Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Sobota, 12. jun. 2021

TV Slovenija 1 • Sob, 12. jun.

Bili smo na avstrijskem filmskem festivalu Diagonale v Gradcu. Pogovarjali smo se z Riccardom Costatinijem, urednikom pordenonskega kulturnega centra in kinematografa Cinemazero, gostom ob retrospektivi Federico Fellini 100!, ki poteka v Slovenski Kinoteki. Spremljali smo ReŠolucijo - manifestacijo Radia Študent, ki se je odvijala med Metelkovo in Pritličjem in festival Junij v Ljubljani, ki se je na Kongresnem trgu začel z muzikalom Turandot Mestnega gledališča ljubljanskega. V kulturi bivanja pa vam tokrat predstavljamo modno fotografinjo Rebeko Legović.

Odmevi vsak delavnik ob 22.00 ponudijo sveže večerne novice ter analize najpomembnejših dogodkov dneva. Ozadja dogodkov in pojavov, prikrite podrobnosti in nove plati vznemirljivih zgodb predstavljajo novinarji in izbrani gosti, ki jih izprašajo voditelji oddaje ali pa se soočijo med seboj. V studiu damo besedo obema, oziroma toliko stranem, da si naši gledalci lahko ustvarijo čim bolj celostno podobo aktualnih dogajanj. Poleg tega pa še kratek pregled dnevnih svetovnih in domačih novic, ki ste jih morda zamudili ali preslišali čez dan.

07:00
Otroški program: Op!

Vesela druščina v radijskem studiu: mali Bor in velikanski bombon, mali Medo in velikanski Klemen. Pridružimo se ji in skupaj preberimo Čebelico. Ali se bosta Klemen in Borček uspela upreti slastnemu bombonu? In ali bo Mali medo našel izgubljeno dudo? Pomagajmo mu jo poiskati!

Polonca Kovač, Mali medo

Bere in pripoveduje: Klemen Janežič

Timi je navihana mala ovčka. Pravkar je dopolnil tri (ovčja) leta in zdaj gre v vrtec. To pa sploh ni preprosto: v skupini se bo moral veliko naučiti. Predvsem to, da je treba stvari deliti in paziti na čustva drugih. Ni dovolj, da nadarjeni mali nogometaš odlično brca žogo – naučiti se jo mora tudi dobro podati. Vsak nov dan je s pomočjo prijaznih vzgojiteljev nova zabavna učna ura.

Žan je opazil, da se v njegovem novem mestu medvedom vedno kam mudi.
Mami je hitela v trgovino, pa ni našla seznama. Babi je hitela s pletenjem šala, a je bil ta potem razrahljan in luknjast. Oči pa je hitel v službo in se ni niti poslovil od Žana. Celo Boris je hitel k Žanu, da bi mu pokazal veverico na vrtu. Žanu se je zdelo, da bi bile stvari opravljene veliko bolje, če ne bi vsi tako hiteli. Nato pa veverica odnese babičino volno, ker jo zamenja za lešnik. Le kako naj babi dobi volno nazaj? Žan stisne Mislija in se domisli, da bi se morali ustaviti in počakati. Veverica se res vrne in prinese babičino volno, vsi pa spoznajo, kako pomembno je, da ne hitijo.

Romanca, ki ima rada žuželke, v parku najde ljubko gosenico. Trdi, da ni nevarna, in Bobiju dovoli, da se je dotakne … takoj nato pa se Bobiju na roki prikaže pika! Vsi krivijo Romanco, čeprav jo Kalimero zagovarja. Nihče več noče govoriti z njo.

Ko se Nejko ponoči zbudi, po nesreči pohodi morsko zvezdo. O ne! To je bila Mavricijeva igrača. Nejko se na vse pretege trudi, da bi jo popravil. Vsi prijatelji mu poskušajo pomagati in zakrpati Mavricijevo igračo. Težava pa je, da nazadnje sploh ni več podobna morski zvezdi.

V Zakajzato je velik preplah, saj proti njemu drvi komet. Zmedi, Zoja in Feliks se podajo v vesolje in ga ustavijo, pri tem pa še izvedo marsikaj o drugih planetih.

Gaki se trudi zložiti rjuho. Kako gre zlaganje Karli? Skupaj sta odkrila zelo zabaven način. Kdo pa se jima bo pridružil v rubriki V kot velik? Nekdo, ki pri svojem delu uporablja šivanko, nit … In še pogosteje šivalni stroj. Šiva oziroma plete pa tudi pajek, ki ga je Zofka zapletla v pesmico.

Ronja je zbolela in ostala sama doma. In to prvič! To zna biti kar strašno, a brez skrbi. Tu je Pepe in on ve, kako se spopasti s tesnobo ob tem. In to celo spremeni v zabavno izkušnjo! Pridruži se nam pri premagovanju strahov in zabavi, ko ostanemo sami doma!

Prvi mozolji, prvo loputanje z vrati in prve skrivnosti. Ja, puberteta je tu! In Pia je prepričana, da bi se morali o tem več pogovarjati, zato jim bo danes – hočeš, nočeš – razložila vse o obdobju odraščanja. Na terenu tudi Pika in Jure preverjata, zakaj je puberteta tako naporna, Lara in Jaka raziskujeta, kako lahko iz fotografij izbrišemo mozolje, Zoja in Matija pa ustvarjata svoj prvi parfum. Te zanima, kako je puberteto preživljala Pia?

Nika in Nik imata po novem Sobotni krompir! V svojo družbo vabita zanimive znane in manj znane goste, lotita se zabavnih in kdaj pa kdaj tudi resnih tem, mlade spodbujata k ustvarjanju in raziskovanju, drug drugega še naprej izzivata z novimi izzivi, preverjata, kaj mladi počnejo ob sobotah in kakšno je bilo otroštvo popularnih …

Tenis naj bi bil igra, v kateri prevladujeta športno obnašanje in eleganca. No, ko pride na igrišče Snoopy skupaj s svojo soigralko Molly Volley, je vse prej kot to.

V drugi oddaji že 26. sezone za napetost poskrbijo Katarina, Zala in Aljaž iz OŠ Križe (vijolični) ter Kristina, Ema in Urban iz OŠ 8 talcev Logatec (rumeni). Malce zmede jim povzročajo oznake na prestavni ročici v avtu, dobro pa so podkovani v fonetičnih zapisih in zgibanju origamijev. In če rumeni blestijo v poznavanju talnih oblog, je za vijolične mačji kašelj prebijanje skozi labirint. Kdo se bolj spozna na hrbtno plavanje in uglaševanje glasbil, pa v Malih sivih celicah.
Kviz Male sive celice preverja znanje in veščine sedmošolcev, osmošolcev in devetošolcev. Dvaintrideset tekmovalnih šol iz osmih različnih regij Slovenije se preizkusi v znanju matematike, logike, poznavanju kulturne dediščine, športa, družbe, astronomije, kemije, biologije, tehnike, gospodinjstva, zgodovine, geografije, človeškega telesa in glasbe.

Luka je doma v Sloveniji in ima enajst let. Prvič bo obiskal tabor Mavričnih bojevnikov, kjer bo teden dni preživel z vrstniki, ki imajo, tako kot on, motnjo pozornosti ali ADHD. Veseli se, da bo veliko časa preživel v naravi, ki ga pomirja, tamkajšnjega tabornega ognja in druženja z novimi prijatelji. Na taboru bi se rad naučil, kako mirno počakaš v vrsti, se izogneš sporom in drugim ne skačeš v besedo. Mu bo uspelo?

Holly izve, da se bosta Piper in njena mama odselili. Piperina mama namreč v mestu ne dobi službe, in zato ne more plačati najemnine. Holly jima sklene pomagati. Izprazni svoj hranilnik, za pomoč prosi očka, pripravljena je celo prodati svojo kitaro …

V Tarči o načrtovanem podržavljenju slovenskih hotelov. Kolikšne investicije so predvidene in kakšne so realne številke? Bo to nov poligon za politično kadrovanje, črpanje denarja iz turističnih organizacij in še ena ponesrečena zgodba?

Po 40 letih smo v slovenščini dobili nov prevod temeljnega dela črnogorskega pesnika in vladike Petra Petrovića Njegoša Gorski venec. Tudi naša gostja je odraščala v Črni gori: operna pevka Natalija Radić poje v ekološki operi Ramba Amadeusa. Zadnja leta živi v Ljubljani, kjer starostnikom z demenco v domu na Bokalcah pomaga z muzikoterapijo. Pesnik in fizik Dragan Mitić pa je spomin izgubil zaradi nesreče in si ga povrnil s poezijo. V Naglasu tudi novi makedonski recital, tokrat posvečen Ohridu.

V Prvem dnevniku ob 13.00 se lahko vsak dan v letu hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta. V tej krajšI informativni oddaji dajemo prednost hitrosti, ažurnosti in jedrnatosti.

13:15
Šport

V prvih dnevnih športnih poročilih vas bomo seznanili z najpomembnejšimi rezultati tekmovanj, ki so se odvijali prejšnji večer ter napovedali dogodke v tekočem dnevu.

13:20
Vreme

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

Obiskali smo Čebelarski muzej v Radovljici, v katerem se z novo stalno razstavo posvečajo odnosu človek – čebela. Odkrivamo zdravilne učinke medu pri oskrbi ran v veterini. Z antropologinjo Katerino Vidner Ferkov se tokrat posvečamo odnosu do rejnih živali. Milan Vogrin se je podal na otoke Ptujskega jezera in preštel letošnje mladiče ptic, ki tam gnezdijo. Vabljeni k ogledu.
ozivalih@rtvslo.si

Od svetovne krize leta 2008 do današnje pandemije smo predstavili 400 uspešnih zgodb naših podjetnikov, zdaj pa gremo s pravo idejo Podjetno naprej.
Petra in Bogdan Mak, ekonomistka in inženir lesarstva, sta se pred šestimi leti zaradi želje po stiku z naravo odločila za nakup zapuščene kmetije v Vodolah pri Mariboru in iz nje z inovativnim pristopom ohranjanja naravne raznovrstnosti in trajnostnega razvoja ustvarila uspešno posestvo Sončni raj. Danes kmetujejo na 15 hektarjih, njihova najpomembnejša panoga pa je pridelava in predelava industrijske konoplje. Poleg lastnih izdelkov iz konoplje, zelišč, žit, sadja in medu za obiskovalce pripravljajo tudi številne spremljevalne dogodke, kot so hoja po žerjavici, učne sprehajalne poti, prikaz permakulturnega vrtnarjenja, učni čebelnjak. Na posestvu so pred tremi leti postavili najdaljši dvosmerni zipline v Sloveniji, lani še prvo fontano vin na Štajerskem, najnovejša pridobitev pa bodo lesene počitniške hiške, v katerih bo prostora za 10 gostov.

Kam sploh lahko še grem? In kako? Taka vprašanja si je postavljal in si jih še postavlja Aljoša Škarper, ko je pred osmimi leti padel strehe in je od takrat na invalidskem vozičku. Je eden izmed mnogih, ki si želi kljub svoji invalidnosti živeti samostojno in neodvisno od drugih ljudi. In prav to je namen projekta Omogočanje multimodalne mobilnosti oseb z različnimi oviranostmi. V Oddaji Prisluhnimo tišini v soboto, 12. junija, ob 14.30 na Prvem programu Televizije Slovenija boste lahko med drugim videli, kako težko je pravzaprav biti mobilen, če spadaš med ranljive skupine. Ponekod se moraš napovedati celo dva dni pred obiskom ali potovanjem, da o ovirah na cesti ali dostopih do javnih ustanov sploh ne izgubljamo besed.

Dokumentarna serija pojasni pomene in sporočila svetišč – templjev, sinagog, mošej in cerkev – ter nas popelje po vsem svetu, od Indije, Mongolije, Burme, Savdske Arabije, Malija, Tunizije, Irana do Izraela, Španije, Rusije in Mehike. Serija je pripoved o človeštvu ter njegovih zgodovini, verovanjih in dosežkih, tudi arhitekturnih.

4. del: Sinagoge - nevidno in vidno
Oddaja govori o svetih spomenikih judovske vere, o sinagogah, ki so bile v preteklosti večinoma skrite, vendar vseskozi navzoče. Te svete prostore povezuje več kot tri tisoč let osupljive in tragične zgodovine. Zelo redki judovski sveti prostori so se ohranili. Oddaja nas popelje od Jeruzalema, kjer sta nekoč stala judovska templja, do tunizijskega otoka Džerba in tamkajšnje sinagoge v slogu mošeje, ter do Pirenejskega polotoka, kjer je inkvizicija uničila skoraj vse sinagoge. Tiste, ki so ostale, na primer v Cordobi in Toledu, so izjemne. Obiščemo tudi Portugalsko sinagogo v Amsterdamu, pet sinagog petih judovskih diaspor v beneškem judovskem getu in veliko budimpeško sinagogo na ulici Dohany, ki je preživela drugo svetovno vojno. Na koncu si ogledamo še imenitno sinagogo "Bet Šalom" v ZDA, kjer je sveti prostor judovstva končno lahko viden. Stvaritev znamenitega arhitekta Franka Lloyda Wrighta in rabina Mortimerja Cohena, ki je na novo opredelila arhitekturo sinagog.

Mia z Egonom organizira poslovno srečanje, na katerem mu pokaže posnetke primernih samskih žensk, čeprav ni čisto prepričana ali ga morda vendarle ne zanima kar ona sama. Prav ljubosumno trpi, ko Egon gleda posnetek za posnetkom in ko nazadnje ne zdrži več, ga kar naravnost vpraša, zakaj je bil njegov opis idealne ženske tako nenavadno podoben njej…

Po hladnejšem in bolj mokrem maju se je narava junija bujno razcvetela.
V Arboretumu Volčji Potok s pomočjo mobilnega telefona spoznavamo zgodbe posebnih vrtnic. Nekatere so slovenskega porekla, druge so povezane z našimi kraji in ljudmi.
Kraljice rož vse bolj navdušujejo tudi Lucijo Kristan iz Vuhreda. Odločila se je, da jih bo na svojem vrtu razmnoževala kar sama, s potaknjenci.
Zacvetele so tudi bradate perunike Marije Smeh na vrtu ob Dravi. Starejšo gospo smo spoznali naključno, očarala nas je s svojo energijo in ljubeznijo do cvetočih junijskih lepotic.
Ob tem smo se sprehodili še med prekrasnimi potonikami v kraju Pince Marof, zakonca Plohl Krevh pa sta na zelenjavnem vrtu postavila oporo grahu in bučkam.

V Poročilih ob petih se lahko hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta.

17:10
Šport

Najkrajša športna dnevnoinformativna oddaja je namenjena kratkemu najzanimivejšemu pregledu novic prejšnjega dne in odmevom s tekmovanj doma in v tujini.

17:20
Vreme

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

Starši se naprezajo v službi, otroci v šoli, skupnega prostega časa jim ne ostane veliko. Iskrivi 9-letni Nedi veliko šolske snovi ostaja za popoldanske ure. Starši se dan za dnem, tudi ob sončnih nedeljah, ki bi jih sicer želeli preživeti v naravi z družino, spreminjajo v razlagalce pogosto zapletenih abstraktnih pojmov in spodbujevalce, že kar priganjalce k pisanju domačih nalog, deklica pa niha med razigranostjo, zdolgočasenostjo in stisko. Hrvaški dokumentarni film je grenko-komičen prikaz družinskega vsakdanjika; še posebno zanimiv je v času pandemije, ko se v marsikateri družini prepletajo službene obveznosti in šolanje na daljavo.

POVUCI - POTEGNI / Hrvaška / 2020 / Režija: Neven Hitrec

»Več je vredna ena koristna izkušnja kot sedem modrih pravil.«
Arabska modrost
Razmišlja Elvi Rwankuba

Petunija in Resa sta si ves čas v laseh, to pa ni dobro za panj. Marjetka Apolonu naroči, naj jima pokaže, kako bi lahko sodelovali. Njegov trud obrodi sadove šele, ko se sam ujame v pajkovo mrežo, in ga morata čebeli s skupnimi močmi rešiti.

18:55
Vreme

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

18:57
Dnevnik

Z ogledom DNEVNIKA ob 19.00 si vsak dan v letu zagotovite učinkovit dnevni pregled dogodkov doma in po svetu oz. enourni odmerek informacij, ki so jih čez dan zbrali dopisniki in posebni poročevalci iz svetovnih prestolnic, dopisniki iz vse Slovenije ter novinarji uredništev notranjepolitičnih in gospodarskih, zunanjepolitičnih, športnih in kulturnih oddaj.

Slovensko ustavno sodišče bo letos praznovalo 30-letnico svojega delovanja v samostojni in neodvisni državi. V Dnevnikovem izboru z nekdanjimi in sedanjimi ustavnimi sodniki o stanju pravne države in vlogi zadnjega branika ustave po treh desetletjih. Kako so epidemija in z njo povezani vladni ukrepi za zajezitev širjenja virusa letos zaznamovali delo ustavnih sodnikov? Ali ima politika preveliko ali ravno pravšnjo vlogo pri izbiri ustavnih sodnikov in ali je pomembno, kakšen je svetovni nazor sodnikov?

UTRIP je oddaja Informativnega programa z najdaljšo tradicijo. Nastala je leta 1988, kot redni tedenski pregled notranjepolitičnih, gospodarskih, družbenih in kulturnih dogodkov v državi, ki je bila takrat še Jugoslavija. V oddajo so si utirala pot alternativna politična razmišljanja, informacije in slikovni materiali, ki v drugih oddajah takratnega Informativnega programa še niso uspeli ugledati luči sveta. UTRIP, ki je zdaj že polnoleten, si je postopno izboril prostor izrazito avtorske oddaje in subjektivnega pogleda na najpomembnejše dogodke minulega tedna. Ustvarjalci imajo pri pripravi oddaje kar največjo ustvarjalno svobode.

19:45
Šport

Osrednja dnevnoinformativna oddaja je namenjena med drugim tudi najaktualnejšim dogodkom dne, rezultatom, izjavam in ozadjem s posameznih tekmovanj doma in v tujini.

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

Prijetna, rahlo trpka in predvsem odlično odigrana komična drama o žalosti in ponovni sreči.

Po smrti žene se Bill in njegov sedemnajstletni sin Wes iz majhnega kraja preselita v večje mesto, kjer naj bi začela na novo. Medtem ko se privajata na novo življenje in si še vedno celita duševne rane, najdeta nekaj tolažbe v obetih za novo ljubezen. Wes spozna Lacy, vase zaprto in odločno dekle, katere skrivnostna osebnost pritegne fantovo pozornost; Bill pa sreča Carine, sočutno in elegantno učiteljico, katere pretekle osebne težave so odsev njegove tragedije. Oba nova odnosa sta na preizkušnji, Bill in Wes se oddaljita in potem znova zbližata, medtem ko odkrivata svoj pravi jaz in spoznavata, da se iz težkih izzivov lahko vselej rodi ljubezen.

Originalni naslov: BACHELORS
Leto produkcije: 2017
Država: ZDA
Žanr: komična drama
Režija: Kurt Voelker
Scenarij: Kurt Voelker
Igrajo: J.K. Simmons, Jean Louisa Kelly, Odeya Rush, Julie Delpy

Massimo je odločen, da bo ustavil Dominica. S pomočjo Subterranee vdre v strežnike banke NYL, da bi novinarjem priskrbel dokaz o škandalu. Toda ko Massimo in Sofia ugotovita, da bo Duval škandal izrabil za svoje anarhistične cilje, ga izdata policiji. Dokument dobita nazaj, vendar Dominic Massima odpusti zaradi sodelovanja s Subterraneo.



DEVILS / ZDA, Italija / 2019
scenarij: Elena Bucaccio, Ben Harris, Chris Lunt, Mario Ruggeri, Alessandro Sermoneta, Michael A. Walker
režija: Nick Hurran, Jan Michelini
v glavnih vlogah: Patrick Dempsey, Alessandro Borghi, Laia Costa, Malachi Kirby, Lars Mikkelsen, Pia Mechler, Paul Chowdhry, Harry Michell, Sallie Harmsen, Christina Andrea Rosamilia, Tom McKay, Jemma Powell, Chris Reilly, Kasia Smutniak

V Poročilih ob 22.00 uri se lahko hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta.

22:55
Šport

Pregled športnih dogodkov bodo sodelavci športnega programa strnili v zadnji dnevnoinformativni oddaji, seznanili bodo z najnovejšimi dnevnimi rezultati ter izjavami, ne bodo pa pozabili tudi na prispevke aktualnih dogodkov z izjavami tekmovalcev.

23:05
Vreme

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

Veristični vpogled v pekel tajskih zaporov bi lahko označili tudi kot Polnočni ekspres novega tisočletja.

Film je nastal po knjigi angleškega amaterskega boksarja Billyja Moora, ki je zaradi zlorabe drog nekaj let preživel v tajskem zaporu. Režiser Sauvaire nas v zgodbo vrže brez veliko ovinkarjenja: Moora pokaže na Tajskem, v boksarskem dvoboju v nekem zakotnem skladišču, med preprodajo mamil »na drobno«, nato je na vratih njegove motelske sobe že policija, ki ga aretira in odpelje v zapor. V zaporu ga na različne načine trpinčijo, edina rešitev pa je zanj nastop v dvoboju v enem izmed najnasilnejših športov sploh: tajskem boksu.

Originalni naslov: A PRAYER BEFORE DAWN
Leto produkcije: 2017
Država: koprodukcija
Žanr: kriminalna drama
Režija: Jean-Stéphane Sauvaire
Scenarij: Jonathan Hirschbein in Nick Saltrese po knjigi Billyja Moora
Igrajo: Joe Cole, Vithaya Pansringarm, Pornchanok Mabklang, Panya Yimmumphai

Dnevnik Slovencev v Italiji je informativna oddaja, v kateri novinarji poročajo predvsem o dnevnih dogodkih med Slovenci v Italiji. Je pomembno ogledalo njihovega vsakdana, v njem opozarjajo na težave s katerimi se soočajo, predstavljajo pa tudi pestro kulturno, športno in družbeno življenje slovenske narodne skupnosti. V oddajo so vključene tudi novice iz matične domovine.

Z ogledom DNEVNIKA ob 19.00 si vsak dan v letu zagotovite učinkovit dnevni pregled dogodkov doma in po svetu oz. enourni odmerek informacij, ki so jih čez dan zbrali dopisniki in posebni poročevalci iz svetovnih prestolnic, dopisniki iz vse Slovenije ter novinarji uredništev notranjepolitičnih in gospodarskih, zunanjepolitičnih, športnih in kulturnih oddaj.

Slovensko ustavno sodišče bo letos praznovalo 30-letnico svojega delovanja v samostojni in neodvisni državi. V Dnevnikovem izboru z nekdanjimi in sedanjimi ustavnimi sodniki o stanju pravne države in vlogi zadnjega branika ustave po treh desetletjih. Kako so epidemija in z njo povezani vladni ukrepi za zajezitev širjenja virusa letos zaznamovali delo ustavnih sodnikov? Ali ima politika preveliko ali ravno pravšnjo vlogo pri izbiri ustavnih sodnikov in ali je pomembno, kakšen je svetovni nazor sodnikov?

UTRIP je oddaja Informativnega programa z najdaljšo tradicijo. Nastala je leta 1988, kot redni tedenski pregled notranjepolitičnih, gospodarskih, družbenih in kulturnih dogodkov v državi, ki je bila takrat še Jugoslavija. V oddajo so si utirala pot alternativna politična razmišljanja, informacije in slikovni materiali, ki v drugih oddajah takratnega Informativnega programa še niso uspeli ugledati luči sveta. UTRIP, ki je zdaj že polnoleten, si je postopno izboril prostor izrazito avtorske oddaje in subjektivnega pogleda na najpomembnejše dogodke minulega tedna. Ustvarjalci imajo pri pripravi oddaje kar največjo ustvarjalno svobode.

Osrednja dnevnoinformativna oddaja je namenjena med drugim tudi najaktualnejšim dogodkom dne, rezultatom, izjavam in ozadjem s posameznih tekmovanj doma in v tujini.

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov