Piro skuhamo v slanem kropu in jo nato speremo s hladno vodo.
Narežemo korenje in por ter vse skupaj zmešamo z jogurtom, kisom, oljem in začinimo. Po želji okrasimo z redkvicami.
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Sestavine: 20 dag kuhane pire, 10 dag čvrstega jogurta, 5 dag korenja (narezanega na rezance), 3 dag tanko narezanega pora, sol, poper, olivno olje, bel balzamični kis.
Piro skuhamo v slanem kropu in jo nato speremo s hladno vodo.
Narežemo korenje in por ter vse skupaj zmešamo z jogurtom, kisom, oljem in začinimo. Po želji okrasimo z redkvicami.
Reportaža z juga Mehike
Izbor organizira Turistično gostinska zbornica Slovenije
Proizvajalci z razvojem novih in nadgradnjo obstoječih živil prispevajo tudi k obdelanosti slovenskega podeželja
Neveljaven email naslov
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje