Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Sobota, 28. jan. 2023

TV Slovenija 1 • Sob, 28. jan.

Odmevi vsak delavnik ob 22.00 ponudijo sveže večerne novice ter analize najpomembnejših dogodkov dneva. Ozadja dogodkov in pojavov, prikrite podrobnosti in nove plati vznemirljivih zgodb predstavljajo novinarji in izbrani gosti, ki jih izprašajo voditelji oddaje ali pa se soočijo med seboj. V studiu damo besedo obema, oziroma toliko stranem, da si naši gledalci lahko ustvarijo čim bolj celostno podobo aktualnih dogajanj. Poleg tega pa še kratek pregled dnevnih svetovnih in domačih novic, ki ste jih morda zamudili ali preslišali čez dan.

Pregled športnih dogodkov bodo sodelavci športnega programa strnili v zadnji dnevnoinformativni oddaji, seznanili bodo z najnovejšimi dnevnimi rezultati ter izjavami, ne bodo pa pozabili tudi na prispevke aktualnih dogodkov z izjavami tekmovalcev.

Druščina Kriškraškov se ogreva za gimnastiko. Črtica in Črtek bosta celo naredila špago, ampak ta bo čisto posebna in prav nič gimnastična. Ojoj, se tu spet kuhajo težave? Kaj pa, če bi raje izdelali gimnastični trak? Držimo pesti, da bo prijateljem uspelo. Potrebovali bodo veliko pomoči akrobatske mojstrice Stele.

Marko predlaga izlet na plažo, zaradi česar Niko pozabi zaliti Betkine rože. Marko v zadnjem hipu odkrije način za hitro zalivanje.

Gospa Koka je izčrpana, zato se Betka in Niko ponudita, da bosta pazila spečega jajčka. Zelo potiho se igrata, nato pa Joži ponesreči zbudi malčka in mora najti način, da ga bo spet uspaval.

Žvenk Glavni in Tim s teleskopom opazujeta planete in zagledata – zlati planet. Na žalost bistra Mina odkrije, da planet ni to, kar se zdi.

Živa bi rada slišala pesem o sebi, toda Vida nenehno prekinja Toni. To se dogaja, vse dokler Živa ne sprevidi, da bi ji Toni rad pokazal, kako jo ima rad.

Pepa, mami, očka, Jure in njegov prijatelj slonček Stanko gredo v muzej na razstavo o Luni.

Dedi Pujs pelje Pepo in Jureta na igrišče, tam pa ne razume prav dobro otroških pravil.

Skrivnostni rubin zaneti zmešnjavo v Mumindolu. Mumindolčani sprejmejo odločitev, da bo zasedalo sodišče, ki bo našlo pravega lastnika dragocenega kamna. In ko so se ob prerekanju, čigav je dragulj, krešejo iskre, Mumindolčani spoznajo prenekatero resnico o sebi.

Nejko preureja prostor ob Zofki. Zelo je zadovoljen, Tisa pa malo manj. Kakšna zmešnjava! Še dobro, da ju obišče arhitekt s svojimi odličnimi nasveti. Kaj pa bosta Zofkarja izdelala v ustvarjalnici? Brez balonov ne bo šlo. V kot vstopite v Zofkino hišico tudi vi! Ne bo vam žal.

Mikey razmišlja, da bi se prijavil na Butterfield. Tam bi dobil štipendijo za ragbi. Vendar okleva. Noče namreč prelomiti pakta, ki ga je sklenil s člani ekipe Mahaki. Očka mu da nasvet: Včasih je treba poskrbeti zase.

Hardball II. / Avstralija / 2021
scenarij: Guy Edmonds, Matt Zeremes, Catherine Nebauer
režija: Ashton Darren
v glavnih vlogah: Semisi Cheekam, Reannah Handan, Logan Reberger, Erin Choy, Holly Simon, Ella Holowell, Sam Everingham

V tokratnem Krompirju se bomo ukvarjali s financami. Zanimalo nas bo, ali imate žepnino in za kaj jo porabite. Z gosti z Banke Slovenije bomo preverjali, kakšni so pravi in kakšni ponarejeni bankovci, si skupaj pogledali motive na slovenskih evrskih kovancih, spremljali pot denarja in se lotili tudi bolj strokovnih pojmov kot so obrestna mera, kredit, deflacija … V studiu se bodo gostom pridružili tudi Sofija, Klemen in marko, igralci nove, napete mladinske serije Mladi mojstri financ, in režiser serije Aleš Žemlja. Nov izziv Tri v vodo pa sta v laboratoriju izzivov tokrat pripravila Zoja in Amar.

V 14. oddaji se za osmino finala v kvizu potegujejo Pia, Luka in Žan iz OŠ Lava Celje (rumeni) ter Izak, Tevž in Lovro Bor iz OŠ Davorina Jenka Cerklje na Gorenjskem (vijolični), lončke pa vihtijo Teira, Nejc in David iz OŠ Lucija ter Velenjčanke Kaja, Maša in Daša iz OŠ Šalek. V studiu so tokrat kadi, karta in išče skriti zaklad. Tekmovalci so dobri kletarji in poznavalci Indije, preseneti pa jih meteorski dež. Rumeni imajo debelo denarnico in zasejejo dobro voljo, vijolični z veliko pod palcem oblečejo gvant. Kdo je talec nizkega labirinta, pa v Malih sivih celicah.

Kviz Male sive celice preverja znanje in veščine sedmošolcev, osmošolcev in devetošolcev. Dvaintrideset tekmovalnih šol iz osmih različnih regij Slovenije se preizkusi v znanju matematike, logike, poznavanju kulturne dediščine, športa, družbe, astronomije, kemije, biologije, tehnike, gospodinjstva, zgodovine, geografije, človeškega telesa in glasbe. V posebni rubriki Hitri lončki pa svoje spretnosti preizkusijo še druge trojke osnovnošolcev od petega razreda naprej.

Za vzhodni del Slovenije se v ponedeljek začenjajo počitnice, zato nas je zanimalo, kako jih boste preživeli. V Infogromu smo se po odgovore odpravili v Osnovno šolo Lenart. Nemčija in ZDA bodo v Ukrajino poslale tanke leopard in abram. Razložili smo, zakaj je ta odločitev prelomna za vojno, ki v tej vzhodnoevropski državi traja že skoraj leto dni. Obiskali smo Muzej Banke Slovenje, Tjaša in Bor sta nam podrobneje opisala igro pikado, z mladimi iz Osnovne šole Prežihovega Voranca pa smo govorili o statusnih simbolih.

V tokratni, januarski Osvežilni fronti bodo govorili o tesnobnih občutkih in anksioznosti. Dojenček bo zaradi težav obiskal psihiatra, Jernej in Jan v Epskem filmu ugotavljata, kaj so ju naučili filmi suspenza, Zakonjšek pa staršem sporoči pomembno novico. Voditelj Rok se je tokrat odpravil na teren, z vedenjsko kognitivno terapevtko Tadejo Batagelj se je pogovarjal tem, kako si pomagati in premagati tesnobo, v Kvikijih pa zbral nekaj osnovnih nasvetov za pomoč v primeru paničnega napada.

V Sloveniji je okoli 200.000 ljudi z okvaro sluha. Približno tretjina jih že uporablja slušni aparat, druga tretjina ga bo kmalu začela uporabljati, zad-nja tretjina pa si naglušnosti noče priznati. Naša življenjska doba se podaljšuje, s tem pa se povečuje verjetnost, da bomo morali tudi sami sprejeti neko stopnjo izgube sluha. Čeprav je naglušnost navzven nevidna, so njene posledice zelo opazne. Naglušnost oteži sporazumevanje z okolico, kar lahko vodi v družbeno osamitev, tesnobo in celo depresijo. A ni treba, da je tako, rešitve obstajajo. O njih in izzivih naglušnih oseb se bomo v studiu pogovarjali z Borisom Horvatom, predsednikom Medobčinskega društva gluhih in naglušnih za Gorenjsko – Auris, ki si že vrsto let prizadeva za pravice oseb z okvaro sluha. Tudi sam ima že od otroštva težave s sluhom, življenje pa se mu je obrnilo na bolje šele, ko je v odraslih letih začel uporabljati slušni aparat. O prednostih in načinu delovanja slušnega aparata bo v oddaji spregovoril tudi slušni akustik, oddajo pa bomo zaokrožili s predstavitvijo portala Dostopno.si, s katerim se na TV Slovenija trudijo, da bi bile vsebine dostopne tudi gledalcem z okvaro sluha.

V Makedonski pravoslavni cerkvi »Sveti Kliment Ohridski« v Ljubljani so v petek, 13. januarja praznovali prihod novega leta. Slovesno bogoslužje, ki ga je vodil protoerej Mitko Gazinkovski, je bilo namenjeno tudi blagoslovu in obdarovanju otrok.

Vera Baha'i izhaja iz Irana, a je razširjena po celem svetu. V skupnosti Baha'i verjamejo v obstoj enega samega Boga, ki v različnih obdobjih pošilja na svet različne učitelje. S članom Skupnosti Baha'i v Sloveniji smo se pogovarjali o prazniku zaveze, ki ga vsako leto praznujejo 26. novembra.

»Blagor lačnim in žejnim pravičnosti, kajti nasičeni bodo.« (Mt 5,6)
razmišlja NADJA FURLAN ŠTANTE

Gost v oddaji je psihiater v Psihiatrični bolnišnici Begunje Vlade Milanović. Zdravnik iz Srbije se je spomnil vseh ovir na svoji poklicni poti v Sloveniji. Spoznali boste tudi pisatelja in prevajalca Nevena Ušumovića, direktorja knjižnice v Umagu, ki živi v Kopru, odraščal pa je v Vojvodini. Na Obali smo prisluhnili tudi večkulturni glasbeni družini Drucker. Ne zamudite še čudovite pesmi hrvaškega pesnika Antuna Branka Šimića Opozorilo.

V Prvem dnevniku ob 13.00 se lahko vsak dan v letu hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta. V tej krajšI informativni oddaji dajemo prednost hitrosti, ažurnosti in jedrnatosti.

13:20
Šport

V prvih dnevnih športnih poročilih vas bomo seznanili z najpomembnejšimi rezultati tekmovanj, ki so se odvijali prejšnji večer ter napovedali dogodke v tekočem dnevu.

13:30
Vreme

Vreme je na sporedu vsak dan po Prvem dnevniku, pred in po Poročilih, po Dnevniku in pred Odmevi.

Obiskali smo Tropsko hiši, kjer so se razveselili dvojčkov kritično ogrožene vrste malih opic – beloglavčkov. Predstavljamo pa tudi siamsko pljuvajočo kobro. V slovenskih zavetiščih veliko psov in mačk čaka na svoje nove skrbnike. Odrasle mačke težje najdejo nov dom, kot mladički. Mi predstavljamo nekatere, ki svojo priložnost za ljubeč dom čakajo v Zavetišču za živali Maribor. Opozarjamo na nevarnosti, ki na naše pse in mačke prežijo v hladnih zimskih mesecih. Vabljeni k ogledu.
ozivalih@rtvslo.si

Martina Veršnik iz Izole je ena naših najmlajših oljkaric. Vodenje ekološke kmetije Olea D'Istria je pred tremi leti prevzela od staršev, ki sta pred več kot 20 leti razširila kmetijo in obudila oljkarstvo. Že ob vzpostavitvi nasada so izbrali drugačno pot in oljčnike zasadili z velikim deležem starih avtohtonih sort, ki se jim je večina oljkarjev izogibala. Danes imajo malo več kot 1400 dreves; poleg ekoloških oljk še ekološke češnje in fige, pridelujejo pa tudi zelišča. Ponujajo več kot 30 izdelkov; njihova posebnost so oljčna olja z zelišči in agrumi, pa suhe fige, vložene v oljčnem olju z limono in lovorjem, najbolj ponosni pa so na večkrat nagrajene namizne oljke, pripravljene na povsem naraven način. Zadnja tri leta se ukvarjajo tudi s predstavitvami in ogledi kmetije ter izobraževalnimi delavnicami. Prostora za vse dejavnosti jim že zmanjkuje, zato upajo, da bodo čim prej dobili gradbeno dovoljenje za novo kmetijo, na katerega čakajo že skoraj 20 let.

Gluhost je gensko izjemno raznovrstna, saj je z izgubo sluha povezanih več kot 200 do zdaj raziskanih genov. V oddaji Prisluhnimo tišini, ki bo na sporedu 28. 1. ob 15.30 h na prvem programu Televizije Slovenija, smo se pogovarjali s strokovnjaki in specialisti s področja genskih raziskav ter z družinama Klofač iz Češke in Weer iz Madžarske, ki imajo dedno gluhost.

Oddaja »Rojaki« je most med domovino in Slovenci, ki živijo zunaj njenih meja. Pesem, literatura, folklora in številne druge oblike izražanja ohranjajo živo slovensko besedo in tradicijo. Slovenstvo živi naprej tudi po zaslugi novih gospodarskih povezovanj, raziskovalnih in turističnih pobud ter izjemnih posameznikov, ki bogatijo naš skupen prostor. Vse to so Rojaki, spoznajte jih skupaj z nami.

Serija Prostovoljci ozavešča o pomembnosti medsebojne solidarnosti in o nujnosti delovanja prostovoljnih organizacij.

Cveto Šumec je rojen gasilec, ki že vse življenje pomaga znancem in neznancem okviru Prostovoljnega Gasilskega Društva Vižmarje-Brod. Vedno pripravljen priskočiti na pomoč je pomagal pri večini najodmevnejših akcij po Sloveniji, seveda pa tudi pri številnih drugih. Opravljal je več visokih funkcij v okviru Gasilske Zveze, a kot pravi, ima najraje operativo. Izjemno je ponosen na svoji hčerki, ki sta se mu pridružili v gasilskih vrstah.

NEPOZEBNIK
Čarobno je opazovati kak cvet v naravi sredi zime. Še posebej, če je zanimivih barv ali oblik, kot je nepozebnikov. Njegovi venčni listi spominjajo na dolge pajkove noge. Cvetovi, ki so lahko rumenih, oranžnih ali rdečkastih barv, tudi lepo dišijo.
KAVA IZ REGRATOVIH KORENIN
Pri Podgorškovih, ki živijo tesno povezani z naravo, tokrat pripravljajo novo zanimivost. Za osnovo nenavadne, a okusne kave uporabljajo – regrat! V uredništvu Na vrtu vam prišepnemo, da je nepogrešljiv vsakodnevni napitek odličen.
SOBNE RASTLINE V PRESTOLNICI
S klubom Gaia smo tokrat v Ljubljani spoznavali zimske ljubljenke Januše Rotovnik. Ker so nezahtevni, ima najraje kaktuse, več oskrbe pa potrebujejo zamije, fikusi in taščini jeziki. Nekaj rastlin bosta z Nevenko Breznik Beton razmnožili.
ZIMSKI CVET
V Arboretumu Volčji Potok omamno diši še ena grmovnica, ki cveti pozimi rumenkasto - zimski cvet. Vasja Dornik rastlino po sneženju otrese in reši veje, ujete v sneg. Zaradi prenizkih temperatur lahko zimski cvet pomrzne, zato ga sadimo v zavetne lege.

V Poročilih ob petih se lahko hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta.

17:10
Šport

Najkrajša športna dnevnoinformativna oddaja je namenjena kratkemu najzanimivejšemu pregledu novic prejšnjega dne in odmevom s tekmovanj doma in v tujini.

Luka in Lučka sta zdolgočasena. Potem najdeta star kovanec. Toda ne veselita se dolgo, saj jima ga Bini ukrade. Luka v časopisu opazi novico, da so iz mestne starinarne ukradli zaklad. Na srečo pa Tom najde zemljevid zaklada.

Edinstvena oddaja o življenjskem slogu, ki vas popelje v svet lepote, trendov, estetike, mode, avtomobilizma, dizajna in raznovrstnih nasvetov, ki poskrbijo za višjo kakovost življenja in bivanja. V oddaji gostimo znane obraze, ki jih spoznate na drug način; skozi oči stila in njihovih življenjskih vodil. Poleg estradnikov gostimo strokovnjake s področja psihologije, osebnega razvoja, dizajna in interierja, astrologije, zdravja, lepote in estetike ter mnogih drugih področij. Svetujemo tudi o modi in kulturi oblačenja, odgovarjamo na dileme in pisma gledalcev ter se s kolegi oddaje Avtomobilnost podamo v avtomobilistične vode.
Vaši sobotni gostiteljici sta Lorella Flego in Ana Tavčar.

Voditelj Boštjan Romih z ekipo obiskuje hiše, vrtove in stanovanja ter s pomočjo slovenskih arhitektov odkriva domiselne arhitekturne rešitve. Oddaja je zanimiva za vse, ki jih zanima arhitektura in oprema ambientov, ki želijo graditi, opremiti ali prenoviti dom.

Čisto na začetku se bomo obdali s sodobnostjo. V Mariboru je nastala prav posebna hiša z zračnimi prostori, strukturirano betonsko steno in hipnotičnimi kopalnicami. Slikoviti dom, ki navdušuje s trdno celoto in mehkimi detajli. V letu, ko praznujemo 150. obletnico rojstva arhitekta Jožeta Plečnika, smo obiskali hišo, v kateri je preživel večino svojih ustvarjalnih let. Njegov dom razkriva način njegovega življenja in delovanja, pa tudi številne detajle, ki odlikujejo njegovo ustvarjalnost.
Kot hiša ne more nastati brez premišljenega načrtovanja, tudi njena okolica zasluži, da se ji posveti izkušeni strokovnjak. Obiskali smo občudovanja vreden vrt s prelivnim bazenom.

18:55
Vreme

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, po Dnevniku in pred Odmevi.

18:57
Dnevnik

Z ogledom DNEVNIKA ob 19.00 si vsak dan v letu zagotovite učinkovit dnevni pregled dogodkov doma in po svetu oz. enourni odmerek informacij, ki so jih čez dan zbrali dopisniki in posebni poročevalci iz svetovnih prestolnic, dopisniki iz vse Slovenije ter novinarji uredništev notranjepolitičnih in gospodarskih, zunanjepolitičnih, športnih in kulturnih oddaj.

Oddaja Slovenska kronika vsak dan predstavi najpomembnejše dogodke in zgodbe iz slovenskih krajev. Poudarek je na človeških zgodbah, okoljskih in socialnih temah, dnevnem utripu podeželja in mest. Še posebej smo pozorni na pozitivne primere, ki jim namenjamo prostor v čisto vsaki oddaji.

UTRIP je oddaja Informativnega programa z najdaljšo tradicijo. Nastala je leta 1988, kot redni tedenski pregled notranjepolitičnih, gospodarskih, družbenih in kulturnih dogodkov v državi, ki je bila takrat še Jugoslavija. V oddajo so si utirala pot alternativna politična razmišljanja, informacije in slikovni materiali, ki v drugih oddajah takratnega Informativnega programa še niso uspeli ugledati luči sveta. UTRIP, ki je zdaj že polnoleten, si je postopno izboril prostor izrazito avtorske oddaje in subjektivnega pogleda na najpomembnejše dogodke minulega tedna. Ustvarjalci imajo pri pripravi oddaje kar največjo ustvarjalno svobode.

19:45
Šport

Osrednja dnevnoinformativna oddaja je namenjena med drugim tudi najaktualnejšim dogodkom dne, rezultatom, izjavam in ozadjem s posameznih tekmovanj doma in v tujini.

19:55
Vreme

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, po Dnevniku in pred Odmevi.

Kviz Joker predstavlja enega tekmovalca v bitki z 12 vprašanji in zagotavlja napeto igro vzponov in padcev. Voditelj kviza je Mario Galunič.

V napeto in razburljivo tekmo z Jokerjem se bo podala upokojenka Tanja Kšela iz Selnice ob Dravi. Svojo poklicno pot je posvetila knjižničarstvu, njeni hobiji pa so vrtičkanje, pletenje in kuhanje. A najbolj od vsega obožuje poezijo, pred leti je tudi sama izdala pesniško zbirko Rumena jopica ljubezni. Na pomoč ji bo priskočil nečak Tomi Kunej.

Fi pred svojo hišo sreča Tobyja in mu zaupa vse o goljufiji in Bramovem izginotju. Brama mrzlično išče tudi Toby. Fi postane jasno, da je Toby vpleten v goljufijo. Ta ji zagrozi, da bo škodil njenima otrokoma, če mu ne da denarja. Pogled nazaj: Bram pod prisilo podpiše kupoprodajno pogodbo. Fi mora zaradi službe prej iz hotela, kamor jo je zvabil Toby, da bi v miru izpraznili njeno hišo.

OUR HOUSE / Velika Britanija / 2022
Scenarij: Simon Ashdown
Režija: Sheree Folkson
V glavnih vlogah: Tuppence Middleton, Martin Compston, Rupert Penry-Jones, Buket Komur, Weruche Opla, Tommy Finnegan, Casper Knopf

V Poročilih ob 22.00 uri se lahko hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta.

22:05
Šport

Pregled športnih dogodkov bodo sodelavci športnega programa strnili v zadnji dnevnoinformativni oddaji, seznanili bodo z najnovejšimi dnevnimi rezultati ter izjavami, ne bodo pa pozabili tudi na prispevke aktualnih dogodkov z izjavami tekmovalcev.

22:15
Vreme

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, po Dnevniku in pred Odmevi.

Animirani film v klasični tehniki je nastal po mangi Hirojukija Ohašija. Odlikujejo ga suh humor, zabavni liki in obilica skoraj kakofoničnega hrupa.

Najstniška banda, ki ustrahuje lokalno srednjo šolo, se iz čistega dolgčasa prijavi na glasbeno tekmovanje. Čeprav nimajo nobenega potrebnega znanja, talenta, denarja, niti popolnega seta bobnov, so prepričani, da bo njihov noise rock nedvomno popularen in da jih slava čaka za vogalom.

Mogoče pa sama slava niti ni tako pomembna – glavno je biti opažen, narediti vtis na prijateljico Ayo in se izogniti vojni z rivalsko skupino mladoletnih delinkventov.

Originalni naslov: ONGAKU
Leto produkcije: 2019
Država: Japonska
Žanr: animirani film
Režija: Kenji Iwaisawa
Scenarij: Kenji Iwaisawa po stripu Hiroyukija Ohashija
Glasovi: Shintarô Sakamoto, Ren Komai, Tomoya Maeno, Tateto Serizawa

Dnevnik Slovencev v Italiji je informativna oddaja, v kateri novinarji poročajo predvsem o dnevnih dogodkih med Slovenci v Italiji. Je pomembno ogledalo njihovega vsakdana, v njem opozarjajo na težave s katerimi se soočajo, predstavljajo pa tudi pestro kulturno, športno in družbeno življenje slovenske narodne skupnosti. V oddajo so vključene tudi novice iz matične domovine.

Z ogledom DNEVNIKA ob 19.00 si vsak dan v letu zagotovite učinkovit dnevni pregled dogodkov doma in po svetu oz. enourni odmerek informacij, ki so jih čez dan zbrali dopisniki in posebni poročevalci iz svetovnih prestolnic, dopisniki iz vse Slovenije ter novinarji uredništev notranjepolitičnih in gospodarskih, zunanjepolitičnih, športnih in kulturnih oddaj.

Oddaja Slovenska kronika vsak dan predstavi najpomembnejše dogodke in zgodbe iz slovenskih krajev. Poudarek je na človeških zgodbah, okoljskih in socialnih temah, dnevnem utripu podeželja in mest. Še posebej smo pozorni na pozitivne primere, ki jim namenjamo prostor v čisto vsaki oddaji.

UTRIP je oddaja Informativnega programa z najdaljšo tradicijo. Nastala je leta 1988, kot redni tedenski pregled notranjepolitičnih, gospodarskih, družbenih in kulturnih dogodkov v državi, ki je bila takrat še Jugoslavija. V oddajo so si utirala pot alternativna politična razmišljanja, informacije in slikovni materiali, ki v drugih oddajah takratnega Informativnega programa še niso uspeli ugledati luči sveta. UTRIP, ki je zdaj že polnoleten, si je postopno izboril prostor izrazito avtorske oddaje in subjektivnega pogleda na najpomembnejše dogodke minulega tedna. Ustvarjalci imajo pri pripravi oddaje kar največjo ustvarjalno svobode.

Osrednja dnevnoinformativna oddaja je namenjena med drugim tudi najaktualnejšim dogodkom dne, rezultatom, izjavam in ozadjem s posameznih tekmovanj doma in v tujini.

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, po Dnevniku in pred Odmevi.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov