Johnny Depp in Joelle Rich na letošnjem sojenju Depp proti Heard v ZDA. Foto: AP
Johnny Depp in Joelle Rich na letošnjem sojenju Depp proti Heard v ZDA. Foto: AP

Johnny Depp naj bi bil zdaj v ljubezenskem razmerju z odvetnico Joelle Rich, ki je v ločitvenem postopku z nekdanjim partnerjem, s katerim imata dva otroka, poročata tabloida Page Six in TMZ, ki se sklicujeta na dobro obveščene vire.

Joelle Rich je bila sicer večkrat opažena na letošnjem sojenju Deppa proti igralki Amber Heard, kjer je s svojo pristnostjo po navedbah Us Weekly "izražala podporo" Deppu.

Sorodna novica Vse oči uprte v odvetnico Johnnyja Deppa.

59-letni igralec je po šestih mesecih sojenja dobil bitko proti Amber Heard, ki mora nekdanjemu partnerju zaradi obrekovanja, ker ga je v kolumni za Washington Post leta 2018 obtožila fizičnega nasilja, plačati odškodnino.

Ameriški mediji so sicer med odmevnim sojenjem Deppa povezovali z njegovo zastopnico Camille Vasquez. Vendar je odvetnica pozneje utišala govorice, ki jih je označila za "seksistične" in "neetične".

Objem Camille Vasquez (levo) in Joelle Rich, dveh Deppovih odvetnic. Foto: EPA
Objem Camille Vasquez (levo) in Joelle Rich, dveh Deppovih odvetnic. Foto: EPA

Joelle Rich zastopala Deppa v tožbi proti tabloidu The Sun

Depp je zdaj očitno vendarle v zvezi z odvetnico, vendar z Joelle Rich, ki pa ga je prav tako branila v primeru, ki je bil povezan z Amber Heard.

Depp je namreč leta 2020 vložil tožbo proti tabloidu The Sun, ki je objavil prispevek, v katerem je Deppa označil za "pretepača žen", ker naj bi bil nasilen do Amber Heard.

Depp je tabloid obtožil obrekovanja, vendar je sodišče v Londonu njegove obtožbe zavrnilo, saj je časopis Sun "dokazal resničnost članka", kot je takrat navedel sodnik Justice Nicol.

Johnnyja Deppa je v procesu zastopala prav Joelle Rich, vendar ji igralec poraza očitno ni preveč zameril.