Želi si deklico in dečka. Foto: EPA
Želi si deklico in dečka. Foto: EPA

Odkar je 40-letnica januarja povedala, da se trudi zanositi z metodo IVF (zunajtelesna oploditev), in priznala, da si želi dvojčka – deklico in dečka, oboževalci nestrpno pričakujejo, da bodo opazili nosečniški trebušček.

Sorodna novica Paris Hilton naj bi pričakovala prvega otroka

Pred kratkim je medij Page Six poročal, da naj bi Paris Hilton in njen zaročenec Carter Reum končno pričakovala prvega otroka, a njun predstavnik tega ni želel komentirati. Govorice je kmalu poskušala zanikati Nicky Hilton Rothschild, sestra slavne zvezdnice, Paris pa je v svoji oddaji This Is Paris novico, ki se ji je zdela zabavna, dokončno razglasila za lažno.

Njen telefon naj bi bil poln obvestil prijateljev, ki so zahtevali odgovore, sama pa je poslušalce izrecno opozorila, da z Reumom še ne pričakujeta prvega otroka. Poudarila je, da nameravata družino razširiti šele po poroki, poroča Daily Mail.

Priprave na poroko že potekajo

"Trenutno nastaja moja obleka in želim poskrbeti, da bo videti čudovito in da se mi bo popolnoma prilegala," je dejala bodoča nevesta in se pošalila, da tudi zaradi tega še ne namerava zanositi. "Nisem še, ampak bom pa po poroki. Komaj čakam, da bom v letu 2022 imela otroke," je še priznala Hilton in poudarila, da je načrtovanje poroke že v polnem teku.

Vseeno pa je že razmišljala o morebitnih imenih – deklico želi poimenovati London, po mestu ali državi pa želi nadeti ime tudi dečku. "V mislih imam ime, vendar ga še ne bom povedala," je skrivnostno pripomnila 40-letnica in dodala, da ga bo ohranila kot presenečenje, saj si ne želi, da ji nekdo idejo za ime ukrade.