Borut Pahor je velik oboževalec Taylor Swift. Foto: EPA/BoBO
Borut Pahor je velik oboževalec Taylor Swift. Foto: EPA/BoBO

"Šele zdaj, po vsem tem času, ko preberem vse trače in pogledam vse dokumentarce o njej, izvem, da je tudi za Taylor Swift 13 srečna številka? Čudovito. Njen fen," je zapisal 59-letni nekdanji predsednik Slovenije na svojem Instagramu.

"Shake It Off poslušam vsaj enkrat dnevno. Končno imava z ljubo Taylor nekaj skupnega. (emoji srca)"

Sorodna novica Borut Pahor odhaja. "So what!"*

Ob tem pa je pripisal še celo vrsto ključnikov: "#taylorswift #fan #luckynumber #shakeitoff #star #luckynumber #luckythirteen #13 #formerpresident #president #presidentpahor #pahor"

Single Shake It Off je Taylor Swift izdala leta 2014 na svojem uspešnem albumu 1989, v njem pa poje o vseh tegobah, s katerimi se mora spopadati na vsakodnevni ravni, kot je razložila.

"Stvari, kako se ljudje vedemo eden do drugega. S tem se ne spopadam samo jaz, ampak vsi. Veste, tisti občutek ponižanja, ko o neki deklici na šoli širijo neresnične govorice, je isti, kot ko jaz v supermarketu preberem kake nore naslove o meni ..."

"In mislim, da se moramo s temi zadevami spopadati enako – sčasoma se moraš naučiti gledati na to s humorjem, sicer samo živiš v neskončnem morju zamer in grenkobe in samopomilovanja," je razložila 33-letna ameriška pop zvezdnica ob objavi pesmi.

"In namesto, da bi napisala pesem, v kateri bi se predstavila kot žrtev, sem si želela napisati pesem, ki bi bila vesela in bi ponudila ljudem način spopadanja z vsemi neumnostmi, ki jih življenje vrže vate, hkrati pa bi da je to pesem, ki te spodbudi k plesu."