Piščančji file zrežemo na trakove, začinimo, posujemo s kurkumo in pokapamo z olivnim oljem. Nasekljano čebulo popražimo na vroči ponvi, dodamo na trakove narezan korenček, por in bučke. Rahlo podušimo in odstavimo.
KUHAJTE Z NAMI! Vsako sredo v oddaji Dobro jutro. Več receptov na: Dobrojutro.rtvslo.si
Piščančje trakce popečemo in dodamo popraženi zelenjavi. Kuhan amarant odcedimo. Že prej kuhano rdečo peso olupimo in narežemo na majhne kocke. Primešamo amarantu. Vse skupaj dobro premešamo, začinimo in pokapamo s preostankom olivnega olja. Dodamo sveže nasekljana zelišča.
Te sestavine lahko skupaj zmešamo kot rižoto ali pa serviramo amarant kot posteljico za piščanca, pripravljenega po vrtnarsko. Po okusu lahko dodamo malo naribanega sira.
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje