Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Petek, 30. jul. 2021

TV Slovenija 2 • Pet, 30. jul.

Info kanal je namenjen sledenju novic iz sveta politike, športa, kulture, turizma, medicine, znanosti in podobnih tematikah, ki pomembno vplivajo na razvoj in analizo javnega obveščanja. Zraven najbolj svežih novic si lahko ogledate tudi videoposnetke slovenskih in tujih krajev, ujetih v objektiv kamere, povsem spontano. Info kanal ne pozabi niti na najbolj svežo vremensko napoved in obvestila o stanju na slovenskih cestah.

Videotrak je video-glasbeni časovni pas urbanega slovenskega 'mainstreama', ki sega od popa in rocka, rapa, r'n'b-ja ter elektronike in vse tja do metala in alternative.

Sedmi dan olimpijskih iger bodo na delu judoisti v ženski konkurenci nad 78 kg, kjer bo nastopila Anamari Velenšek, v moški konkurenci pa judoisti nad 100 kg. Začela se bodo tekmovanja v atletiki. V teku na 5000 metrov bo nastopila Klara Lukan. Odigran bo tudi četrtfinale v ženskem nogometu, finalni dvoboj pa bo v namiznem tenisu v moški konkurenci. Nazadnje pa se bosta še v rokometu pomerili moški reprezentanci Nemčije in Norveške.

RTV Slovenija si pridržuje pravico do spreminjanja programa v skladu z dogajanjem na olimpijskih prizoriščih.

05:30
Judo

Oddaja Migaj z nami. Oddaja o razgibanem življenju, v katerem migajo vsi, mladi in stari, navdušeni rekreativci in vrhunski športniki. Oddaja nastaja pod pokroviteljstvom Olimpijskega komiteja Slovenije.

Osrednja informativna oddaja je namenjena pregledu olimpijskega dogajanja in je razširjena na 30 minut. Z gostom v studiu bomo osvetlili slovenske vrhunce dneva na olimpijskih igrah, novinarji na prizorišču pa bodo priskrbeli odzive slovenskih junakov iger, sledili bodo pregled najzanimivejšega dogajanja, zgodovinski utrinek in potopisna razglednica z Japonskega.

ZAROČENCA
Elena po vrnitvi domov izve, da se je Lila zbližala s Stefanom. Z njim se vozi po soseski in Eleno prosi, naj gre z njima, da ju ne bi obrekovali. Jasno je, da Stefano Lilo obožuje. Njenemu bratu in očetu ponudi možnost, da bi sodelovala z njim in razširila posel. Naposled tudi prosi don Fernanda za Lilino roko, a mu ta ugovarja, češ da bo to žalitev za Solarove. Elena medtem začne zvezo z Antoniem, čeprav se zaveda, da ga nima zares rada.

L'AMICA GENIALE (I.) / My Brilliant Friend (I.) / Italija / 2018
scenarij: Elena Ferrante, Francesco Piccolo, Laura Paolucci, Saverio Costanzo
režija: Saverio Costanzo
v glavnih vlogah: Gaia Girace, Ludovica Nasti, Margherita Mazzucco, Elisa Del Genio, Anna Rita Vitolo, Luca Gallone, Imma Villa, Antonio Milo, Alessio Gallo, Valentina Acca, Antonio Buonanno, Dora Romano

Desetletni Oleg živi na vzhodu Ukrajine, na vojnem območju, kjer odmevajo protiletalski ogenj in raketni napadi, včasih iz daljave, včasih pa presenetljivo blizu. Mnogi so že zapustili nevarno območje, Oleg pa je ostal tu z babico, ki je po materini smrti prevzela skrb zanj. Nimata kam iti. Med čakanjem na konec vojne se igra z mlajšim bratrancem Yarikom in starejšim fantom Kostjo. Skupaj se odpravljajo na pustolovščine, preizkušajo meje in grejo včasih skoraj predaleč. To je dokumentarna oddaja o otroštvu na vojnem območju in o razmerah v Ukrajini.

THE DISTANT BARKING OF DOGS / Danska / 2017

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov