Iz masla, moke, koruznega zdroba, sladkorja, vaniljevega sladkorja, pecilnega praška, soli, jajc, naribane limonove lupinice cele limone in nekaj kapljic limonovega soka zgnetemo testo, ki ga pokritega pustimo eno uro v hladilniku.
Pečico segrejemo na 200 stopinj Celzija. Iz ohlajenega testa oblikujemo kroglice v velikosti oreha, ki jih med dlanmi sploščimo in polagamo na pekač, obložen s pekipapirjem.
Pekač postavimo v pečico in pečemo približno 10 minut, da rob piškotka rahlo porjavi.
Po želji piškote postrežemo s stepeno sladko smetano ali sladkanim sirom maskarpone.
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje