Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Četrtek, 5. avg. 2021

TV Slovenija 2 • Čet, 5. avg.

Info kanal je namenjen sledenju novic iz sveta politike, športa, kulture, turizma, medicine, znanosti in podobnih tematikah, ki pomembno vplivajo na razvoj in analizo javnega obveščanja. Zraven najbolj svežih novic si lahko ogledate tudi videoposnetke slovenskih in tujih krajev, ujetih v objektiv kamere, povsem spontano. Info kanal ne pozabi niti na najbolj svežo vremensko napoved in obvestila o stanju na slovenskih cestah.

Trinajsti dan olimpijskih iger bodo zaznamovali predvsem polfinalni obračuni. Na sporedu bo polfinale v moški košarki, odbojki in rokometu. Za vstopnico v finale se bodo merili tudi odbojkarji in odbojkarice na mivki. Ob koncu tekmovalnega dne bo okronan nov olimpijski prvak v boksu, zlato bo podeljeno tudi najboljšim hokejistom na travi. Drugi dan se bodo med seboj merile tudi golfistke, tekmovanja pa bodo potekala še v rolkanju, športnem plezanju in kolesarstvu.

RTV Slovenija si pridržuje pravico do spreminjanja programa v skladu z dogajanjem na olimpijskih prizoriščih.

Osrednja informativna oddaja je namenjena pregledu olimpijskega dogajanja in je razširjena na 30 minut. Z gostom v studiu bomo osvetlili slovenske vrhunce dneva na olimpijskih igrah, novinarji na prizorišču pa bodo priskrbeli odzive slovenskih junakov iger, sledili bodo pregled najzanimivejšega dogajanja, zgodovinski utrinek in potopisna razglednica z Japonskega.

Monika odkrije rokenrol, v Helginem zakonu pa se pojavijo prve razpoke. Profesor Jürgen Fassbender svoje bolnike zdravi z elektrošoki, toda ti ne morejo "ozdraviti" Helginega moža Wolfganga. Izkaže se tudi, da se je Caterinin mož, Gerd Schöllack, že pred dvema letoma vrnil iz ruskega ujetništva.

KU'DAMM '56 / Nemčija / 2016
režija: Sven Bohse
scenarij: Annette Hess
v glavnih vlogah: Sonja Gerhardt, Claudia Michelsen, Maria Ehrich, Emilia Schüle, Heino Ferch, Uwe Ochsenknecht, Sabin Tambrea, Trystan Pütter, August Wittgenstein, Steve Windolf, Katharina Schüttler, Robert Schupp, Anne Werner

Zlatko Kaučič (r. 1953) velja za enega opaznejših evropskih tolkalcev srednje generacije. Leta 2008 je s številnimi koncerti praznoval 30-letnico svojega glasbenega ustvarjanja in enega od koncertom vam predstavljamo s tokratnim posnetkom. Kaučič je dolgo časa deloval v tujini, leta 1992 pa se je vrnil v Slovenijo, kjer je začel poučevati na glasbeni šoli v Novi Gorici in voditi skupino svojih učencev, zasedbo Kombo. S Kombom se je predstavil tudi na slavnostnem koncertu dvorani v Novi Gorici. Kot solisti so se poleg Kaučiča predstavili še: saksofonist Javier Girotto (Argentina), pianist Bruno Cesselli (Italija) in flavtist Massimo de Mattia (Italija).

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov