Popoln pregled vsega, kar želite vedeti o domačem turizmu. Za vse, ki turizem živite in delate. Ker iskreno verjamemo, da smo turizem ljudje.

V tokratni oddaji Na lepše izpostavljamo težko pričakovano podelitev Michelinovih zvezdic. Slovenija je namreč v torek postala 34.Michelinova destinacija. Ikonični kulinarični vodnik z vstopom na slovenski trg dokazuje, da naši kuharski mojstri sodijo v sam vrh svetovne gastronomije. Michelinovi inšpektorji so izpostavili restavracije, ki se zavzemajo za trajnost, ohranjanje okolja, so pristne, iskrene in preproste, imajo sveže sestavine, dobro razmerje med ceno in kakovostjo ter izrazito osebnost kuharskega mojstra, ki skozi krožnik inovativno in čustveno izraža bogate okuse ter tudi svojo lokalno identiteto.

Obiskali smo Poljansko dolino ob Kolpi, ki jo nekateri imenujejo tudi belokranjska Švica, je ena izmed naših - po krivici - spregledanih krajev. Promocija doline se izgubi zaradi lege na meji dveh občin in dveh destinacij - Bele krajine in Kočevske. Hrbtenica tukajšnjega turizma je kanjon reke Kolpe, pešpoti do dih jemajočih razgledov iz prepadnih sten vrhov KozIc, Radenske, Sodevske ali pa Orlove stene. Poljanska dolina ob Kolpi velja za izjemen multi kulturni prostor z bogatim ljudskim izročilom, svojim narečjem, narodno našo in tudi kulinaričnimi posebnostmi.

Ob 440-letnici smo preverili ponudbo v Lipici, kjer se naj bi do prihodnjega leta izvedla investicija prenove Hotela Maestozo. V kraški vasi Kobdilj pa izpostavljamo prenovljeno posestvo Vile Fabiani. Rojstno domačijo velikega arhitekta Maksa Fabianija, ki je danes kulturni spomenik z več kot 600-letno vinogradniško tradicijo in ena bolj zaželjenih poročnih destinacij.

Zabavna češka uspešnica Jana Sveráka o selitvi družine iz mesta na podeželje.

Deček Eda med otroško igro na dvorišču v Pragi izda, da njegov oče posluša tuja poročila, kar je bilo med nacističnim zasedbo Češke in Moravske v II. svetovni vojni strogo prepovedano. Edovi starši vzamejo najnujnejše in pobegnejo na staro kmetijo, na čelu katere je ostareli Edov dedek. Družina, ki je vajena mestnega življenja, se z nerodnostjo in odporom privaja na novo kmečko okolje. Eda osupi strogo kaznovanje na podeželju, a se kmalu zamoti z novimi dogodivščinami, v katerih odkriva čarobne in mračne plati podeželja. Deček poskuša razrešiti globoko zakopano skrivnost, zakaj je stric Volk že leta izobčen iz družine. Na bojni nogi s kmetijo je tudi starejši rod. Edov oče, meščanski omikanec, se nikakor ne more vživeti v vlogo kmetovalca, zato se ukloni dedkovi avtoriteti. Edova mama hrepeni po bolj svetovljanskem življenju.

Film temelji na biografiji režiserjevega očeta Zdenka Sveráka, glavnega igralca v uspešnici 'Kolja'.

Izvirni naslov: PO STRNISTI BOS / Koprodukcijski film, 2017 / Režija: Jan Sverák / Scenarij: Jan Sverák, Zdeněk Sverák (po knjigi) / Igrajo: Jan Tříska, Oldřich Kaiser, Tereza Vořísková

V Poročilih ob petih se lahko hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta.

17:10
Šport

Najkrajša športna dnevnoinformativna oddaja je namenjena kratkemu najzanimivejšemu pregledu novic prejšnjega dne in odmevom s tekmovanj doma in v tujini.

17:15
Vreme

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

V Košnikovi gostilni so dobili odlično priložnost pevski zbori, ansambli, folklorne skupine, ljudski godci in tisti, ki so negovali ljudske običaje, šege in navade. Gledalci so spoznavali noše, verovanja, plese, ustno izročilo, kulinariko, stavbarsko, gospodarsko in prometno dediščino.
Košnikova žena se že pred odhodom od doma močno razjezi. Tudi ona namreč ve, da ima Južek novo natakarico in sumi, da zaradi tega Janez predolgo poseda v gostilni. Ko pride domov, ona še bedi. V oddaji bodo igrali Gašperji in Ansambel Mihelič peli pa pevci Davorina Jenka. Sodelovali bodo tudi prebivalci Doline pri Trstu.

Avtor in urednik: Mito Trefalt
Režiserka: Metka Leskovšek

Kako naj govoriš s prijatelji, ko pa si sredi bolivijskega gozda? Lahko jim napišeš pismo. To sta storila tudi Muk in Lucijan, še prej pa sta morala v gozd po »pero« in »črnilo«.

Slon živi v mestu med ljudmi in dela kot smetar. Nekoč vidi veleplakat z oglasom za kolo. Po velikosti bi bil kot nalašč zanj! Dogodek slonu spremeni življenje: do tega kolesa bo prišel, pa naj stane, kar hoče.

18:55
Vreme

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

18:57
Dnevnik

Z ogledom DNEVNIKA ob 19.00 si vsak dan v letu zagotovite učinkovit dnevni pregled dogodkov doma in po svetu oz. enourni odmerek informacij, ki so jih čez dan zbrali dopisniki in posebni poročevalci iz svetovnih prestolnic, dopisniki iz vse Slovenije ter novinarji uredništev notranjepolitičnih in gospodarskih, zunanjepolitičnih, športnih in kulturnih oddaj.

Živimo čas množice informacij in dogodkov. Nekateri se izkažejo za muhe enodnevnice. Kaj pa v resnici zaznamuje teden ali kroji prihodnjega? V oddaji, ki se poglobi v bistvu stvari. Vsako nedeljo po televizijskem Dnevniku.
Politično s Tanjo Gobec.
Urednica oddaje Nataša Rijavec Bartha.

Redna tedenska oddaja Zunanjepolitične redakcije, ki gledalcu ponuja pregled dogajanj po svetu v politiki, gospodarstvu in kulturi, ustvarjajo pa jo novinarke in novinarji Zunanjepolitične redakcije. Zrcalo vedno zrcali podobo sveta: tragično, veselo, zabavno.

19:45
Šport

Osrednja dnevnoinformativna oddaja je namenjena med drugim tudi najaktualnejšim dogodkom dne, rezultatom, izjavam in ozadjem s posameznih tekmovanj doma in v tujini.

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

Gospa Wilson je nadaljevanka v treh delih, v kateri je glavno vlogo odigrala britanska igralka Ruth Wilson. Posneta je po resničnih dogodkih in opisuje življenjsko zgodbo njene babice Alison Wilson. Dogaja se v 40. in 60. letih v Londonu ter v 30. letih 20. stoletja v Indiji.
Alison živi v prepričanju, da je srečno poročena. Ko mož Alec umre, se pojavi ženska, ki trdi, da je ona prava gospa Wilson. Alison je odločena, da bo dokazala veljavnost svojega zakona, pa tudi, da je bila edina ženska, ki jo je Alec ljubil. Pri tem odkrije, da je imel mož tudi druge skrivnosti.

1. del:
Leta 1963 gospodinji Alison Wilson umre mož Alec. Poročena sta bila 22 let, toda zdaj na njena vrata potrka Gladys Wilson, ki trdi, da je Alecova žena. Alison zgrožena spozna, da se Alec, s katerim sta se spoznala v poveljstvu tajne obveščevalne službe med vojno, ni nikoli ločil od prve žene, temveč je živel dvojno življenje. Resnico prikrije sinovoma, nato pa na pogrebu spozna, da z Gladys morda nista bili edini ženski v Alecovem življenju.


scenarij: Anna Symon
režija: Richard Laxton
v glavnih vlogah: Ruth Wilson, Iain Glen, Keeley Hawes, Anupam Kher, Calam Lynch, Fiona Shaw

Trboveljčan, ki ga je vedno vleklo v šport. Najprej k nogometu, potem so ga zvabile višine smučarskih skakalnic, dilce pa je pred osmimi leti zamenjal za kolo. Lastnosti …, ja, vsaj nekaj izjemnih je treba omeniti, kot so zagnanost, disciplina, vztrajnost, pogum in ne nazadnje spoštljivost in skromnost, … so pri njem res občudovanja vredne. Kot tudi njegovi uspehi in ob tem silni napori. In kaj pravi sam: »Bi že kaj počel, če ne bi bil športnik. Mogoče bi bil pa knap,« se v hipu reši vprašanja.
Najboljši slovenski kolesar vseh časov. Kot prvi in edini Slovenec je dobil etapo na največji izmed dirk - dirki po Franciji. Na vsaki tritedenski dirki, na kateri je nastopil, pa je dobil vsaj eno etapo.

V Poročilih ob 22.00 uri se lahko hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta.

22:10
Šport

Pregled športnih dogodkov bodo sodelavci športnega programa strnili v zadnji dnevnoinformativni oddaji, seznanili bodo z najnovejšimi dnevnimi rezultati ter izjavami, ne bodo pa pozabili tudi na prispevke aktualnih dogodkov z izjavami tekmovalcev.

22:15
Vreme

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

Avtorji dokumentarnega filma po izbruhu epidemij zike, gripe in ebole spoznajo, da epidemije prebudijo najboljše in najslabše v vedenju ljudi. Njihov učinek je mnogo večji od grozljive cene v trpljenju in smrti. Vsi smo povezani med seboj, z živalmi in insekti, v katerih morda vre nalezljiva bolezen. Ta povezava je bodisi neizmerno nevarna ali pa močna sila, ki vzpodbuja spremembe na bolje. Naša odločitev je, katero od možnosti bomo izbrali.

Iz niza televizijskih upodobitev opernih arij v izvedbi slovenskih opernih pevcev, ki smo jih tonsko posneli ob spremljavi Simfoničnega orkestra RTV Slovenija, boste tokrat lahko prisluhnili baritonistu Robertu Vrčonu. Predstavil se bo z arijo iz Mozartove opere Figarova svatba. Orketsru dirigra Milivoj Šurbek. Urednica ciklusa Operne arije je Danica Dolinar, snemalec je bil Bernard Perme, režiser pa Aleš Žemlja.

Dnevnik Slovencev v Italiji je informativna oddaja, v kateri novinarji poročajo predvsem o dnevnih dogodkih med Slovenci v Italiji. Je pomembno ogledalo njihovega vsakdana, v njem opozarjajo na težave s katerimi se soočajo, predstavljajo pa tudi pestro kulturno, športno in družbeno življenje slovenske narodne skupnosti. V oddajo so vključene tudi novice iz matične domovine.

Z ogledom DNEVNIKA ob 19.00 si vsak dan v letu zagotovite učinkovit dnevni pregled dogodkov doma in po svetu oz. enourni odmerek informacij, ki so jih čez dan zbrali dopisniki in posebni poročevalci iz svetovnih prestolnic, dopisniki iz vse Slovenije ter novinarji uredništev notranjepolitičnih in gospodarskih, zunanjepolitičnih, športnih in kulturnih oddaj.

Živimo čas množice informacij in dogodkov. Nekateri se izkažejo za muhe enodnevnice. Kaj pa v resnici zaznamuje teden ali kroji prihodnjega? V oddaji, ki se poglobi v bistvu stvari. Vsako nedeljo po televizijskem Dnevniku.
Politično s Tanjo Gobec.
Urednica oddaje Nataša Rijavec Bartha.

Redna tedenska oddaja Zunanjepolitične redakcije, ki gledalcu ponuja pregled dogajanj po svetu v politiki, gospodarstvu in kulturi, ustvarjajo pa jo novinarke in novinarji Zunanjepolitične redakcije. Zrcalo vedno zrcali podobo sveta: tragično, veselo, zabavno.

Osrednja dnevnoinformativna oddaja je namenjena med drugim tudi najaktualnejšim dogodkom dne, rezultatom, izjavam in ozadjem s posameznih tekmovanj doma in v tujini.

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov