V slanem kropu pokuhamo šparglje, približno 3 do 4 minute. Takoj ko jih vzamemo iz vode, jih pokapamo z limono, solimo in popramo. V isti vodi skuhamo še na kolesca narezan korenček.
Šparglje zložimo v posodo, dodamo skuhan korenček in na kolobarje narezane redkvice.
KUHAJTE Z NAMI! Vsako sredo v oddaji Dobro jutro. Več receptov na: Dobrojutro.rtvslo.si
Prelijemo z olivnim oljem, nato pa še z vodo, v kateri smo kuhali šparglje in korenje. Pomembno je, da dolijemo toliko vode in olja, da prekrijemo vse sestavine.
Ohladimo in shranimo v hladilniku in postrežemo naslednji dan s svežim domačim kruhom.
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje