Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Sobota, 18. nov. 2023

TV Slovenija 1 • Sob, 18. nov.

Odmevi vsak delavnik ob 22.00 ponudijo sveže večerne novice ter analize najpomembnejših dogodkov dneva. Ozadja dogodkov in pojavov, prikrite podrobnosti in nove plati vznemirljivih zgodb predstavljajo novinarji in izbrani gosti, ki jih izprašajo voditelji oddaje ali pa se soočijo med seboj. V studiu damo besedo obema, oziroma toliko stranem, da si naši gledalci lahko ustvarijo čim bolj celostno podobo aktualnih dogajanj. Poleg tega pa še kratek pregled dnevnih svetovnih in domačih novic, ki ste jih morda zamudili ali preslišali čez dan.

Pregled športnih dogodkov bodo sodelavci športnega programa strnili v zadnji dnevnoinformativni oddaji, seznanili bodo z najnovejšimi dnevnimi rezultati ter izjavami, ne bodo pa pozabili tudi na prispevke aktualnih dogodkov z izjavami tekmovalcev.

Imaš tudi ti rad gozd? Kaj pa, ko pade tema? Pepe je obtičal v Polhovem doživljajskem parku, ki je podnevi zelooo zabaven, ko se stemni, pa … No, preveri, kako pogumen je Pepe v temnem gozdu. Čaka nas premagovanje še enega strahu in seveda prava zabava!

Zapojmo z deskarjem Valičem.

Jani med letom zagleda svojo Zalko. Kako je lepa! Zmeden se zaleti v ptičko. Odnese jo v bolnišnico, a vest ga tako peče, da se zaleti še v drugo. Ojoj, nikoli več si ne bo upal leteti ...

Milijin oče je izgubil svojo najljubšo nogavico. Mili in Moli mu jo pomagata iskati. Očeta doletijo same nesreče, ker ne najde nogavice, ki mu prinaša srečo. Pa še Ladka mu kar naprej nagaja. Ko Mili in Moli po vsem mestu iščeta nogavico, Ladka zaide v resne težave. A vse ji je odpuščeno, ko z njeno pomočjo oče najde svojo nogavico.

Jaka je motorist in se z očetom odpravlja na vožnjo. Kako pripravita motor, kako poskrbita za vožnjo in kam se odpeljeta? Vse to v kriškraš kvizu z voditeljem bobrom Borom, pomočnikom Lovrom in pošastma, ki sta dežurni za nagajanje.

Nejko je stopil pred črke in Zofko ter zaigral na violino. No, poskusil je zaigrati na violino. Brez uspeha. Njegova violina ni prava. Še dobro, da Ada pozna pravega izdelovalca godal. S kot stopite v njegovo delavnico ob Zofki in spoznajte črko G!

Če hočejo kupiti stanovanje, potrebujejo reees veliko denarja. Edina logična zamisel je torej, da priredijo dražbo in prodajo vse dragocene stvari, ki jih najdejo v stanovanju. Soseda Jože in Pižama sta že pripravljena, v občinstvu pa se skrivajo tudi drugi gostje – popolnoma nesumljivo oblečeni mladeniči in mladenke, ki prav tako dvigajo svoje loparčke in predmetom dvigujejo ceno. Medtem Mila in Ajša Tonja na terenu rišeta portrete, Lars in Ema sta obiskala Slamnikarski muzej, Jakob in Matija pa se urita v kamnoseštvu.

Tema tokratnega Krompirja so koraki. Vabili bomo v naravo, v hribe, na pohod in z gostjami Auroro, Luno in Katjo Malovrh Rebec poskrbeli predvsem za dobro pripravo in primerno opremo. Učenci iz Osnovne šole Horjul so nam zaupali, kdaj se kam odpravijo peš. Korake bomo v rubriki Kaj znaš pa ti? šteli s Titom Ćatovićem, uspešnim plesalcem hip hopa in poppinga, v izzivu pa bosta Gaja in Klemen preverila, kako spretni so njuni koraki na hoduljah.

V 5. oddaji tekmovalci kviza Lana, David in Ben iz OŠ Brusnice (rumeni) ter Sofija, Miha in David iz OŠ Toma Brejca (vijolični) barvajo dežnike in plešejo v dežju, zidajo hiše na Luni, tiskajo barvne fotografije in hranijo ptice. Morske jedi teknejo rumenim, partijo tenisa odigrajo vijolični, stari poklici pa povzročajo preglavice obojim. Za vijolične je labirint umetnost, za rumene mesto. Komu uspe skuhati jajce med tekom in koga napaka stane uvrstitve v Hitrih lončkih, OŠ Šmarje – Sap (Klementina, Martin in Teja) ali OŠ Korena (Bine, Iva in Tia), pa v Malih sivih celicah.

Edini in zelo popularen kviz za mlade Male sive celice preverja znanje in veščine sedmošolcev, osmošolcev in devetošolcev. Dvaintrideset tekmovalnih šol iz osmih različnih regij Slovenije se preizkusi v znanju matematike, logike, poznavanju kulturne dediščine, športa, družbe, astronomije, kemije, biologije, tehnike, gospodinjstva, zgodovine, geografije, človeškega telesa in glasbe. V posebni rubriki Hitri lončki pa svoje spretnosti preizkusijo še druge trojke osnovnošolcev od petega razreda naprej.

Ob dnevu hrane smo v Infodromu skupaj s Hano in Lote z OŠ Vodmat pekli kruh z drožmi. V Infogromu mlade z OŠ Blaža Arniča Luče povprašamo, kako si predstavljajo učilnico prihodnosti. Zala in Tine, ki sta z družino živela v naselju Struge v občini Luče, sta izvedela, da se bodo morali zaradi plazov, ki ogrožajo njihov kraj, izseliti. V rubriki Podrobno pod lupo razlagamo, kako vulkanologi z meritvami in opazovanjem napovedo, ali bo ognjenik izbruhnil, v oddaji pa spoznamo tudi filmskega ustvarjalca Miha, ki se uspešno predstavlja tudi na filmskih festivalih za mlade.

Alja ni navdušena samo nad videoigrami, ampak tudi nad cosplayem – izdelovanjem in oblačenjem v kostume junakov iz popkulture. Že dolgo je njena vzornica na tem področju Dora, spremlja jo na družbenih omrežjih. Alja bo Doro zdaj prvič spoznala pri igranju Catherine, ugankarske igre na temo ljubezni, duševnih stisk in izbire. Bo Dora nad igro navdušena, tako kot je Alja nad njenimi kostumi?

Bi na prvem zmenku igrali videoigre? To sta naredila Benjamin in Nina z igro League of Legends. Benjamin je namreč e-športni trener in bo Nino, ki raje trenira na igrišču, poskušal naučiti igrati. Bodo videoigre pritegnile športnico, ki popoldneve raje preživlja zunaj, in pri tem pomagale zanetiti tudi kakšno iskrico?

Osteoporoza prizadene eno od treh žensk in enega od petih moških po 50. letu starosti. Pravimo ji tudi tiha bolezen, saj navadno ne povzroča težav, vse dokler se ne pojavi prvi zlom. Zlomi pa so veliko breme, ne le za zdravstveno blagajno, ampak zlasti za bolnike in njihove svojce, saj močno zmanjšajo kakovost življenja. Ker marsikdo niti ne ve, da je ogrožen, je ozaveščanje bistvenega pomena. Zato v oddaji Ah, ta leta! gostimo upokojeno zdravnico Dušo Hlade Zore, ki je bila dolga leta tudi predsednica Zveze društev bolnikov z osteoporozo Slovenije, in kineziologa Luko Hrena.

Barbara in Marko Zrnec sta izzive in lepote življenja v dvoje prelila v pesmi. Svoje nastope z naslovom »Ljubezen in spoštovanje v pesmi in besedi« sta posvetila ubranim odnosom v partnerstvu in v družini.

»Vijoličasti trikotniki« je naslov razstave, ki je na ogled v prostorih Krščanske verske skupnosti Jehovove priče v Kamniku. To je pripoved o mnogokrat pozabljenih žrtvah nacističnega režima, ki so jih v taboriščih smrti označevali s posebnim znakom – z vijoličastim trikotnikom.

»Izkušnja ni to kar se ti zgodi; izkušnja je to, kar storiš glede tega, kar se ti zgodi.« (Aldous Huxley)
razmišlja SARVAVARNA DASI

Ob dnevu romskega jezika romske organizacije opozarjajo na izzive njegovega ohranjanja. Iz Kočevja poročamo o konferenci z naslovom Svetilnik za spremembe in o obisku Jabarija Smitha. Skupina Romano Glauso predstavlja novo skladbo Šhoha.

V Prvem dnevniku ob 13.00 se lahko vsak dan v letu hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta. V tej krajšI informativni oddaji dajemo prednost hitrosti, ažurnosti in jedrnatosti.

13:20
Šport

V prvih dnevnih športnih poročilih vas bomo seznanili z najpomembnejšimi rezultati tekmovanj, ki so se odvijali prejšnji večer ter napovedali dogodke v tekočem dnevu.

13:30
Vreme

Spremljajte aktualno vremensko napoved z opozorili in zanimivimi informacijami vsak dan v sklopu informativnih oddaj.

Začetek oddaje pripada izredno simpatičnim bordojskim dogam, potem ko vas bodo osvojile se bomo posvetli posvojenki Fridi in z njeno skrbnico opozorili tudi na neprimerno hranjenje živali v parku, sledila bo še posvojenka Una, ki ima kariero reševalnega psa, za konec pa se bomo potopili v akvarij, pa ne pregloboko saj med ribe vrste tetra, spadajo tudi piranje.
ozivalih@rtvslo.si

V tokratni oddaji Na lepše več o promociji kulturne dediščine v turizmu, na primerih, ko spomeniško zaščitene hiše postanejo sodobni turistični objekti in s tem kultura dobi, ne le stavbarsko, temveč tudi novo, živo vsebinsko vlogo.
Ekipa je obiskala Golnarjevo viničarijo v pomurski vasi Sovjak, kjer ohranjajo stiskanje jabolk na tristo let stari leseni preši. Drugi primer žive kulturne dediščine je Klet in muzej Brumen. Obnovljena cimprača z letnico 1757, ometana z ilovico in primesmi slame, najdemo ob prleških vinogradih v kraju Koračica. Gospodar Anton Brumen je ob brunarici zasadil potomko najstarejše trte na svetu iz mariborskega Lenta, domačija pa predstavlja primer uspešne zgodbe o celoviti prenovi. Kot dokaz temu, je bil objekt uvrščen v izbor 17 najuspešnejše prenovljenih objektov kulturne dediščine v državi.

V duhu kulturne dediščine smo v dolenjski vasi Podbočje obiskali Lovra Jurečiča, ki predstavlja novi val mladih kovačev. Lovro na roko kuje nože, med drugim se lahko pohvali tudi z naročilom za Ano Roš.
V oddaji tudi o produktu Black Hole Trail, ki je bil na nedavnih Dnevih slovenskega turizma nagrajen s priznanjem Sejalec finalist.

Ekipa oddaje Na lepše pa je obiskala tudi Črno na Koroškem, ki se po avgustovskih poplavah apokaliptičnih razsežnosti, že počasi odpira turizmu. Center Črne je v celoti saniran, prav tako so v bližnjih manjših hotelih že skoraj povsem odpravili posledice ujme.

Julija sprašuje Mikija, če je pridobila na teži, ko v Angel bar vstopi Mirjana z modrico na očesu. Ko jima razloži, kako je modrico staknila v taxiju, Mikija resno zaskrbi glede sestrine službe. Mirjana ga prosi, naj ne pove otrokom, kaj se ji je zgodilo med službo, a mu mora obljubiti, da bo šla z njim na tečaj boksa oziroma samoobrambe. Medtem pa Iva izve slabo novico, saj ji v domu ostarelih niso podaljšali pogodbe o delu. Mirjanin najstniški sin Nikola je v mirovniški fazi, zato mu mamine nenadne agresivne reakcije niso blizu. Ko Miki puncam skuša pokazati, kako se boksa, je Maša očarana nad njegovimi mišicami, Julija pa prvič začuti ljubosumje, ki si ga noče priznati.

Obiskali smo štiri podjetja, ki so prejela nagrado Invalidom prijazno podjetje za dobro prakso pri zaposlovanju invalidov. Vsem so skupne dolgoletne in uspešne izkušnje na področju zaposlovanja in dela z invalidi, zato smo zaposlene invalide v teh družbah tudi vprašali, kako so zadovoljni z delom in odnosi v podjetju. Kako se sodelavci podpirajo med seboj in s tem ustvarjajo občutek pripadnosti, boste izvedeli v oddaji Prisluhnimo tišini.

Tokrat smo obiskali Inštitut za narodnostna vprašanja, ki se ukvarja tudi s Slovenci na avstrijskem Štajerskem. Vprašali smo se kakšen je položaj in delo slovenskega lektorata na tržaški univerzi. Raziskovali smo kakšen je vpliv zborovske glasbe na narodno identiteto Slovencev in na nadaljnji razvoj slovenske glasbene ustvarjalnosti in poustvarjalnosti.Bili smo tudi v naselju Slovenska ves pri Monoštru, kjer so se odločili za prenovo kulturnega doma.

V oddaji Vizionar bomo predstavili poklic, ki ga težko zgrešimo na gradbiščih. Zidarja najdemo na vrhu najvišjega dimnika, pri temelju ali pa v hiši pri postavljanju sten. Biti mora natančen, vztrajen in prilagodljiv. Kako mlade na zanimiv način navdušiti za delo v gostinstvu, pa smo spoznavali v Kranjski Gori, kjer je zaživel projekt Mladi talenti Jasna.

PRENOVA PODKVASTIH GRED
Gomilaste permakulturne grede Pomurskega sejma so v obliki podkev. Fanči Perdih iz Amaranta in Tomislav Gjerkeš, permakulturni načrtovalec, sta jih s pomočniki po več kot 10ih letih popolnoma prenovila. Med drugim so nasuli debelo plast komposta, ki na bližnjem kupu zori od lani. Grede pa čez zimo ne bodo prazne.

NOV VRTNI PRIREDITVENI PROSTOR
Nedavno smo v Arboretumu Volčji Potok spremljali nastajanje večjih okrasnih gred. Znanje, izkušnje in lastne zamisli so v projektu Erasmus + prepletli domači in tuji študenti. Okolico Indonezijskega paviljona so predrugačili v kotičke okrasnih trajnic, bambusovih mejic in prostor za druženje.

OKRASNE TRAVE
Sebastjan Lipar okrasnih trav jeseni načeloma ne poreže. Tudi zato, ker rad opazuje njihova socvetja, ko jih pozibava veter. Čeprav socvetja pampaških trav že semenijo, jih nekaj nabere za v vazo.

Spremljajte aktualno vremensko napoved z opozorili in zanimivimi informacijami vsak dan v sklopu informativnih oddaj.

V Poročilih ob petih se lahko hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta.

17:10
Šport

Najkrajša športna dnevnoinformativna oddaja je namenjena kratkemu najzanimivejšemu pregledu novic prejšnjega dne in odmevom s tekmovanj doma in v tujini.

Na kmetiji Jajčni grič zmanjkuje prostora … Kam naj nastanijo piščance?

Tisti, ki je goro prestavil, je začel z drobnim kamenjem. V primeru hiše v Beli krajini pa je tisti, ki je hišo prenovil, najprej v kot odložil tekaške smuči in puško ter v roke prijel čisto vse, kar je bilo potrebno za temeljito obnovo stare lesene domačije s častitljivo letnico. Klemen Bauer je strast do vrhunskega športa prelevil v ljubezen do stavbne dediščine.
V mestu ob Dravi se je mlad par odločil dotrajano garsonjero preoblikovati v prijeten in udoben mali dom. Z domiselnostjo lastnikov in spretnostjo domačih mojstrov je nastal čudovit kotiček, kamor se za kratka obdobja rada preseli vsa družina.
Kupiti stanovanje v prestolnici je za mlade marsikdaj preizkušnja potrpežljivosti, ampak mlada lastnika imata svoj recept. Kljub slabim obetom biti optimističen, si morda ogledati več deset potencialno primernih stanovanj in ko optimizem že skoraj skopni, še kar vztrajati. Ni hudir, da se nekaj ne najde! Pa čeprav le staro stanovanje v klavrni podobi in v bloku brez dvigala. Njune izkušnje kažejo, da lahko tudi tak grdi raček z dovolj truda postane beli labod.

18:55
Vreme

Spremljajte aktualno vremensko napoved z opozorili in zanimivimi informacijami vsak dan v sklopu informativnih oddaj.

18:57
Dnevnik

Z ogledom DNEVNIKA ob 19.00 si vsak dan v letu zagotovite učinkovit dnevni pregled dogodkov doma in po svetu oz. enourni odmerek informacij, ki so jih čez dan zbrali dopisniki in posebni poročevalci iz svetovnih prestolnic, dopisniki iz vse Slovenije ter novinarji uredništev notranjepolitičnih in gospodarskih, zunanjepolitičnih, športnih in kulturnih oddaj.

Oddaja Slovenska kronika vsak dan predstavi najpomembnejše dogodke in zgodbe iz slovenskih krajev. Poudarek je na človeških zgodbah, okoljskih in socialnih temah, dnevnem utripu podeželja in mest. Še posebej smo pozorni na pozitivne primere, ki jim namenjamo prostor v čisto vsaki oddaji.

UTRIP je oddaja Informativnega programa z najdaljšo tradicijo. Nastala je leta 1988, kot redni tedenski pregled notranjepolitičnih, gospodarskih, družbenih in kulturnih dogodkov v državi, ki je bila takrat še Jugoslavija. V oddajo so si utirala pot alternativna politična razmišljanja, informacije in slikovni materiali, ki v drugih oddajah takratnega Informativnega programa še niso uspeli ugledati luči sveta. UTRIP, ki je zdaj že polnoleten, si je postopno izboril prostor izrazito avtorske oddaje in subjektivnega pogleda na najpomembnejše dogodke minulega tedna. Ustvarjalci imajo pri pripravi oddaje kar največjo ustvarjalno svobode.

19:45
Šport

Osrednja dnevnoinformativna oddaja je namenjena med drugim tudi najaktualnejšim dogodkom dne, rezultatom, izjavam in ozadjem s posameznih tekmovanj doma in v tujini.

19:55
Vreme

Spremljajte aktualno vremensko napoved z opozorili in zanimivimi informacijami vsak dan v sklopu informativnih oddaj.

Nocoj bomo navijali in stiskali pesti za Minko Kramar Šteh iz Šentvida pri Stični. Učiteljica angleščine, ki je po 15 letih odšla na samostojno pot, nadvse rada šiva, zadnje čase se spogleduje celo z industrijskim šivalnim strojem. V prostem času rada ustvarja z otroki, kuha in preživlja čas v naravi. Rekreativno teče, kolesari in vrtnari. Trenutno se uči francosko. Njena skrita moč in pomoč bo brat Arber Kramar.

V oddaji Kaj dogaja tokrat vse o vladnih reformah, nevladnih gmotah in plesnih korakih na rdečih preprogah. V redni rubrii izvemo vse o štempljanju, na terenu pa smo obiskali tiskovno konferenco novega gibanja za prevzem oblasi v Sloveniji. Namesto telenovele Palomar tokrat ekskluzivno predstavljamo pilota za novo politično serijo “Mesečev zaliv”, v rubriki Glas ljudstva pa nas bo nagovoril bivši ameriški predsednik Donald T. Z gostom bomo tokrat pokramljali o kolesarjenju - novem slovenskem nacionalnem športu, saj k nam v studio prihaja kralj makadama Matej Mohorič. Na Malo teraso pa prihajajo punkerji Janšrti z njihovo ponarodelo uspešnicop “Vlada v senci”.

Frances omeni Nicku, da se hoče pogovoriti o njunem poljubu. Predlaga, da ga obišče doma. Njegova žena Melissa je odpotovala v London za nekaj dni. Privlačnost med Frances in Nickom se poglobi in spustita se v ljubezenski odnos. Toda stvari se zapletejo, ko mora Nick zaradi dela odpotovati na Škotsko in njegova sporočila postanejo precej hladna.

CONVERSATIONS WITH FRIENDS / Velika Britanija, ZDA / 2022
V glavnih vlogah: Alison Oliver, Sasha Lane, Jemima Kirke, Joe Alwyn
Scenarij: Sally Rooney, Alice Birch, Mark O'halloran, Meadhbh Mchugh, Susan Soon He Stanton
Režija: Lenny Abrahamson, Leanne Welham

V Poročilih ob 22.00 uri se lahko hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta.

22:25
Šport

Pregled športnih dogodkov bodo sodelavci športnega programa strnili v zadnji dnevnoinformativni oddaji, seznanili bodo z najnovejšimi dnevnimi rezultati ter izjavami, ne bodo pa pozabili tudi na prispevke aktualnih dogodkov z izjavami tekmovalcev.

22:35
Vreme

Spremljajte aktualno vremensko napoved z opozorili in zanimivimi informacijami vsak dan v sklopu informativnih oddaj.

Metafizični triler, posnet po kratki zgodbi Harukija Murakamija, je bil v času svojega nastanka velika kritiška uspešnica.

Jongsu je preprost fant, ki opravlja službo kurirja. Nekega dne po dolgem času sreča Haemi, dekle, ki je nekoč živelo v njegovi soseski. Dekle Jongsuja zadolži, naj pazi na njeno mačko, medtem ko bo ona na potovanju v Afriki. Ko se Haemi vrne domov, s seboj pripelje novega fanta, skrivnostnega Bena, ki ga je spoznala med potovanjem. Ben je mlad in bogat, naokoli se vozi s porschejem in v marsičem spominja na Velikega Gatsbyja. Jongsuju postane očitno, da Haemi ne bo kar tako pustila svojega bogatega fanta. Ko začne ljubosumje v Jongsuju dosegati vrelišče, pa tok dogodkov nenadoma spremeni spoznanje, da ima Ben tudi sila nenavaden konjiček ...

Originalni naslov: BEONING
Leto produkcije: 2018
Država: Južna Koreja, Japonska
Žanr: triler
Režija: Lee Chang-dong
Scenarij: Oh Jungmi in Lee Chang-dong po zgodbi Harukija Murakamija
Igrajo: Ah-In Yoo, Steven Yeun, Jong-seo Jeon, Soo-Kyung Kim, Seung-ho Choi

Dnevnik Slovencev v Italiji je informativna oddaja, v kateri novinarji poročajo predvsem o dnevnih dogodkih med Slovenci v Italiji. Je pomembno ogledalo njihovega vsakdana, v njem opozarjajo na težave s katerimi se soočajo, predstavljajo pa tudi pestro kulturno, športno in družbeno življenje slovenske narodne skupnosti. V oddajo so vključene tudi novice iz matične domovine.

Z ogledom DNEVNIKA ob 19.00 si vsak dan v letu zagotovite učinkovit dnevni pregled dogodkov doma in po svetu oz. enourni odmerek informacij, ki so jih čez dan zbrali dopisniki in posebni poročevalci iz svetovnih prestolnic, dopisniki iz vse Slovenije ter novinarji uredništev notranjepolitičnih in gospodarskih, zunanjepolitičnih, športnih in kulturnih oddaj.

Oddaja Slovenska kronika vsak dan predstavi najpomembnejše dogodke in zgodbe iz slovenskih krajev. Poudarek je na človeških zgodbah, okoljskih in socialnih temah, dnevnem utripu podeželja in mest. Še posebej smo pozorni na pozitivne primere, ki jim namenjamo prostor v čisto vsaki oddaji.

UTRIP je oddaja Informativnega programa z najdaljšo tradicijo. Nastala je leta 1988, kot redni tedenski pregled notranjepolitičnih, gospodarskih, družbenih in kulturnih dogodkov v državi, ki je bila takrat še Jugoslavija. V oddajo so si utirala pot alternativna politična razmišljanja, informacije in slikovni materiali, ki v drugih oddajah takratnega Informativnega programa še niso uspeli ugledati luči sveta. UTRIP, ki je zdaj že polnoleten, si je postopno izboril prostor izrazito avtorske oddaje in subjektivnega pogleda na najpomembnejše dogodke minulega tedna. Ustvarjalci imajo pri pripravi oddaje kar največjo ustvarjalno svobode.

Osrednja dnevnoinformativna oddaja je namenjena med drugim tudi najaktualnejšim dogodkom dne, rezultatom, izjavam in ozadjem s posameznih tekmovanj doma in v tujini.

Spremljajte aktualno vremensko napoved z opozorili in zanimivimi informacijami vsak dan v sklopu informativnih oddaj.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov