Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Ponedeljek, 26. jul. 2021

TV Slovenija 2 • Pon, 26. jul.

Info kanal je namenjen sledenju novic iz sveta politike, športa, kulture, turizma, medicine, znanosti in podobnih tematikah, ki pomembno vplivajo na razvoj in analizo javnega obveščanja. Zraven najbolj svežih novic si lahko ogledate tudi videoposnetke slovenskih in tujih krajev, ujetih v objektiv kamere, povsem spontano. Info kanal ne pozabi niti na najbolj svežo vremensko napoved in obvestila o stanju na slovenskih cestah.

Videotrak je video-glasbeni časovni pas urbanega slovenskega 'mainstreama', ki sega od popa in rocka, rapa, r'n'b-ja ter elektronike in vse tja do metala in alternative.

Tretji dan olimpijskih iger bodo prvič nastopili slovenski košarkarji, ki se bodo pomerili z Argentino. Podeljene bodo tudi prve medalje v slalomu v kajaku in kanuju. V judu do 57 kg bo nastopila Kaja Kajzer, v plavanju pa se bosta skozi kvalifikacije skušali prebiti Katja Fain in Janja Šegel. V odbojki bo sledil dvoboj Brazilije in Argentine. Prve medalje bodo podeljene tudi v gimnastiki, in sicer na ekipni tekmi.

RTV Slovenija si pridržuje pravico do spreminjanja programa v skladu z dogajanjem na olimpijskih prizoriščih.

04:00
Judo

Osrednja informativna oddaja je namenjena pregledu olimpijskega dogajanja in je razširjena na 30 minut. Z gostom v studiu bomo osvetlili slovenske vrhunce dneva na olimpijskih igrah, novinarji na prizorišču pa bodo priskrbeli odzive slovenskih junakov iger, sledili bodo pregled najzanimivejšega dogajanja, zgodovinski utrinek in potopisna razglednica z Japonskega.

*****

PREOBRAZBE
Elena in Lila sta zdaj že najstnici, a njun odnos je skrhan. Lila preživlja dneve v delavnici, kjer pomaga očetu in bratu Rinu, ali se druži s Carmelo, Elena pa se posveča šoli. Nekega dne razvpita brata Solara zvlečeta Antonievo sestro Ado v avto in jo odpeljeta. Ko se vrnejo, se Antonio razjezi, brata Solara pa ga grdo pretepeta. Elena se vpiše v knjižnico in kmalu dobi vabilo na podelitev nagrad za najzvestejše bralce. Na prireditvi ugotovi, da Lila strastno prebira knjige. Elena po podelitvi poklepeta z učiteljico Olivierovo, ki jo prepričuje, da se mora vpisati na licej. Naslednji dan se Elena in Pasquale odpravita k Lili v delavnico, da ji odneseta knjižne nagrade. Po Pasqualejevem odhodu Lila in Rino pokažeta Eleni svoj skrivni projekt.

L'AMICA GENIALE (I.) / My Brilliant Friend (I.) / Italija / 2018
scenarij: Elena Ferrante, Francesco Piccolo, Laura Paolucci, Saverio Costanzo
režija: Saverio Costanzo
v glavnih vlogah: Gaia Girace, Ludovica Nasti, Margherita Mazzucco, Elisa Del Genio, Anna Rita Vitolo, Luca Gallone, Imma Villa, Antonio Milo, Alessio Gallo, Valentina Acca, Antonio Buonanno, Dora Romano

Moja ulica, belgijska oddaja, ki odkriva življenja posameznikov v mirni bruseljski ulici. Naključna srečanja na ulici pripeljejo do prepletanja življenjskih zgodb posameznikov, ki se med seboj niso poznali. Njihove zgodbe so povezane kot sestavljanka, a ostaja vtis, da še vedno manjka košček, da bi bila zgodba zaključena.

V Romanov taksi se usede star gospod, ki se ne more spomniti, kam je namenjen. Skozi njegovo nepovezano pripoved se počasi sestavlja zgodba o prepadu med dvema svetovoma, dvema časoma in dvema generacijama. Je stari gospod prispodoba za svet, ki se razpušča, ali predstavlja nekoga, ki vidi, kaj se zares dogaja pod površino sveta?

Videotrak je video-glasbeni časovni pas urbanega slovenskega 'mainstreama', ki sega od popa in rocka, rapa, r'n'b-ja ter elektronike in vse tja do metala in alternative.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov