Sicer pa so domače vrste poleg Batista Cadillaca ta teden zastopali še Freekind in Imset, pri tujih skladbah pa ste lahko izbirali še med Sigma ft. John Newman in Jakom Buggom.

Domači predlogi:

Batista Cadillac - Magnolije

Batista Cadillac, ki se je iz dvojca razvil v polnokrvno osemčlansko skupino, predstavljajo novo skladbo Magnolije. Tokrat so fantje v Marsh Studiu združili moči s producentom Martinom Štibernikom, ki je nekaterim bolj znan pod imenom Mr. Marsh. Posneli so dve pesmi in pravijo, da so Magnolije primernejše za čas, v katerem smo.

Freekind. - This Too Shall Pass

Duo Freekind. sestavljata pianistka in pevka Sara Ester Gredelj in bobnarka Nina Korošak Serčič. Sta predstavnici neosoulovskega vala glasbenikov z močnim sporočilom, katerega osnovo nosita že v svojem imenu – freekind. – svoboden, svobodomiseln.

Imset - Lajf

Imset smo bolje spoznali na letošnji Emi, kjer so predstavili skladbo Femme Fatale. Z novim zvokom korakajo v drugačno smer, kot so jo začrtali na začetku svoje ustvarjalne poti. Predstavljajo se z modernim, naelektrenim rokovskim zvokom, spogledujejo pa se tudi s housom, R'n'B-jem in EDM-jem.

Tuji predlogi:

Lennon Stella ft. Charlie Puth – Summer Feelings

Vzhajajoča pevka Lennon Stella in večkratni grammyjev nagrajenec Charlie Puth sta za poletje izdala popskladbo z naslovom Summer Feelings. Skladba oddaja avtentičen disko občutek in prikliče občutek nostalgije.

Sigma ft. John Newman – High On You

Britanski duet Sigma je postregel z novo skladbo, v kateri se jima je pridružil popzvezdnik John Newman. Klasična plesna skladba, ki nas vleče v poletje.

Jake Bugg – Rabbit Hole

Ob vse bolj predvidljivi in sintetični podobi glasbene krajine sedanjosti je vsak odklon še kako dobrodošel. Med tovrstne popestritve zagotovo sodi Jake Bugg. 26-letni mladenič iz Nottinghama preseneča iz izdelka v izdelek.